Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cchacalls

Maxipaket ile ilgili yaşadığım problem ile ilgili bilginiz olsun

Arkadaşlar 05.12.2011 tarihinde sipariş etmiş olduğum Verbatim ve Diamond Double Layer dvdler bugune kadar elime ulaşmadı. Firmayı defalarca arayıp görüştüm. Ürünlerin ellerinde olmadığı gümrükten çekilemediği gibi yalan dolanlarla geçistiriyorlar. Bugun , yarın göndereceğiz diye oyalıyorlar. En son cuma
    günü Diamond dvd nin ellerinde olduğunu hemen kargoya verip Verbatim olanıda benim isteğimle iptal edip para iadesini yapacağını söyleyen müşteri
    temsilcisine güvendim. Bugün pazartesi kargonun normalde gelmesi lazımdı hala elime ulaşmayınca aradım başka bir müşteri temsilcisi sistemde böyle bir işlemin olmadığı ürünlerin gönderilmediğini söyledi. Yazıklar olsun böyle bir firmaya kendilerine hiç yakışmıyor. Ayrıca özellikle sizler adına şunlarıda söyledim kendilerine Stoklarında uzun süredir olmayan bir ürünün internetten hala satışına devam edilip insanları keriz yerine koyduklarını neden ürünün
    satışına devam etmek yerine stok da yok yazmıyorsunuz diye söyledim. Amma velakin pişkin pişkin gerekli yerlere ileteceğim diyor. Bende kendilerine Donanımhaber de yaptıklarınız ile ilgili konu açıp anlatacağımı söyledim. Yine pişkin pişkin yazabilirsiniz cevabını aldım. Siz siz olun böyle sahtekar bir firma ile muhatap olmayın. Söylediğim gibi ürün ellerinde yok hala satışına devam edip insanları mağdur ediyorlar.

Sipariş detaylarım...

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

şimdiye kadar o siteden 3-4 defa alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.sizin başınıza gelenler gerçekten üzücü en üzücü olan şey ise müşteri temsilcinin davranışı olmuş.
    kendileri kaybeder bu işle alakalı tek firma onlar değil.müsteri memnuniyeti en başta gelir.ister 1 tl lik ürün alsın isterse 1.000 tl. lik

• arkadaşlar bir şey soracağım, daha doğrusu fikrinizi almak istiyorum. şimdi dvd5-9 olarak dvd mi indirmek mantıklı olur yoksa 1080p rip indirmek mi? br indiremem br yazıcım yok. hangisi daha akıl kârı kestiremedim. brrip indirsem kalite söz konusu dvd kalıbı indirsem menüler vs. bu arşivi yaparken hangisi mantıklı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

arkadaşlar bir şey soracağım, daha doğrusu fikrinizi almak istiyorum. şimdi dvd5-9 olarak dvd mi indirmek mantıklı olur yoksa 1080p rip indirmek mi? br indiremem br yazıcım yok. hangisi daha akıl kârı kestiremedim. brrip indirsem kalite söz konusu dvd kalıbı indirsem menüler vs. bu arşivi yaparken hangisi mantıklı sizce?

Blu-ray artık önplana çıkmaya başladı. Ben dvd5 olayına merak salmıştım ama sadece dizileri yapıp bıraktım. Blu-ray media da yazıcı da pahalı şuan. Şu an arşiv işini hdd de yapmak en iyisi ama kutulayıp dizeceğim diyorsan, filmlerde 4.37 gb lık 720p ler en iyisi bence.
  • bluray media şuan en hesaplısı hdd sıkıntısı var piysada ayrıca hdd güvenli değil ufacık bi sorunda tüm arşiviniz yanabilir indirim zamanı vatanda verbatim 25gblık blurayler 2.40liraya geliyor 23.225gb yazılabilir boyut buda 5dvdye eşit oluyor dvd fiyatlarıda uçmuş olduğundan tanesi 50 kruştan 5tanesi 2.5 yapıyor blurayde 10 kruş kar ediyorsunuz heleki kutu ve coverda işin içine girdiğinde blurayin karı dahada artıyor hepsini geçtim az yer kaplıyor

benim fikrimi sorarsanız en güzeli arşiv yapmamak epeydir izle sil yapıyorum param cebime kalıyor
  • INCEPTION BLURAY MASKELİ STANDART DVD COVER ART

YUKLEMEK İÇİN TIKLAYIN ( DOWNLOAD )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 17 Ocak 2012; 15:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

quote:

İyi gunler bana bu is icin cd cover yapabilen iyi bir yazici onerirmisiniz tesekkurler

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COVER BANA AİT DEĞİLDİR. ALINTIDIR..

YUKLEMEK İÇİN TIKLAYIN

• Arkadaşlar boş blu ray kutusu alacağım ama Amaray mı DMS mi hangisini alayım?
  • quote:

quote:

quote:

İyi gunler bana bu is icin cd cover yapabilen iyi bir yazici onerirmisiniz tesekkurler

Hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Arkadaşlar boş blu ray kutusu alacağım ama Amaray mı DMS mi hangisini alayım?

Amaray in tanesine 3 TL vermek pek akıl karı değil ama DMS in 10 tanesini Kadıköy den 7.5 TL ye alabilirsin. cd.com.tr yeri kadıköyde ben oradan almıştım aldığımda.
  • Arkadaşlar Cover basan bir yer biliyor musun veya Maxipaket'in satış ofisine gittiğimizde Cover'lar Flash Bellek le götürüp orada bastırtabilir miyiz bilen var mı?Kaç Kez mail attım dönmediler.
  • uA_Erencan evet Maxipaket'in Perpa'daki yerine gidip cover bastırabiliyorsun ben genellikle öyle yapıyorum 4 günde alıyorum coverları
  • kareyip korsanlı serisi ve matrixin serisi coverı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: roptesambir

kareyip korsanlı serisi ve matrixin serisi coverı olan varmı

http://www.c o v e r tr.com//showthread.php?t=3643

http://www.c ov e rt r.com/showthread.php?p=381#post381 boslukları kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 8 Şubat 2012; 1:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

her rütbemi bu topicte aldım her ne kadarda buraya artık girmesem de son rütbem yarbaylığıda burda alayım dedim

edit : şimdi konuyla alaksız diye silerler filan geçen seneden yaptığım prison önizlemesi koyumda alaka kazansın

vaybeeeee.neler yaptık vakti zamanında bu topikte
    şimdi yine devam yapmaya hiç ara vermedim hatta profosyenel lazer renkli yazıcı bile aldım.ama single takılıyorum artık.burda tüm yaptıklarını paylaşan arkadaşların ellerine sağlık.
    ancak tecrübeli biri olarak size bir uyarı.Sizin uğraştığınız emek verdiğiniz saatlerinizi harcadığınız paylaştığınız cover'ları başka bir sitede satıldığını gördüğünüzde şaşırmayın.Sizin karşılığını beklemeden paylaştıklarınızı 3-5 çapulcu kendi yapmışçasına başka yerlerde satıyor.Kulağınıza küpe olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

quote:

her rütbemi bu topicte aldım her ne kadarda buraya artık girmesem de son rütbem yarbaylığıda burda alayım dedim

edit : şimdi konuyla alaksız diye silerler filan geçen seneden yaptığım prison önizlemesi koyumda alaka kazansın

şimdi yine devam yapmaya hiç ara vermedim hatta profosyenel lazer renkli yazıcı bile aldım.ama single takılıyorum artık.burda tüm yaptıklarını paylaşan arkadaşların ellerine sağlık.
    ancak tecrübeli biri olarak size bir uyarı.Sizin uğraştığınız emek verdiğiniz saatlerinizi harcadığınız paylaştığınız cover'ları başka bir sitede satıldığını gördüğünüzde şaşırmayın.Sizin karşılığını beklemeden paylaştıklarınızı 3-5 çapulcu kendi yapmışçasına başka yerlerde satıyor.Kulağınıza küpe olsun

Uğur abi çaktırma ama bende hakiki bluraylere yapıyorum orjinal bluraylerin kapakları dandik oluyorbarkod uyarı logoları saçma sapan yazılarla berbat oluyor bu prisonda acemiliğimden kalma şimdikileri bi Metin biliyor kimseyede göstermeye niyetli değilim film paylaşım sitelerinde afiş niyetine kullanıyorlar

sahibinden e baktımda bizim paylaştığımız hele benim bi bayramda 8 paket yapıp paylaştığım 100e yakın cover orada satılıyor umurumdada değil onları ben yapmadım nede olsa benim yaptıklarım dünyada 1 tane bende var baka baka aynısını yapmasınlar diye önizleme bile koymuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

quote:

Uğur abi çaktırma ama bende hakiki bluraylere yapıyorum orjinal bluraylerin kapakları dandik oluyorbarkod uyarı logoları saçma sapan yazılarla berbat oluyor bu prisonda acemiliğimden kalma şimdikileri bi Metin biliyor kimseyede göstermeye niyetli değilim film paylaşım sitelerinde afiş niyetine kullanıyorlar

sahibinden e baktımda bizim paylaştığımız hele benim bi bayramda 8 paket yapıp paylaştığım 100e yakın cover orada satılıyor umurumdada değil onları ben yapmadım nede olsa benim yaptıklarım dünyada 1 tane bende var baka baka aynısını yapmasınlar diye önizleme bile koymuyorum

aynen Yusuf'um bende aynı şekilde beğenmediğim blurayin kapağını değiştiriyorum

• Aski memnu cover olan var mı?
  • bu işi yapanlar,dizilerin kalitesi nedir? 720p mi yoksa dvdrip divx falan mı ? 720p olsa 22 bölümlük bir dizi yaklaşık 24 gb. 4 sezon olsa 96gb. bunun için kaç dvd kullanıyorsunuz yaklaşık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 4 Mart 2012; 15:18:18 >
  • İndiana Jones Spine Denemesi

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.