Şimdi Ara

DVD - BluRay Film ve Dizi Cover Paylaşımı ! Sadece Paylaşım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
4
Favori
32.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DVD - BluRay Film ve Dizi Cover Paylaşımı ! Sadece Paylaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşiv:D -- 25 Ocak 2010; 23:08:59 >
  • öncelikle konu hayırlı olsun. bende nette bulduğum prison break coverlarını paylasmak istedim

http://img269.imageshack.us/img269/9065/prisonbreaks1.jpg
    http://img44.imageshack.us/img44/8879/prisonbreaks2.jpg
    http://img197.imageshack.us/img197/6928/prisonbreaks3.jpg
    http://img34.imageshack.us/img34/2587/prisonbreaks4p.jpg

önizleme koymayı bilmediğim için direk link koydum kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatszzz -- 26 Ocak 2010; 0:52:34 >

• Güzel konu olmuş ceyhun

Benim bi fikrim var eğer kullanmak istersen güzel olabilir;

Madem bu konuda sadece ama sadece cover paylaşımı olucak herkesin bir mesajı olsa o mesajını güncellese daha iyi olabilir ama aradaki diğer eline sağlık sağol gibi yorumlar silinebilir.

Tabi şimdi herkes emeğinin beğenildiğini duymak ister ama o zamanda mesaj kirliliği olabilir.

Herneyse benim düşüncem böyle... Kendine iyi bak iyi çalışmalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Güzel konu olmuş ceyhun

Benim bi fikrim var eğer kullanmak istersen güzel olabilir;

Madem bu konuda sadece ama sadece cover paylaşımı olucak herkesin bir mesajı olsa o mesajını güncellese daha iyi olabilir ama aradaki diğer eline sağlık sağol gibi yorumlar silinebilir.

Tabi şimdi herkes emeğinin beğenildiğini duymak ister ama o zamanda mesaj kirliliği olabilir.

Herneyse benim düşüncem böyle... Kendine iyi bak iyi çalışmalar :)

bu fikir benimde aklıma geldi dün
    tartışmayı eski konuda yaparız buradada herkes paylaşır ama güncelleye güncellye

• ok olabılır ama mantıklı dusuncelerı degerlendırmekde yarar var.
    ben duzenlemeye calısacagım benımkılerı.
  • ben benim mesajlarıda siliyorum lütfen paylaşım dışı mesaj yazmayalım daha önce yazanlarda silsinler eski
    http://forum.donanimhaber.com/m_30067295/mpage_48/key_/tm.htm
    konudan devam edelim tartışmaya paylaşımlar buradanolsun saayfa iyice ağırlaşmasın
  • yanlız VeRMİNaaRD şöyle bi durum var.senin verdiğin konuda paylaşım nadir oluyo genellikle satış amaçlı paylaşım oluyo.gerçi bu konuda da paylaşım durdu ama
  • Arkadaslar aslında burda tam hakim değiliz mesajlara falan. Kalkıp bir forum olustursak kendimize ait. Orda Paylasım kısmı olsa ve altında herkesin kendine ait bölümü yapılsa [gercekten paylasım yapan kisiler icin acılsa böle bisi] Kisiye ait sub-forum icinde kisi istedigi konuyu acma ve mesajlara istedigini yapma [mesela benim adıma olan sub-forumda moderator olsam ve gereksiz mesajları falan ben takip etsem] ve rahatca paylasma olsa. Kalksa mesela x dizisi icin orda baslık acsa ve psd dosyalarını-önizleme resimlerini koysa. Bizede indirsek rahatca ^^

Sonrasında baska bir ana baslıkta da photoshop konusu islenebilir ve templateler verilebilir [Yine ücretsiz ve genis caplı]
    Son olarakta soru sormak istiyorum gibi bir yerde direk olarak üyeler soru sorsa ve bilenler cevaplasa ^^

• batuhan güzel düşünce ama forum olayını yapabilecek birileri lazım işi bilen varsa aslında bıraz daha kurcalamak lazım bu işi.

terminatör 1-2-3 Spine cover

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 27 Ocak 2010; 20:38:52 >

• Galiba biraz forumumuzun web ile ili olan kısmında takılıp ücretsiz domainleri ögrenmek falan iyi olucak. Yapsam kac kisi katılır peki? Ona göre arastırma yaparım burda görüsürüz. tabi sonra temizlik lazım olucak ama ^^
  • Bedava forum yazıp cıkanda kücük bir deneme yaptım ve en basitinden mesela:
    http://cover-label.netgoo.org/index.htm
    Böyle bir yer var karsımızda mesela. Daha güzel seyler yapabiliriz tabiki ve kücük bir ugrasla [Eminim daha güzel destek veren yerler olucaktır bu is icin] sonuc ^^
  • @ceyhun187 dostum, düşüncen doğrultusunda açtığın bu konu çok güzel, daha doğrusu paylaşım yapıuyor olman çok güzel bir davranış, teşekkür ve tebrik ederim.

benim açtığım diğer konuda da benim kafamdaki şey buydu, konuyu açıldığından beri takip ediyorum tasarım kısmında pek aktif olmadığım için konuda son zamanlarda mesajım gözükmese de takip ediyorum. Sanıyorum benim gördüğüm şeyi sen de görmüşsünki rahatsızlık duyup bu konuyu açmışsın, umarım paylaşım yapan arkadaşlarımız çoğalır.
  • acemiyim ilk coverımı paylaşayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bu yaa??

@ceyhun187 dostum, düşüncen doğrultusunda açtığın bu konu çok güzel, daha doğrusu paylaşım yapıuyor olman çok güzel bir davranış, teşekkür ve tebrik ederim.

benim açtığım diğer konuda da benim kafamdaki şey buydu, konuyu açıldığından beri takip ediyorum tasarım kısmında pek aktif olmadığım için konuda son zamanlarda mesajım gözükmese de takip ediyorum. Sanıyorum benim gördüğüm şeyi sen de görmüşsünki rahatsızlık duyup bu konuyu açmışsın, umarım paylaşım yapan arkadaşlarımız çoğalır.

yazdıkların ıcın tesekkur ederım dostum. batuhan ugrasıyo forum konusunda bakalım .katılım konusunda sorun olmaz sanırım yenı bı forumda.ama buradada pek cok kısı netten ındırıyo (iyi sitelerden--- ücret ile alan lardan bahsetmıyorum)ama paylasım yapmıyo :( ben bı gunde onlarca paylasabılırım ama baska olmayınca bende bı duruyorum yanı.

• quote:

@ceyhun187 dostum, düşüncen doğrultusunda açtığın bu konu çok güzel, daha doğrusu paylaşım yapıuyor olman çok güzel bir davranış, teşekkür ve tebrik ederim.

valla bende rahatsız duymaya başlamıştım devill yapıyo imreniyorum coverlara aklım kalıyo ama para deyince konunun amacı sapıyo tabi oda kendince haklı emeğinin karşılığını almak istiyor ama bi covera 4 lira vermek çok saçma geliyo para verecek olduktan sonra custommaniacs var
    bu konu daha iyi oldu bence en azından paylaşım var

şu üniversite sınavını bi atlatırsam yaza bende tasarım yapıp paylaşacam inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

quote:

yazdıkların ıcın tesekkur ederım dostum. batuhan ugrasıyo forum konusunda bakalım .katılım konusunda sorun olmaz sanırım yenı bı forumda.ama buradada pek cok kısı netten ındırıyo (iyi sitelerden--- ücret ile alan lardan bahsetmıyorum)ama paylasım yapmıyo :( ben bı gunde onlarca paylasabılırım ama baska olmayınca bende bı duruyorum yanı.

dwshare diye bi site var custommaniiacs ve 9covers gibi paralı sitelerden alıp koyuyo coverları ama indirebilmek için aktif kullanıocı olmak gerekiyo yani dvd upload edeceksin sitenin adına yada bağış yapacaksın siteye

• Verminaard allah kolaylık versin zira benimde seneye sınavım olucak. Simdiden basladım ki bu hafta hızlandırma falan geciyor bayagı yogun. Nese ben forumu öyle bi actım ama bi destek olan galiba Ceyhun abi var. Nese üye falan olursanız ve öneri yollarsanız [farklı bildiginiz güzel bedava forum ve forumumuzda olması gerekenler adına] bayagı bir isler hallederiz ve düzen kazanır bence ^^

Edit: Bu arada ben o bahsettigin sitede de benzer nickle üyeyim ve umarım ilerde [normalde 2 hafta icindeydi ama daha bina ici calısmaları baslamadı ve 2 haftaya tamamlanır mı kesin diyemem] superonline'a gecer gecmez upload yapıcaktım rapid hesabıma ve o sayede aktif olup indiricektim. Artık kısmet bende yeni forumumuzda paylasırım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 28 Ocak 2010; 0:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Verminaard allah kolaylık versin zira benimde seneye sınavım olucak. Simdiden basladım ki bu hafta hızlandırma falan geciyor bayagı yogun. Nese ben forumu öyle bi actım ama bi destek olan galiba Ceyhun abi var. Nese üye falan olursanız ve öneri yollarsanız [farklı bildiginiz güzel bedava forum ve forumumuzda olması gerekenler adına] bayagı bir isler hallederiz ve düzen kazanır bence ^^

Edit: Bu arada ben o bahsettigin sitede de benzer nickle üyeyim ve umarım ilerde [normalde 2 hafta icindeydi ama daha bina ici calısmaları baslamadı ve 2 haftaya tamamlanır mı kesin diyemem] superonline'a gecer gecmez upload yapıcaktım rapid hesabıma ve o sayede aktif olup indiricektim. Artık kısmet bende yeni forumumuzda paylasırım ^^

sağol bende akşama kadar çalışıp bi yarım saat foruma takılıyorum sende şimdiden başla çalışmaya sonradan pişman olma:)

• http://www.taurigraphics.net/ bilmeyen varsa bedava güzel bi site zira ceyhunda bazen coverları buradan paylaşıyor :) bende çoğu coverımı buradan aldım
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar buraya paylaşım için göç etmişler sanırım bu birazda benim hatam.Paylaşımın kesilmesi büyük bi payı benim hatam.Kusura bakmayın.Bilmeden birilerini kırdıysamda özür dilerim...Ama bundan sonra bi karar aldım.Foruma paylaşım için cover yapacam...

İlk coverımda satmış olduğum coverlardan biri olsun...

Batman Arkham Asylum...

Download ;

http://i45.tinypic.com/rt3l6x.png

Devamı gelecektir.Deviilll sözü...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.