Selamın Aleyküm öncelikle benim bilgisayarımda steam yüklü iken internetten oyun indirip kurdum fakat oyunu açarken steama giriş yapıyrdu steam hesabımdada oyun olmadıgı içn oynayamıyorum steam silsem oynayabilirim fakat sadece steamda bulunan 1 2 oyunlardan dolayı silemiyorum misal Cs GO neyse benim arkadaşımda assasin's serileri var DVD olarak orjinal hepsi ben onları bilgisayarıma kursam steam yüklüyken oyniyabilirmiyim yoksa yine steammı açılır çok acil cevap verirseniz mutlu olurum bu arada konuyu yazacak baka bi yer bulamadım Özür Diliyorum...
steam programını indirip açın (hesap oluşturmadıysanız yeni bir hesap oluşturun) steam programınızı çalıştırın steam programının sol üzerinde bulunan sekmelerden games / active a product on steam Türkçe steam için: Oyunlar / steamde bir ürün etkinleştirin sekmesine ulaşın Orjinal oyunlarınızın seri numaralarını (key numaralarını) burada kullanarak oyunlarınızı steam hesabınıza dahil edin.Dilerseniz oyunlarınızı dvd den kurup steamden güncelleyebilir dilerseniz doğrudan steam üzerinden indirebilirsiniz
Not: bazı oyunlar steam üzerinde çalışmaz. Genel olarak ubisoft yapımı oyunlar uplay, ea yapımı oyunlar origin platformlarına ihtiyaç duyar.