Şimdi Ara

dvd koleksiyoncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aranızda orjinal dvd film koleksiyoncuları varsa filmlerini bana kiralayabilirlermi ? ben beyoğlundayım ve nekadar gezsemde kiralayan yada takas yapan bir yer bulamadım eğer film listeniz varsa mail ile atarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
    mehmetsahinparlak@hotmail.com

• beyoğlunda bulamaman ilginç olması lazım kesin vardır bi daha bak sırf bizim mhallede 3-4 tane var
  • bence de.beyoğlunda bulamaman biraz garip.
  • yazıcıoğlunda da var
  • arkadaslar acık konusayım. ben kopya dvd fılm bulabiliyorum ama orjinal istiyorum. cünkü dvd rw var elimde ve seyrettiğim filmleri arşiv olarak elimde tutmak istiyorum . bana bu nedenle orjinal filmler gerekli. cünkü piyasadaki diğer kopya filmlerin kalitesi çok kötü.
  • acaba ben mi yanlış biliyorum?kopya dvdler orjinalden kopyalanmıyor mu?Nasıl kalitesi kötü oluyor ki??
  • bir kere kopya dvd aldım kalitesi çok kötüydü(son samuray) .ya gelişi güzel kopyalıyorlar, yada divx ten dvd yapıyorlar buda görüntüyü çok kötü yapıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bende izledim vcd den hiç bir farkı yoktu
  • bende ara sıra kiralıyorum
    evet kopya dvd ler de de kötü görüntü var ama bazıları da süper oluyor
  • ya boşuna uğraşama kapasiteleri farklı mesela er ryan ı kurtarmak 7.5 gb 4.5 luk dvd ye nasıl sığdırcan aslında sığdırırsında kesin kayıp olur onun yerine yüksek çözüürlüklü olarak divx e çevirip dvd lere kopyala zaten kopya dvd lerin çoğu divx ten çevirme
  • Ben de DVD Koleksiyoncusu (orjinal) sayılırım işte kendimce... Tam olarak bilmesem de yaklaşık 200-300 Orjinal DVD mevcut koleksiyonumda... Elimden geldiğince ve bütçem yettiğince yenilerini de ekliyorum tabi :D

Varsa ilgilenen (satış, takas vs...) pm gönderebilir...

Bu arada TRABZON'da ikamet etmekteyim...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.