arkadaşlar aranızda orjinal dvd film koleksiyoncuları varsa filmlerini bana kiralayabilirlermi ? ben beyoğlundayım ve nekadar gezsemde kiralayan yada takas yapan bir yer bulamadım eğer film listeniz varsa mail ile atarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler mehmetsahinparlak@hotmail.com
beyoğlunda bulamaman ilginç olması lazım kesin vardır bi daha bak sırf bizim mhallede 3-4 tane var
bence de.beyoğlunda bulamaman biraz garip.
yazıcıoğlunda da var
arkadaslar acık konusayım. ben kopya dvd fılm bulabiliyorum ama orjinal istiyorum. cünkü dvd rw var elimde ve seyrettiğim filmleri arşiv olarak elimde tutmak istiyorum . bana bu nedenle orjinal filmler gerekli. cünkü piyasadaki diğer kopya filmlerin kalitesi çok kötü.
acaba ben mi yanlış biliyorum?kopya dvdler orjinalden kopyalanmıyor mu?Nasıl kalitesi kötü oluyor ki??
bir kere kopya dvd aldım kalitesi çok kötüydü(son samuray) .ya gelişi güzel kopyalıyorlar, yada divx ten dvd yapıyorlar buda görüntüyü çok kötü yapıyor..
bende ara sıra kiralıyorum evet kopya dvd ler de de kötü görüntü var ama bazıları da süper oluyor
ya boşuna uğraşama kapasiteleri farklı mesela er ryan ı kurtarmak 7.5 gb 4.5 luk dvd ye nasıl sığdırcan aslında sığdırırsında kesin kayıp olur onun yerine yüksek çözüürlüklü olarak divx e çevirip dvd lere kopyala zaten kopya dvd lerin çoğu divx ten çevirme
Ben de DVD Koleksiyoncusu (orjinal) sayılırım işte kendimce... Tam olarak bilmesem de yaklaşık 200-300 Orjinal DVD mevcut koleksiyonumda... Elimden geldiğince ve bütçem yettiğince yenilerini de ekliyorum tabi :D