Şimdi Ara

DVD Kutuları için Kağıt? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • binbaşım konu eskı zaman oldu bıraz fakat,bı ornek upload etmen mumkunmu pekı hala cozulmus degıl mesela laserde kapak cıktısı alabılmıs degılım,yazıcının ayarlarıyla oynama yaptınmı hıc ?
    quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

ben 120 gr / m2 lik kağıtlardan alıyorum. bildiğimiz 80gramlık a4 fotokopi kağıdın 120 gram olanı. lazer yazıcıyla sonuç mükemmel
  • Arkadaşlar bende canon pixma mp120 yazıcı var.Fotoğrafa baskı yapabiliyor deniliyor.Ama birçok yerde kuşeye baskı yapamaz diyorlar.Futoğraf kağıdıda kuşe gibi değilmi?

Ben 160 gr kuşe kağıda renkli baskı aldım hiçbir dağılma bozulma olmadı.Dikkatli bakmasıkça farkı anlayamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Kuşe kağıt, lazer yazıcı ile olmaz o işler. Kartuşu doldurulabilir giriş seviyesi mürekkep püskürtmeli yazıcı ve Hp Everday yarı mat photopaper ile sorunsuz baskı alabilirsiniz.

Fotoğrafı gece cep ile çektiğim için çok iyi değil. Buna rağmen baskı kalitesini görebilirsiniz.
     DVD Kutuları için Kağıt?

valla shadow006 dostum aldıgın bu kalıte gozumu kamastırdı desem yerıdır.benım yazıcı mp610 doldurulabılır kartus + resetleyıcı sıparısı verdım ve yoldalar benım yazıcı murekkep kartus sorunum olmayacak sanırım bunu belırteyım.soruma gelınce kullanmıs oldugun Hp Everday kagıdı banada tavsıye ettıler canon ıcın ama sen hp de kullanıyormussun bu kagıdı canon da kullandıgında senı tatmın etmedımı onu merak ettım.ben kendım ıcın mkv arsıv olusturuyorum ve senın gıbı dms kutuları kullanıyorum ama ınan baskı kalıtenı gorunce ınanamadım eger bu kalıteyı yakalarsam daha once bastıklarımı bıle tekrar basabılırım.
    neyse canon da Hp Everday ile memnunmusun cevap verırsen sevınırım.

• Ceyhun hocam, bende de sendeki gibi MP 610, kolan kartuş ve resetleyici var. HP Everyday kullanarak DVD kapağı bastıryorum. Sonuç gerçekten çok iyi. Kağıt olarak Canon Double Side i seçip yüksek kalitede bastırıyom. DVD kutusu olarak Verbatim kullanıyoum, DMS ye göre çok kalite farkı var. 100 lük kutuyu 14,5 € + kdv ye almıştım. 3 kutu aldım, bir kutudan az kaldı.

Resim bastırırken HP 6280 için aldığım HP Advenced aldığım kağıtları aynı ayarda bastırdığımda HP den daha iyi sonuçlar aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIG.NINE -- 21 Ocak 2009; 21:37:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe_black

Ceyhun hocam, bende de sendeki gibi MP 610, kolan kartuş ve resetleyici var. HP Everyday kullanarak DVD kapağı bastıryorum. Sonuç gerçekten çok iyi. Kağıt olarak Canon Double Side i seçip yüksek kalitede bastırıyom. DVD kutusu olarak Verbatim kullanıyoum, DMS ye göre çok kalite farkı var. 100 lük kutuyu 14,5 � + kdv ye almıştım. 3 kutu aldım, bir kutudan az kaldı.

Resim bastırırken HP 6280 için aldığım HP Advenced aldığım kağıtları aynı ayarda bastırdığımda HP den daha iyi sonuçlar aldım.

ustadım yukarıdakı HP Everyday kagıdıda bana ılk tavsıye eden sendın bu konuyu gorunce yazmak ıstedım.anladıgım kadarı ıle senın verbatım dvd kutuları teklı ben dedıgım gıbı mkv arsıve yenı basladım onda verbatım deneyebılırım tabıı satıs yerı neresı soylersen.

ama dms den vazgecemeyecegım bı nokta var o da 3-4-6-8-10-12 li dvd box lar tam benım tv serısı diziler yada serı fılm ler için biçilmiş kaftan.gecen hepsıburada da dms fıyatlarını gordum benım aldıgım fıyatın yaklasık 6 katı ınanamadım.

• Verbatimler tekli ama çiftliside var. Ekip elektronikten aldım. Ekip elektroniğin parekende satışı yok. Bayisi olan birinin adına getirttim. Tek sorun 100 lük paketler halinde almak gerekiyor. Aslında en iyi kutu digitex, onun da Türkiye temsilcisi ekip elektronik. Digitex in TR de sade ince (7mm) olanı var, kalın (14 mm) olanını bulamadım. Ekipte de sadece ince vardı.

Vertabimde DMS lerden farklı olarak, DMS lerde DVD takılan yerin altında ufak çıkıntılar var, bunlar DVD ye zarar verebilir diye DMS kullanmıyorum. Ama DVD box sadece DMS de var. Bu tip arşivlemelerde DMS vazgeçilmez oluyor. Bu arada sen DMSleri nerden kaça alıyorsun?
  • ben istanbuldayım ve dms lerı dırek ist da kadıkoydekı dms magazasından alıyorum.yanlısım yoksa hatırladıgım fıyatları (olmadı hafta sonu sorarım fıyatları :) sana bıldırırım. )

fiyat duzeltme valla dms ye bıle zam gelmıs en az %50 fıyatlar ucmus :(

teklı 0,35 tl Kalın (siyah) (5 li ve 10 kutu olarak satılıyo)
    teklı mavı 0,80 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 28 Ocak 2009; 0:11:06 >
  • tek çözüm hp everyday yarı parlak glosy ( 100 lük )
    2. hp mat (200 lük)
  • Bende Hp PSC 1510 All-in-one var Yazıcıyı alırken fotoğraf kağıtlarıda vermişler yanlış yere bakmadıysam 240 g/m2 yazıyor kutunun arkasında hiç basmadım daha şimdi benım sorum bu yazıcı ile 160gr kağıda cover baskısını alabilirmiyim alabilirsem dışarıda bastırmak mı daha avantajlı olur yoksa kendi yazıcımda bastırmam mı daha avantajlı olur. Mesela Her 2 yada 3 ayda bir 100 tane dvd cover bastırcam Buna göre kaba taslak bilgisi olan bir arkadaş maliyeti hesaplıyabilirmi rica etsem
  • 5 senedir kapak yapıyorum... yazıcı Epson R300... Tavsiye edebileceğim en iyi kağıt HP Advanced Glossy Photo Paper 250gr.. eskiden 170gr. dı ve adı sadece glossy photo paper olarak geçiyordu, sonradan Advanced ismini aldı ve 250gr oldu...Kuruma süresi en iyi kağıt...
  • Arkadaşlar dvd kapağı degilde nette vhs kaset kapaklari buldum . Dvd kapagi hazirlayanlar belki amlar diye size sorayim . Bu resimleri açma sansımiz varmi . Yani bunlari kapak haline getirme sansimiz varmi
    Tesekkurler

http://i212.photobucket.com/albums/cc35/tombeterams/spaghetti%20western/cinehound%20klein/various%20turk%201_zpsbg1fjqmr.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk Serengil

Arkadaşlar dvd kapağı degilde nette vhs kaset kapaklari buldum . Dvd kapagi hazirlayanlar belki amlar diye size sorayim . Bu resimleri açma sansımiz varmi . Yani bunlari kapak haline getirme sansimiz varmi
    Tesekkurler

http://i212.photobucket.com/albums/cc35/tombeterams/spaghetti%20western/cinehound%20klein/various%20turk%201_zpsbg1fjqmr.jpg

konu tarihine baktınızmı

• O resimleri öyle açamazsın. Ama aslına uygun olarak yeniden çizilebilir photoshopla. Ben baskı alacağım coverları Türkçe ise aslına uygun yeniden çizerim; yabancı ise Türkçe'ye çevirir aynısını yeniden çizer öyle baskı alırım. Baskıya uygun çizimleri 300 dpi ile çıktı alırım; printable baskı da yapabildiğim için sonuç gayet iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vEdmAn

O resimleri öyle açamazsın. Ama aslına uygun olarak yeniden çizilebilir photoshopla. Ben baskı alacağım coverları Türkçe ise aslına uygun yeniden çizerim; yabancı ise Türkçe'ye çevirir aynısını yeniden çizer öyle baskı alırım. Baskıya uygun çizimleri 300 dpi ile çıktı alırım; printable baskı da yapabildiğim için sonuç gayet iyi olur...

Hocam sen yapabilirmisin bana resimdeki ortadaki kapagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk Serengil

quote:

Orijinalden alıntı: vEdmAn

O resimleri öyle açamazsın. Ama aslına uygun olarak yeniden çizilebilir photoshopla. Ben baskı alacağım coverları Türkçe ise aslına uygun yeniden çizerim; yabancı ise Türkçe'ye çevirir aynısını yeniden çizer öyle baskı alırım. Baskıya uygun çizimleri 300 dpi ile çıktı alırım; printable baskı da yapabildiğim için sonuç gayet iyi olur...

Hocam sen yapabilirmisin bana resimdeki ortadaki kapagi

Yapılması imkansız bir şey değil. Yapılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.