Şimdi Ara

DVD PLAYER HAKKINDA BANA YARDIM EDİN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim philips LCD televizyonum var oyüzden HDMI kablo özelliği olan DVD alayım dedim ama bu arada USB ve kart okuyucu özelliği olsunda istedim ama bu özeliği olan philips DVD lerin türkçe alt yazıyı desteklemediğini yorumlarda okudum,bide özellik olarakta korsan dvd leride okusun

Premier PRD 9532 var 70 ytl , bide Pıranha aqua D type 80 ytl bunların HDMI kablo özelliği yok, bunlardan hangisi daha iyi

Arkadaşlar bana akıl verin bunlardan birinimi alayım yoksa lcd tv im olduğu için daha iyi görüntü almak için HDMI kablolu bir dvd playermi alayım

HDMI kablo gerçekten görüntüyü çokmu iyileştiriyor
    Benim istediğim en önemli özellikler::: korsan herşeyi okusun :) türkçe alt yazıyı desteklesin beni uğraştırmasın,USB ve kart okuyuculu olsun

Biraz uzun oldu ama bana yardımcı olun lütfennnn....

• yokmu cevap veren çokmu zor soru sordum

• ozaman philipsin ve lg nin usb li 1080p çıkışlı dvd playerlerinden bir tanesini alın copy dvd leri sorunsuz izlersiniz görüntü çok büyük oranda değişir bu tv ye görede değişir tabi amaç ii görüntü nisbeten blu-ray gibi izlenmek yada sd dvd leri daha ii izlemekse amacınız bu dvd ler işinizi rahatlıkla görür ancak dvix i karıştırsanız ozaman işler değişir alt yazı sorunu vs gibi sorunlar ama sd dvd izlerseniz birde orjini çıkmış veya orjinden copy yapılmış dvd izleseniz tatından yenmez söleyim amaca göre almakta fayda var hangi amacınız fazla ise ona göre alın
  • hdmı li philips alırsam görüntü iyi olur fakat divx filmlerin türkçe alt yazılarında sorun olur diyorsun peki Premier PRD 9532 alırsam yani iyi görüntüden vazgeçersem divx filmlerin türkçe alt yazılarında sorun olurmu ?
  • karar sizin tecihiniz hangisinden yana ise onu seçin ben açıkcası lg philips samsung sony gibi markaların dvd playerlerin dışına çıkılmasından yana değilim bunların en kötüsü o diğer markaların en iyilerine denktir

birde dvd playerden ne beklenir ben kendi açımdan yazmam gerekirse %100 dvd izlemek için kullanırım dvd playeri dvix,vcd le işim olmaz hatta dvd yide genelde ya orjin yada orjinden copy dvd izlerim dvd rip bile izlemem açıkcası

o diğer formatlarlarda hep sorun var yok altyazı yok ses yani bu tercih meselesi önerdiğiniz markayı kullanmadım bilmiyorum daha öncede söylediğim gibi beklenti hangi yönde ve ne orandaysa ona göre seçim yapın ayrıca size tavsiyem dvd dışında diğer formatlara bakacaksanınz alacağınız dvd playeri denemeden mutlaka almayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.