Şimdi Ara

Dvd-Rom Ama Hangisi -Bi Yardım Lütfen-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tesadüfen aldığım Nec 3520 Dvd-Rw'ım var ve bu Rw'la film arşivi yapıyorum. Forumdan öğrendiğime göre iyi bir Dvd-Rw'mış kendileri :) Okuyucu olarak kullanıp yorulmasını istemiyorum zira kendisiyle yazacağımız daha çok film var..
    O yüzden bir Dvd-Rom almayı düşünüyorum ama bu kez tesadüfe yer vermemeliyim. Siz deneyimli kullanıcıların bana önereceği güzel ve sorunsuz Dvd-Rom ne olabilir?
    Şimdiden teşekkürler. Saygılar.

• en basitinden LG DVD'romlar kutur kutur calisiyor, okutmasi sorun deigl yazilmasi sorun onuda zaten halletmissin,ayrica yorulacak diye dusunme kullan gitsin, malum fiyatlar ortada zaten... degmez.
  • aradaki fark en fazla 20 dolar falan. bunun için degmez kullan bence, bozulursa git bi tane daha nec al
    LGdvd-rom 30$+kdv Necdvd-writer53$+kdv
  • pioneer dvd rom tray versiyonu derim ama bulmak çok zor ben baya aradım ama bulamadım
  • İmzamda baya sürücü kaynıyor
  • arkadaş dogruyu söylüyor ki 2 yıl seni idare eder daha sorada yeni bi nec alırsın..
  • simdilik degisme kullan derim,øldugu zamanda "NEC DVD±RW burner, ND-4551A, 16x, Dual, Ram, LabelFlash, Silver OEM" alirsin. SUPER BIR ALET;BINLERCE CD YAKTIM,HALEN DAHA CANAVAR GIBI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: treeoftear

aradaki fark en fazla 20 dolar falan. bunun için degmez kullan bence, bozulursa git bi tane daha nec al

benda aynı fikirdeyim, tabi dvdden dvdye direk kayıt yapmak istersen iş değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amuleten

pioneer dvd rom tray versiyonu derim ama bulmak çok zor ben baya aradım ama bulamadım

Aman ha pioneer dan uzak durun.Okumuyor.Okusa da çok zorlanıyor.Bu genelinde böyle.
    LG veya Asus almanızda fayda var.
  • Pioneer
  • sony de alabilirsin 2.5 yıldır hiç bir sorun yok
  • lg veya sony derim başka bişeycik demem
  • DVD-ROM, Sony

DVD-Writer Nec, 4550A
  • +1 aynen mantıksız 50$lık parcanın bozulmaması ıcın 20$ vermek zaten bende cdwriterı var hala kullanıyorum 1000lerce cd yazdı tas gibi kolay kolay eskimiyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: treeoftear

aradaki fark en fazla 20 dolar falan. bunun için degmez kullan bence, bozulursa git bi tane daha nec al
  • En iyi optik okuyucu LG markadır. LG DVD ROM tavsiye ederim. Fakat ben 16x Philips 5016L kullanıyorum. Ziyadesiyle memnunum.

LG, Philips. DVD ROM konusunda bu ikisinden başkasına bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.