Bu 3'u arasındayim ve Bunların hepsi DVD-RAM destekliyor mu ?..
Tercihim 1.Sony 2.Asus son ihtimal 3.NEC ....
kardeş ben lg kullanıyorum.4163b modeli fiyat/performasta bir numara.DAha iyisi varsa yazın bizde öğrenelim.tavsiye ederim.
Beyler bence NEC alın. 4551 olması gerekiyodu.Hem cd'nin üzerine baskı bile yapıyo.stiker niyetine.PC net dergisinde okudum geçen ay olması gerekiyodu. 70$ civarında
arkadasım tabiki piyasada giden asus. bende kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
Seçeneklerde yok ama ben philips öneriyorum
DVD lerin üstüne yazı yazabilenler ve resim çizebilenler de çıkmış.Haberiniz olsun.
Bi arkadaşta sony vardı ve hiç memnun değildi...ne yazıyo ne okuyo...
Ben de de cd rw ı vardı o da berbattı dün değiştirdim...
quote:
ben lg kullanıyorum.4163b modeli fiyat/performasta bir numara.DAha iyisi varsa yazın bizde öğrenelim.tavsiye ederim
eywallah kardeş..ama LG yi pek tutmuyorum ya nedense...
quote:
Beyler bence NEC alın. 4551 olması gerekiyodu.Hem cd'nin üzerine baskı bile yapıyo.stiker niyetine.PC net dergisinde okudum geçen ay olması gerekiyodu. 70$ civarında
bıu modeli bulamadım baktımda..bana bir link gonderebilirmisin zahmet olmassa..
quote:
arkadasım tabiki piyasada giden asus. bende kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
evet ilk almayı dusunduğum marka..
quote:
Seçeneklerde yok ama ben philips öneriyorum
dosrum şuan 1640p modelide var bende ama butun medyalara yazmıyor ,,sadece bu kusuru var...
quote:
DVD lerin üstüne yazı yazabilenler ve resim çizebilenler de çıkmış.Haberiniz olsun
evet biliyorum..ama sadece ozel dvdlere yapılıyormuş sanırım..
quote:
Bi arkadaşta sony vardı ve hiç memnun değildi...ne yazıyo ne okuyo...
Ben de de cd rw ı vardı o da berbattı dün değiştirdim...
bu dediğinden sonra SONY almayacağım..
Asus NEC ve PHİLİPS ...
ben asus1608p kullanıyorum, memnunum, ilk aldığımda cd seçiyodu fakat firmware updateini yapınca canavar gibi oldu
evet ilk bunu almayı dusunuyorum saten en kuvvetli ihtimal.. NEC almayı dusunuyodum ama Forumda çok araştırdum kimileri çoook ovuyo kimileri de berbat diyor.. SONY e de adına yakışmayacak eleştirilei çok okudum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme