Şimdi Ara

DVD-rw Alcam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.seçenek :ASUS .. DRW-1608P 16X +/- DVDRW DOUBLE LAYER SİYaH 62$ + kdvhttp://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=16241

2.seçenek :SONY .. 16X DOUBLE LAYER DUAL DVD RW-KUTULU 65$ + kdvhttp://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=19213

3.seçenek :NEC.. 16X DUAL DOUBLE LAYER SUPER DRIVE DVD YAZICI SİYAH 62$ + kdv
    http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=19281

Bu 3'u arasındayim ve Bunların hepsi DVD-RAM destekliyor mu ?..

Tercihim 1.Sony 2.Asus son ihtimal 3.NEC ....

• kardeş ben lg kullanıyorum.4163b modeli fiyat/performasta bir numara.DAha iyisi varsa yazın bizde öğrenelim.tavsiye ederim.
  • Beyler bence NEC alın. 4551 olması gerekiyodu.Hem cd'nin üzerine baskı bile yapıyo.stiker niyetine.PC net dergisinde okudum geçen ay olması gerekiyodu.
    70$ civarında
  • arkadasım tabiki piyasada giden asus. bende kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
  • Seçeneklerde yok ama ben philips öneriyorum
  • DVD lerin üstüne yazı yazabilenler ve resim çizebilenler de çıkmış.Haberiniz olsun.
  • Bi arkadaşta sony vardı ve hiç memnun değildi...ne yazıyo ne okuyo...

Ben de de cd rw ı vardı o da berbattı dün değiştirdim...
  • quote:

ben lg kullanıyorum.4163b modeli fiyat/performasta bir numara.DAha iyisi varsa yazın bizde öğrenelim.tavsiye ederim

eywallah kardeş..ama LG yi pek tutmuyorum ya nedense...

quote:

Beyler bence NEC alın. 4551 olması gerekiyodu.Hem cd'nin üzerine baskı bile yapıyo.stiker niyetine.PC net dergisinde okudum geçen ay olması gerekiyodu.
    70$ civarında

bıu modeli bulamadım baktımda..bana bir link gonderebilirmisin zahmet olmassa..

quote:

arkadasım tabiki piyasada giden asus. bende kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

evet ilk almayı dusunduğum marka..

quote:

Seçeneklerde yok ama ben philips öneriyorum

dosrum şuan 1640p modelide var bende ama butun medyalara yazmıyor ,,sadece bu kusuru var...

quote:

DVD lerin üstüne yazı yazabilenler ve resim çizebilenler de çıkmış.Haberiniz olsun

evet biliyorum..ama sadece ozel dvdlere yapılıyormuş sanırım..

quote:

Bi arkadaşta sony vardı ve hiç memnun değildi...ne yazıyo ne okuyo...

Ben de de cd rw ı vardı o da berbattı dün değiştirdim...

bu dediğinden sonra SONY almayacağım..

Asus NEC ve PHİLİPS ...

• ben asus1608p kullanıyorum, memnunum, ilk aldığımda cd seçiyodu fakat firmware updateini yapınca canavar gibi oldu
  • evet ilk bunu almayı dusunuyorum saten en kuvvetli ihtimal..
    NEC almayı dusunuyodum ama Forumda çok araştırdum kimileri çoook ovuyo kimileri de berbat diyor..
    SONY e de adına yakışmayacak eleştirilei çok okudum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.