Şimdi Ara

Dvd Rw Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben bir tane dvd Rw almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz sorunsuz calışan bir Dvd Rw varmıdır.

Ben bu Dvd Rw ile şirketin yedeklerini alacağım. Yedekleri ben bilgisayarın basında olmadan zamanlandırılmış görevelerden dvd ye yazdırmak isitiyorum. Mümkünmüdür acaca işletim sistemi windows 203 server. Yedek boyutu 3,5 Gb .

veya dvd yerine yedekleri dısarı alabileceğim. Dvd maliyetine yakın baska bir cihaz varmıdır.

Teşekkürler.

• phılıps i bu fiyata kaçırma bence memnun kalırsın ama fırewell i update et mutlaka

http://www.mavicom.net/
  • nec3500a al derim bence kaliteli alet
  • selam
    neden 4 mm DDS almıyorsun. yedeklemede çok ii oluyor.
  • nec 3500a yada pionner dvr108
  • PHİLİPS YETERLİ GİBİ GÖRÜNÜYOR.FİYATI ÇOK UYGUN.BEN BİLE ALACAM AMA BU ARA DEĞİL.
  • NEC 3520 +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nec şu an da en iyi anlaşılan. Daha problem duymadım forumda...
  • Merhabalar ;

Önerileriniz için çok teşşekürler.

4 mm DDS almamamın sebebi şimdilik maliyeti yuksek birde verilerimim boyutu küçük ilerleyenzamanlarda tabiki düşünüyorum.

arkadaslar nec Dvd Rw da windows 2003 server üzerinden otamatik belirli bir zamanda yazdırabilirmiyiz.
  • valla sorunsuz diyosan asus al eğer ben 2-3 milyona dvd alırım diyosan ucuz ama kaliteli dvd'lere iyi yazan phılıps var 57$ !!!!
  • 4x dvd+r TDK dvdrw olarak iyi bir markadır. Sorunsuz 8 aydır kullanıyorum. DMS ise hiç düşünme.

Eğer cihaz olarak istiyorsan en ucuz olan philips'i al (49$+kdv)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corporal

Nec şu an da en iyi anlaşılan. Daha problem duymadım forumda...

Şu anda duyuldu :)

Lg writerda cekilen filmi okumuor ve beni hasta etti. sadece 4 dvd cekildi alette ama lgden gelen 0 cd yi okumuor..

şimdi dieceksinizki lg de sorun olabilir. hayır. lg nin yazdığını hem kendisi hem nec cd rom okuyor ama dvd writerı okumuyor.

bu arada ilk çektiğim cd yi anca restarttan sonra gördü. oda ayrı bir olay.
  • ben Nec 3500a almanı tavsiye ederim şirkette uzun süre kullanılacaksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.