Şimdi Ara

DVD'si Bozulan Orjinal Oyunlar!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde kul hakkı yememek için oyunları satın alıyorum fakat oyun dvdlerimin bazıları çizilmiş iyi bakmama ragmen...Ben şimdi bunları digital ortamda seri numaralarını girerek indirebilirmiyim, torrent vb. demiyorum. Mesela steam üzerinden aktif etme yada oyunlarımın geneli electronic arts oradan indirme imkanı?

• EA oyunlarını Originde aktif edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinn3g4N

Arkadaşlar genelde kul hakkı yememek için oyunları satın alıyorum fakat oyun dvdlerimin bazıları çizilmiş iyi bakmama ragmen...Ben şimdi bunları digital ortamda seri numaralarını girerek indirebilirmiyim, torrent vb. demiyorum. Mesela steam üzerinden aktif etme yada oyunlarımın geneli electronic arts oradan indirme imkanı?

ben bf3 dvd almıştım dvd kullanmadan 1 kere indirdim oyunu hem dvd olarakda kullanırsın hemde dvd deki keyi originde aktif ettiğinde indirede bilirsin dvd kullanmadan
  • @TrolcüDayı
    @Sp!deR
    Teşekkürler hemen deneyeceğim.
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim fakat, oyunlardan biri yani red alert 3, kabul oldu..digerleri için kodunuzu yanlış girdiniz kontrol ediniz diyor. Sizdede böyle bir sorun oldumu?
  • Olmadı. Eğer oyunlar eski EA oyunları ise ondan kabul etmemiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dvd siz indirebilirsin problem olmaz
  • quote:

Şimdi denedim fakat, oyunlardan biri yani red alert 3, kabul oldu..digerleri için kodunuzu yanlış girdiniz kontrol ediniz diyor. Sizdede böyle bir sorun oldumu?

çok eski oyunlar origin veritabanına eklenmedi, bazı eski olmayan oyunları da direk keyini girerek origine hesabına kaydettiremiyorsunuz. ea live chat ile görüşüp onlara oyuna sahip olduğunuzu kanıtlayıp eklettirmeniz gerekiyor.
  • designr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için fakat birşey sormak isterim çok eski oyundan kastınız 2008 yapımı oyunlarmı?
    Ayrıca bu orgine girdimiğimiz kod oyun kutusu içinde gelen aaaa-bbbb-cccc-dddd-eeee şeklinde yapıya sahip kodlar degilmi? çünkü origin örnek kod kısmında eeee kısmı yok yani 16 haneli. Ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
  • quote:

Teşekkürler cevabınız için fakat birşey sormak isterim çok eski oyundan kastınız 2008 yapımı oyunlarmı?
    Ayrıca bu orgine girdimiğimiz kod oyun kutusu içinde gelen aaaa-bbbb-cccc-dddd-eeee şeklinde yapıya sahip kodlar degilmi? çünkü origin örnek kod kısmında eeee kısmı yok yani 16 haneli. Ben yanlış bir şey mi yapıyorum?

evet 2008 oyunu da origine eklenemeyebilir ya da dediğim gibi sadece live chatten yardım alarak eklenebilen oyunlar var
  • Oyunun korsanını indirip seri numarasını girersen orjinal olarak oynayabilirsin belki.
  • Korsan indirip lisanslı seri numarasını girin. Ve tabiki crack yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.