Şimdi Ara

DVD Temizleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Walla çizildikten sonra değil de öncesi için önerilerim var. DVD leri kutularda saklayın mümkün olduğunda optik yüzeye dokunmayın, masaüstünde bırakmayın. Çizilirse bile cleaner ları var solisyon + kadife silecek. Onlarla güzel temizleniyor ama sağlam çizildiyse enteresan çözünler deneyenler var - muz sürmek vs gibi - ki bunlar ne kadar etkili bilemiyorum.
  • DVD kutusunda kullanıyorum.Hiçbir problem olmuyor.Muz sürme nedir ya
  • aynen abi muz sürme ne alaka dır ya
  • Muzdan ziyade diş macunu sürüp buz dolabına atılma zartu zurtu falan da var...
    Bi araştırın abuk subuk şeyler çıkacak.
  • Bende bugün arkadaşıma verdiğim PES 2009 u geri aldım ve dvdnin ortasından geçen bir yapışkan sürülmüş gibi bir şerit var.Oyun açılıyor ama maça girerken Unreadable Disc hatası alıyorum.Ne yaptıysam çalıştıramadım.Kolonya, su, oksijenli su fayda etmedi...
  • Oksijenli su nedir hacı Oldu olacak tentürdiyotla falan da temizleseydin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

DVD kutusunda kullanıyorum.Hiçbir problem olmuyor.

Aynen bende böyle yapıyorum + oyunlar orjinal oyun gibi oluyorlar tabi cover'larla beraber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Oksijenli su nedir hacı Oldu olacak tentürdiyotla falan da temizleseydin.

Valla napayım elime geldi deneyeyim dedim
  • oyunların altınını LCD temizleme bezi ile temizleyin hiç bir şey kalmaz (olmasa cam temizleme spreyi kullanın sonra LCD temizleme bezi ile temizleyin)
  • burdan çıkan en iyi sonuç (ve en iyi önlem) arkadaşlara cd falan vermiyoruz bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Bende bugün arkadaşıma verdiğim PES 2009 u geri aldım ve dvdnin ortasından geçen bir yapışkan sürülmüş gibi bir şerit var.Oyun açılıyor ama maça girerken Unreadable Disc hatası alıyorum.Ne yaptıysam çalıştıramadım.Kolonya, su, oksijenli su fayda etmedi...

LCD temizlik setleri var onlarla temizlenebilir belki dene istersen...
    Bende köpük gibi bişey vardı LCD temizlemek için...Çalkalayıp sıktım,temizledim ama baya bi hala biraz leke var ama DVD çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.