Şimdi Ara

DVD Temizleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Xbox DVDleri ufacıktan bile çizilse problem olabiliyor.Konuyu açma sebebimse daha demin başıma böyle birşey gelmesi...
    Bi arkadaştan DVD'yi aldım taktım(Left 4 Dead) ve okunamama hatası aldım,sonra silip tekrar taktım olmadı,sanki DVD'nin üzerinde çizik değilde bant yapışmış gibi izler falan var.Sinir bozucu birşey zaten şu aralar oynayacak oyun yoktu bunu buldum ama yine problem.Ne yaptıysam olmadı...
    Evet arkadaşlar sizlere sorum şu: Siz DVD'leri temizlemek için ne yapıyorsunuz ve ne önerirsiniz?
    Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 6 Aralık 2008; 22:54:07 >

• Ben gayet temiz kullanmaya çalışıyorum aslında ama olmuyor maalesef, en ufak şeyden çiziliyorlar.

Şimdi CD-DVD çantalarından kullanıyorum, temiz bir şekilde yerinden çıkarıp konsola takıyorum ve aynı şekilde konsoldan çıkarıp çantaya koyuyorum.

Sorunlar daha az oldu sanki artık pek fazla çizik olmuyor, sende istersen bi çanta ve ya CD-DVD kabı falan alda onlarla kullan
  • hepsini pamuklara sardım sarmaladım hiç bişey olmuyor
  • Ya aslında ben çizmem mutlaka kaplarına geri koyarım ama işte arkadaş çok kötü bakmış Cd ye aslında cd daha yeni alınmış,bugün alınmış...
    Diyorum ki ekranları falan silmek için spreyler var ya onları mı kullansam?
  • Lekeler kalıcı ise silmek bir işe yaramayacaktır, diski yenilemek gerek. Ama ekran temizliğinde kullanılan kimyasalları bir deneyin. Leke çıkarma konusunda çok iyiler. O bant yapıştırılmış gibi olan izler, genelde disklerin masa üzerinde beklemesi halinde oluyor. Kalıcı hasara sebep oluyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Lekeler kalıcı ise silmek bir işe yaramayacaktır, diski yenilemek gerek. Ama ekran temizliğinde kullanılan kimyasalları bir deneyin. Leke çıkarma konusunda çok iyiler. O bant yapıştırılmış gibi olan izler, genelde disklerin masa üzerinde beklemesi halinde oluyor. Kalıcı hasara sebep oluyorlar.

Valla sabahtan beri abuk subuk şeyler deniyorum...Diş macunu,silgi vs vs...Son olarak onu deniycem sonucu paylaşırım...
  • 10 liraya falan satılan LCD temizleme kimyasalları var. Mikrofiber bezlerle o kimyasallardan kullanırsan iyi temizlemiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten onlarla temizledim elimde Philips'in bi ürünü var...Ama sanki bişey değişmemiş gibi ama birazda değişti sanki neyse şimdi takıyorum
  • Çalıştı desem?
    Oh be
  • hayırlı olsun dostum o zaman :) bi oyunun oldu :)
  • Ben traş kolonyası ile siliyorum süper temizliyor. Asetat kalem yazısınıda çıkartıyor
  • falcon pal bir arcade makinem var bayadır vizelere çalıştığım için oyunları dvdye yazmamıştım.bugün rahata kavuşunca hadi yazdırıyım oyniyim dedim.arka arkaya oyunlar okunamaz disk hatası verdi.

hepsi verbatim ve çiziksiz.

önce mirrors edge yazdım baktım logosu bile çıkmadan okunamaz hatası verdi gitti 1 dvd

sonra midnightclub:LA o da loadinge geldi ve gitti sorun yine aynı

sonra undercoverı yazdım o da açılmadı

şimdi ise forza 2 yi yazdım lanet olsun o da daha yazılırken I/O Error dedi

bugün 4 dvd çöp oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: marju

hayırlı olsun dostum o zaman :) bi oyunun oldu :)

Sağolasın dostum
    &LOSTPLANET geçmiş olsun uyuz bir durum
  • O tip lekeleri parmakla çıkartırım. Çıkarttıktan sonra geri kalanı mikrofiber bez ve kolonya ile temizlerim. Özellikle Cd poşetlerindeki yapışkanlı kısma sürttüğünde diskin altında yapışkan leke kalıyor. Bunu çıkarmanın en iyi yolu işaret parmağın ile dışarıya doğru baskı yaparak parmağına bulaşmasını sağlayıp en sonunda da elini yıkamaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Çalıştı desem?
    Oh be

Hadi gözün aydın
  • ya çıldırıcam makinamdaki eski oyunları oynayabiliyorken bugün yazdığım 5 oyunun da okumuyor 1 tanesini de menüye geliyor loadingde kalıyor makina arızalı olsa diğer oyunları oynatmaması lazım.
    o programlarla crc hatalarını da kontrol ettim yazmadan önce , bir hata gözükmedi.

nolcak bilmiyorum moralim bozuldu yatıyorum. o kadar download, zaman ,elektrik, ve 5 boş dvd parası boşa gitti
  • ben dvd ye sıvı sabunu döküyorum güzelce elimle yıkıyorum sonrada pamuk ile kuruluyorum bazende pamuğun üstüne kolonya dökerek güzelce silerim
  • Aslında kezzap ta fena fikir değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

ya çıldırıcam makinamdaki eski oyunları oynayabiliyorken bugün yazdığım 5 oyunun da okumuyor 1 tanesini de menüye geliyor loadingde kalıyor makina arızalı olsa diğer oyunları oynatmaması lazım.
    o programlarla crc hatalarını da kontrol ettim yazmadan önce , bir hata gözükmedi.

nolcak bilmiyorum moralim bozuldu yatıyorum. o kadar download, zaman ,elektrik, ve 5 boş dvd parası boşa gitti

Konsolun lensinde bir buğulanma falan olmasın? Soba veya kalorifer yakınlarında, TV altında falan durmasın konsol. Havadar ve açık bir yerde deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

ya çıldırıcam makinamdaki eski oyunları oynayabiliyorken bugün yazdığım 5 oyunun da okumuyor 1 tanesini de menüye geliyor loadingde kalıyor makina arızalı olsa diğer oyunları oynatmaması lazım.

Konsolun lensinde bir buğulanma falan olmasın? Soba veya kalorifer yakınlarında, TV altında falan durmasın konsol. Havadar ve açık bir yerde deneyin.

öyle olsaydı önceki oyunlarımı oynatmazdı diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.