Şimdi Ara

Hangi Model Yazıcı Direkt DVD/CD Kapak Baskısı Yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi model yazıcı ile DVD Disklere kapak baskısı yapabiliriz. Yada bunu otomatik olarak yapan yazıcılar var mı? Bir de ne tür kağıt kullanmamız lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom123 -- 7 Nisan 2008; 13:48:24 >

• Sticker Kağıt Baskı İstiyorsan Bütün Yazıcılar Yapar...
    Printable CD/DVD'nin Üzerine Direk Baskı İstiyorsan C5280
  • Sanırım direkt olarak baskı yapan printerlar daha pratik. Bir de maliyetleri fazla olur mu? C5280 dışında başka bildiğiniz model var mı?
  • Fiyatlar nedir acaba arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedix

Fiyatlar nedir acaba arkadaşlar ?

C5280 Teknosa fiyatı 249YTL, Hepsiburada fiyatı ise havale ile 220YTL
  • Merhaba,

Bu tür CD yüzeyine mürekkep püskürten yazıcılarda kullanmak isterseniz yüzeydeki kalıcılığı yüksek olan mürekkeplerimizi kullanabilirsiniz. Özellikle Epson mürekkebimiz bu konuda çok başarılıdır. Türkiye'ye getirilen pek çok dolum mürekkebiyle kıyaslanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cescesor -- 7 Nisan 2008; 18:48:24 >
  • epson rx 685 lede yapabilirsin fiyati yanilmiyorsan 300-350 ytl arasi ben goldtan kampanyadan 270 ytl ye almistim 5 ay once hem bonusa 10 taksit yapiyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canon IP-4200 , IP-4300, IP-4500 modelleri de direkt cd üzerine baskı yapabiliyor. (Denenmiştir)
    Tabi üzeri bir tür beyaz kağıtla kaplı olan ve bu iş için satılan basılabilir cd'lerden kullanmanız gerekiyor. yoksa üzeri parlak/kaykan standart cd'lere baskı yapamazsınız.
  • epson RX585 de cd üzerine güzel baskılar yapıyor. gittigidiyordan 200 ytl ye almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melrock

Canon IP-4200 , IP-4300, IP-4500 modelleri de direkt cd üzerine baskı yapabiliyor. (Denenmiştir)
    Tabi üzeri bir tür beyaz kağıtla kaplı olan ve bu iş için satılan basılabilir cd'lerden kullanmanız gerekiyor. yoksa üzeri parlak/kaykan standart cd'lere baskı yapamazsınız.

Bu modeller arasında fark var mı? Yoksa ne ucuz olanı almak mantıklı olur mu? Sonuçta çok fazla bir beklentimiz yok sadece DVD ve CD gibi medyalara baskı yapsın yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

Bu modeller arasında fark var mı? Yoksa ne ucuz olanı almak mantıklı olur mu? Sonuçta çok fazla bir beklentimiz yok sadece DVD ve CD gibi medyalara baskı yapsın yeter

ip-4200'ün üretim ve satışı şu anda yok. ip-4300 onun yerine gelen yeni modeli. ancak teknik özellikleri bakımından hiç bir fark yok aralarında. yani şu anda ip-4300 alabilirsiniz. ancak birkaç teknosa mağazasında teşhirde kalan son ip-4200'leri de oldukça indirimli bir fiyattan (80YTL) satıyorlar. yalnız eğer bunlara denk gelirseniz dikkat edin. bazılarının kutu içeriği eksik. hatta kutusu ve kutu içerisinde olan power kablosu, baskı kafası, mürekkep kartuşları falan bile olmadan satılanını gördüm ben.
    ip-4500 ise teknik özellik bakımından ip-4300'ün çok az daha gelişkini ve fiyatı da daha pahalı olanıdır. örneğin ip-4200 ve 4300'ün 10x15 fotoğraf baskı hızı 51 sn iken ip-4500'ün hızı 21sn'dir . ancak her iki model de anı baskı kalitesi ve beceriye sahiptir.
    - 5 ayrı mürekkep kartuşu
    - 1pl. mürekkep damlacık boyutu (9600x2400 dpi baskı çözünürlüğü)
    - herhangi bir müdahelede bulunmadan otom. çift taraflı A4 baskı imkanı
    - cd/dvd üzerine doğrudan baskı
    - 2 ayrı kağıt besleme yeri (biri üstten açık, diğeri alttan kapalı hazne)

bu özelliklerin hepsi her üç modelde de bulunmaktadır. Dolayısı ile en ucuz hangisini bulabiliyorsanız onu alabilirsiniz.

edit: bu modeller aslında sadece yazıcı olmasına rağmen şu anda piyasada satılan bazı çok fonksiyonlu (yazıcı,tarayıcı,fotokopi) yazıcılardan daha pahalıdırlar. sebebi ise asıl işleri olan baskı işini hepsinden daha iyi ve üstün kaliteyle yapmalarıdır. zaten baskı çözünürlüğüne dikkat ederseniz bu çözünülükte başka yazıcı kolay bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melrock -- 9 Nisan 2008; 23:51:50 >

• Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için, sanırım bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen arkdaşlar için aydınlatıcı oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.