Bildirim
Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam, dikkat edilmesi gereken tek şey yükleme sırasında elektrik kesilmesi veya pc donması. Böyle bir durumda yükleme yarım kalırsa cihaz çalışmaz duruma gelebilir. Güncel driveri indirebileceğiniz adresi veriyorum.
Sony Firmware Download -
indiriyorum teşekkür ederim
arkadasım bu arada cok aradım driveri sen nasıl buldun -
bu arada flash dedim ancak update failed hatası verdi -
güncelleme -
Bilgisayarım - Dvd Roma sağ tıklayın - Özellikler - Kayıt- Bu sürüce Cd'ye kaydetmeyi Etkinleştir Seçeneğini aktif işaretleyin. Tamam deyin ve tekrar dvdyi takın ve sonucu yazın -
hocam aynı durum benim başıma da geldi DVD yazmıyordu vs. Bende ömrünü tamamladığını düşünerek gittim yenisini aldım pc bağladım fakat eskisinide merak etmiştim. Bir kuşku vardı lensinin tozlandığına dair. Ki öyle oldu lensi temizledim şuan ikisinide kullanıyorum sorunsuz -
quote:
Orjinalden alıntı: Erlik
Arkadaslar bende sony dvd rw aw-g170a dvd writer var ancak baslıkta dediğim gibi CD okumakta ancak Dvd okumamakta firmware yapmamı söyledileri ancak firmware nasıl yapılmakta bilmiyorum.
DVD yi nasıl kurtarabilirim?
Cd okuyup Dvd okumaması lazerin tozlanmasındanda olabiliyor,bir tane Dvd temizleme Cd'si almanı tavsiye ederim,lazerin tozunu temizler okunmayan dvdlerini okur -
Aynı Sorun Bende de Var Dvd Okumuyor Çıldıracağım.Lütfen Birin Bili Çıkıpta Söylesin.Yada Konuyu Açan Arkadaş Yapmışsa Nasıl Yapmış Sölesin.
Şimdiden Teşekkürler... -
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
Bilgisayarım - Dvd Roma sağ tıklayın - Özellikler - Kayıt- Bu sürüce Cd'ye kaydetmeyi Etkinleştir Seçeneğini aktif işaretleyin. Tamam deyin ve tekrar dvdyi takın ve sonucu yazın
aynı sorun devam etmekte
takılan normal cdleri görmekte ancak dvdleri görmemekte
birde dvdyi söküp lensini temizleyelim bakalım ne olcak? -
dvd yi söktüm lensini temizledim hala cd okuyup dvd okumuyor sanırım miladi doldu bu dvdnin -
quote:
Orjinalden alıntı: Erlik
dvd yi söktüm lensini temizledim hala cd okuyup dvd okumuyor sanırım miladi doldu bu dvdnin
hocam o zaman yenisini almaktan başka bir çözüm yok gibi -
Temizliği yapmışsın, anakart ve ve ve dvdwriter driver larını tekrar yükle. Yine sorun çözülmezse işi bitmiş demektir, yakın zamanda başıma geldi benim de. -
Donanım bozukluğundan olduğunu zannetmiyorum.Genellikle korsan DVD leri okumakta hata verir böyle DVD Romlar.Bendede aynı sorun var. :D -
quote:
Orjinalden alıntı: zrosse
Donanım bozukluğundan olduğunu zannetmiyorum.Genellikle korsan DVD leri okumakta hata verir böyle DVD Romlar.Bendede aynı sorun var. :D
orjinal cd alıcağıma yeni bir dvd alırım daha hesaplı olur :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop power tuşu olmadan açma
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- uyku modunda indirme devam eder mi
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- casper nirvana nb 15.6 driver
- video boyutu küçültme
- zyxel modem kurulumu
- biosa nasıl girilir windows 10
- wifi hızlandırma
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X