Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 CD OKUMUYOR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre önce alınan bi Playstation 1 var. Yaklaşık 1 ay önce bi akrabam bana hediye etti.İlk geldiğinde tüm oyunları sorunsuz bi şekilde açıyordu fakat sonraki denemelerimde hiç bi oyunu açamaz hale geldi.Sanırım CD'leri okumuyor.Cd boşken çıkan şey Cd vardende çıkıyor.Memory Card ve diğer yandada müzik konsolu cıkıyor.Lütfen bana yardım edin.Orjinal CD'lerde var onlarıda açmıyor.Ne yapmalıyım ?? ACİL YARDIM ...

[

• LÜTFEN ACİL YARDIM!!!!!!!!!!
  • playstation 1 ini yan yatır lens içeri kaçmış olabilir.
  • Denicem şimdi bakalm
  • Yoo.Normal Dışarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkipS

Arkadaşlar uzun süre önce alınan bi Playstation 1 var. Yaklaşık 1 ay önce bi akrabam bana hediye etti.İlk geldiğinde tüm oyunları sorunsuz bi şekilde açıyordu fakat sonraki denemelerimde hiç bi oyunu açamaz hale geldi.Sanırım CD'leri okumuyor.Cd boşken çıkan şey Cd vardende çıkıyor.Memory Card ve diğer yandada müzik konsolu cıkıyor.Lütfen bana yardım edin.Orjinal CD'lerde var onlarıda açmıyor.Ne yapmalıyım ?? ACİL YARDIM ...

[

CD-R'lar PS1'lerle birlikte çok hassas çalışıyorlar. Lensde veya CD'de en ufak bir çizik kir okuma sorunu yapar. Bendeki PS1'de altı sarı olan CD-R'lar oldukça iyiydi. Princo veya mavi tabanlı CD'ler berbat.

• lensini falanmı değiştirmem lazm acaba gerci nerden bulacam anlayan adam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkipS

lensini falanmı değiştirmem lazm acaba gerci nerden bulacam anlayan adam :D

okuyucu temizleme solüsyonları var.. bir tane kulak pamuğuna ufak damla damlatıp okuyucu lensini sil, sonra kuru tarafı ile kurutmak için sil. sonra bi dene bakalım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.