Arkadaşlar uzun süre önce alınan bi Playstation 1 var. Yaklaşık 1 ay önce bi akrabam bana hediye etti.İlk geldiğinde tüm oyunları sorunsuz bi şekilde açıyordu fakat sonraki denemelerimde hiç bi oyunu açamaz hale geldi.Sanırım CD'leri okumuyor.Cd boşken çıkan şey Cd vardende çıkıyor.Memory Card ve diğer yandada müzik konsolu cıkıyor.Lütfen bana yardım edin.Orjinal CD'lerde var onlarıda açmıyor.Ne yapmalıyım ?? ACİL YARDIM ...
[
LÜTFEN ACİL YARDIM!!!!!!!!!!
playstation 1 ini yan yatır lens içeri kaçmış olabilir.
Denicem şimdi bakalm
Yoo.Normal Dışarıda
quote:
Orijinalden alıntı: SkipS
Arkadaşlar uzun süre önce alınan bi Playstation 1 var. Yaklaşık 1 ay önce bi akrabam bana hediye etti.İlk geldiğinde tüm oyunları sorunsuz bi şekilde açıyordu fakat sonraki denemelerimde hiç bi oyunu açamaz hale geldi.Sanırım CD'leri okumuyor.Cd boşken çıkan şey Cd vardende çıkıyor.Memory Card ve diğer yandada müzik konsolu cıkıyor.Lütfen bana yardım edin.Orjinal CD'lerde var onlarıda açmıyor.Ne yapmalıyım ?? ACİL YARDIM ...
[
CD-R'lar PS1'lerle birlikte çok hassas çalışıyorlar. Lensde veya CD'de en ufak bir çizik kir okuma sorunu yapar. Bendeki PS1'de altı sarı olan CD-R'lar oldukça iyiydi. Princo veya mavi tabanlı CD'ler berbat.
okuyucu temizleme solüsyonları var.. bir tane kulak pamuğuna ufak damla damlatıp okuyucu lensini sil, sonra kuru tarafı ile kurutmak için sil. sonra bi dene bakalım hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme