Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Şuan N11 de Diskli versiyon 19.999 liradan , Digital versiyon 19.499 liradan zaten sıfır olarak 4 taksit imkanı ile satılıyor fiyatta revize şart PS5 arayan biri olarak forumda ki bütün PS5 satan arkadaşlara tavsiyem bu. Kolay gelsin.. Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-slim-1-tb-digital-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-46158593?magaza=teknodeposuSony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-slim-1-tb-standart-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-46160051?magaza=teknodeposu&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel |
Yorumları okursanız eğer güvenlik bandrolü olmayan, orijinal bandrolü ile gelmeyen, içinde iki taraflı type c kablo çıkmayan, iade etiketi bulunan, kutu üzerinde CFI2106 yazmasına rağmen CFI2000 yazan konsol çıkan insanlar var. Açılmış kutu sahte kablo vs. bir okuyun derim bence. Olumlu yorum bırakanların çoğu da bence bu durumdan habersiz dikkatsiz insanlar. Refurbished ürün bile satıyor olabilirler çünkü gamepadde l1 r1 tuşu takılı kalan x tuşu iyi basmayan bile varmış. Nereden aldıkları belli olmadığı için avrupa adaptör koymak için de kutu açılmış olabilir ama sonuç olarak çok fazla olumsuz yorum da var. Bunu da göz önünde bulundurun. Her PS5 ilanı altına aynı şeyi yazmışsınız bu yüzden cevap vermek istedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 6 Nisan 2024; 12:6:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 6 Nisan 2024; 12:42:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sizi tanımıyorum, ikinci el satış konusuna gelip başka bir sayfanın ürününü neden benim konuma koyuyorsunuz ki? Ayrıca bence Forum DH ikinci el kısmından konsol arayan sizin benim gibi insanlar her deliğe bakar ve kendine en uygun olanı bulur. Fiyat konusunda zaten her zaman görüşülür ikinci el piyasasında sizde biliyorsunuz. Ancak uyarınız için yine de teşekkür ederim, şimdiden hayırlı bayramlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 9 Nisan 2024; 10:51:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilisimci1903 -- 9 Nisan 2024; 15:5:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maalesef hocam, teşekkür ederim teklifiniz için. |