Şimdi Ara

HDD'siz ve CD-ROM'suz PlayStation 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konunun silinmesini rica ediyorum. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturundTechnik -- 3 Mayıs 2020; 21:12:30 >

• bende bugün psn ye kayıt olacağım kredi kart bilgilerimi kabul etmiyo ps storeden oyun indirmiyo psp go ya atamıyorum galiba indirme işlemi durduruldu
  • Hocam dalga geçer gibi algılama ama "CD-ROM" PSOne'daydı.
  • herneyse hdd takarsan yeterli olur, bluray'e ihtiyacın yok. fakat cihaz bu haliyle çalışır mı? teknik olarak bluray donanımının olmamasından dolayı hata gösterip açmayabilir cihaz kendini.
  • Cd-rom
  • Yani millet olarak birbirimizin en olmayacak yerde en ufak ksurunu gördüğümüzde alay etmeyi alışkanlık haline getirdik. Bende biliyorum PS'ün Bluray-ROM'a sahip olduğunu. O an boş bulunup CD yazı vermişim ne fark eder? Birbirmizin kusurlarını örtmemiz gerekirken 3. sınıf ilkokul çocukları gibi birbrimize laf atıyoruz. Helal olsun!
  • Merhaba//
    Blu ray surucusu olmadan cihaz calisir. HDD takarsaniz da PSN den indirdiginiz oyunlari oynayabilirsiniz. Ancak PSN de benim bildigim cok ama cok az PS3 oyunu var. Cogu arcade tarzi ve PSone klasikleri. Eger bana yeter diyorsaniz satin alin.. Birde alirken ne olur olmaz belki fikir degisikligini de goz onunde tutup Blu ray suruculer kaca takiliyor onuda hesaba katip oyle alin cunki ilerde bu dediklerim yeterli gelmeyebilir..
    Eger her durumda da fiyat uygun geliyorsa size alabilirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Fifa World Cup 2010 PSN'den satın almak istiyorum. Bu oyun var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturundTechnik

Sadece Fifa World Cup 2010 PSN'den satın almak istiyorum. Bu oyun var mı acaba?

Ne yazik ki yok.
  • Arkadaşım peki FIFA 10'da mı yok? PSP'nin PSN'sinde bütün oyunlar var. PS3'de neden yok anlamadım.
  • quote:

Yani millet olarak birbirimizin en olmayacak yerde en ufak ksurunu gördüğümüzde alay etmeyi alışkanlık haline getirdik. Bende biliyorum PS'ün Bluray-ROM'a sahip olduğunu. O an boş bulunup CD yazı vermişim ne fark eder? Birbirmizin kusurlarını örtmemiz gerekirken 3. sınıf ilkokul çocukları gibi birbrimize laf atıyoruz. Helal olsun!

Sakin ol hocam, şaka yapmak istemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeadMX

quote:

Yani millet olarak birbirimizin en olmayacak yerde en ufak ksurunu gördüğümüzde alay etmeyi alışkanlık haline getirdik. Bende biliyorum PS'ün Bluray-ROM'a sahip olduğunu. O an boş bulunup CD yazı vermişim ne fark eder? Birbirmizin kusurlarını örtmemiz gerekirken 3. sınıf ilkokul çocukları gibi birbrimize laf atıyoruz. Helal olsun!

Sakin ol hocam, şaka yapmak istemişler

Çok yapılıyor bu hata mesela bir de "cd içinde kalsa sorun olurmu"cular var.Ben de konu açacağım "PS3'mün floppy'si çalışmıyor kaça takıyorlar?" diye.

Tamamen şaka amaçlı yazılmıştır,sinirlenmeye gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.