Şimdi Ara

DVD writer hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ben bi DVD writer almayi dusunuyorum (fazla pahalı olmayan) ama bu cihazlar hakkında pek bi bilgim yok.
    Bu cihazların cesitleri hakkında bilgi verebilirseniz ve cihaz tavsiyesinde bulunabilirseniz cok iyi olur.Tesekkurler...

• asus 16x dvd writer . 107+KDV hepsiburada comda. fazla araştırma yapmana gerek yok bunu alabilirsin.
  • evet ASUS derim cünkü adami yarıyolda birakmaz hicbirzaman
  • cevaplariniz icin tesekkurler..
    Ben bisey daha sormak istiyorum bu DVD+R ile DVD-R ile arasındaki fark nedir acaba?
  • acelen yoksa biraz daha bekle derim ayrıca ucz bi şey arıyorsanwww.mavibilgisayar.com bi göz at istersen
  • bekle kardeşim biraz.yoksa pişman olursun..
  • asus hepsiburdada 107 ama sepete eklenmiyomuş :)
    anette okumuştum :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nec 3500a alabilirisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cad

cevaplariniz icin tesekkurler..
    Ben bisey daha sormak istiyorum bu DVD+R ile DVD-R ile arasındaki fark nedir acaba?

Aradaki farkın,artık eskisi gibi önemi kalmadı +- arasında hız açısından +rw.., -rw'den biraz daha hızlı
    Birde DVD+R session olarak yazılıyor.DVD-R'de ise session olarak yazılamıyor.Anlamıda şu; DVD+R'de
    yazdırdığın diski sonradan boş kalan kısmınıda kullanabilirsin.DVD-R'de eğer diskin yarısını yazdırırsan
    artık diğer yarısını kullanamazsın.Eğer DVD-R'ye data türü dosyalar yazarsan diskin hepsini yazdırman
    lazım!.. Yabana gitmesin diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

Mesaj Sayısı Düşük Olup Binbaşı Olan Tek Üye :)

Yanlış mı görüyorum acaba dedim!..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.