Şimdi Ara

DVD-CD Baskı Yapan Yazıcı(Arşiv İçin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür araştırıyorum arkadaşlar.Forumuda araştırdım ürün ismi görmekten başka elime bişey geçmedi.
    Türk satış sitelerinde göremiyorum.Profesyonel kullanım yapmıcam yani günde 100 tane falan baskı yapmıcam.
    Hem yazıcım olsun hemde Anime-Film arşivimi rafa diziyim diye bir yazıcı lazım.
    Ürün ismi tabiki bekliyorum ama satın alabileceğim(Türk sitesi) bir site verirsenizde çok mutlu olurum :)
    Bide ucuz olmalı teşekkürkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpellario -- 8 Haziran 2015; 17:14:45 >

• alpellario A kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/canon-pixma-ip7250-murekkep-puskurtmeli-yazici-P44594475?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw-tSrBRCk8bzDiO__gbwBEiQAk-D31Q2zIbzBGUBtBYCEDQyjxQW54rS-iI7H2OGxRxvB-CEaAndq8P8HAQ

satıcı kimdir necidir bilmem hiç bir alakam yok link istedin diye googleda karşıma çıkan ilk linki veriyorum.

işini görecek en uygun fiyatlı yazıcı canon ip7250 direk bu cihaza yoğunlaş öyle araştır.

orjinal kartuşlarla bu işleri yapman çok çok masraflı olur. bu cihazı kolay dolan kartuşlarla kullandığın takdirde bir kere kartuş masrafı yaparsın sonrasında sarf maliyetini çok çok aşağılara çekersin onun linkide aşağıda. bu linkteki ürün bizim ürünümüz satıcısı biziz garantili stabil çalışan sorunsuz üründür

http://www.sanalpazar.com/Canon-Pgi-550-Cli-551-Dolan-Kartus-Set-5x500ml-Murekkep__isp44579958

• quote:

Orijinalden alıntı: alpellario

3 gündür araştırıyorum arkadaşlar.Forumuda araştırdım ürün ismi görmekten başka elime bişey geçmedi.
    Türk satış sitelerinde göremiyorum.Profesyonel kullanım yapmıcam yani günde 100 tane falan baskı yapmıcam.
    Ürün ismi tabiki bekliyorum ama satın alabileceğim(Türk sitesi) bir site verirsenizde çok mutlu olurum :)

Yaklaşık 15 gündür ben de sizin gibi profesyonel olmayan direk cd üzerine baskı yapabilen uygun fiyatlı yazıcı arıyorum. En mantıklı seçim dolan kartuşları ile birlikte arkadaşın da belirttiği pixma ip7250 olarak gözüküyor. Diğer ürünler malesef fiyat/performans açısından tercih edilebilir düzeyde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: alpellario

3 gündür araştırıyorum arkadaşlar.Forumuda araştırdım ürün ismi görmekten başka elime bişey geçmedi.

Yaklaşık 15 gündür ben de sizin gibi profesyonel olmayan direk cd üzerine baskı yapabilen uygun fiyatlı yazıcı arıyorum. En mantıklı seçim dolan kartuşları ile birlikte arkadaşın da belirttiği pixma ip7250 olarak gözüküyor. Diğer ürünler malesef fiyat/performans açısından tercih edilebilir düzeyde değil.

haklısınız 219 gibi indirimli fiyatı var alınabilir , ben anime arşivim için istiyorum. Bide hocam Lightscribe olayını biliyor musun ? biliyorsundur büyük ihtimalle onu düşünüyorum aslında cd okuyucuda direk cdyi yakarak kapağı işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpellario -- 14 Haziran 2015; 15:05:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.