Şimdi Ara

VCD deki filmleri DVD ye yazdırmak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizlere çok açık yazacağım bilgisayarla ilgili pek alakam yok sorun şu filmlerim var ve bunları orjinal vcdlerini vermek istemiyorum dolayısıyla bir dvdye aktarmam gerek sonra nero programı varmış onu yükleyin yapın dediler yükleyemedim 2 saate(burda olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin)daha sonra ConvertXtoDVD 4 diye bir program yükledim bunu önerdiler daha güzelmiş neymiş nero daha bir kasıyormuş pyi gerçek evet çok ağır buda olmadı eklent,leri falan var anlamadım satın alamadım kredikartı vs gerekiyor neyse sonuç yapamadım dvdler elimde kaldı ama sizin yardımlarınızla yapıcam umarım bir yardım edin ne olur ya üff! nasıl yazılıyor dvdye bu filmler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• neroyu yükleyip aşağıdaki kısmı seçerek yazdırabilirsin
     VCD deki filmleri DVD ye yazdırmak için yardım
  • Boş DVD'yi bilgisayara takın, kopyalamak istediğiniz dosyaları sol üst kısımdan "Bu dosyaları CD'ye yaz" seçeneğine tıklayın...gerisini halledersiniz...
  • sorun şurda proogramı bilgisayardan indiremedim bana atacak biri var mı msnden çok acil lazım çünkü bilgisayardan inmiyor deneme süresi falan diyor cevaplrınız için teşekkürler
  • merhabalar ben yardımcı olabilirim sanırım şimdi vcdde görüntü var onları dvdye mi aktarmak istiyorsunuz ya da bilgisayarınızda film var onu vcd veya dvdye mi aktarmak istiyorsunuz siz bi atmak istediginiz dosyayla ilgili resim koyun bi bakıp yardımcı olayım
  • elimde film var bilgisaayrda değil onları dvdye kopyalayacağım
  • yani cdde film var onu dvdye aktarmak istiyorsun bunu ashampoo burning studio ile kolay şekilde yapabilirsinhttp://www.katilimsiz.com/programlar/9492-ashampoo-burning-studio-1007-tr.html burdan indir sonra yükledikden sonra filmleri yazdır cd/dvd/blu-ray disk için film ve slayt gösteri oluştur sekmesine tıkla ordan devamını halledersin halledemessen mesaj at yardımcı olaym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben nero indirmek istiyorum ama.
  • bu da neroyla gibi aynı işi görür isterseniz nero ilede yardım edebilirim bu program daha pratik hemde crack serial aramanıza gerek yok
  • nero ile ilgili yardım ederseniz daha bi sevinicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.