22 yıldır kartuşlu yazıcılar kullandım. Lexmart, HP,Canon hepsinde de mürekkep kuruması sorunu yaşadım. Senede ortalama 2500 sayfa çıktı alıyorum ancak öyle oluyor ki 1 ay hiç çıktı almadığım da oluyor. Renkli olması lazım ve çift taraflı baskıyı otomatik yapması önemli benim için. Bu iki model gözüme ilişti hanigisni tavsiye edersiniz ? www.n11.com HP Color LaserJet Pro M283FDW Wifi Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/hp-color-laserjet-pro-m283fdw-wifi-cok-fonksiyonlu-lazer-yazici-1350418?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=CjwKCAiArva5BhBiEiwA-oTnXXg4kSWONabvhieZhMErUeBtP5MB13EExJwF2SAslMqxzVAIKtpU9hoC_tcQAvD_BwEwww.hepsiburada.com Canon I-Sensys MF655CDW Wi-Fi Renkli Çok Fonksiyonlu Lazer Fiyatı https://app.hb.biz/BUbqhmgPId6R |
Renkli Lazer Yazıcı Tavsiyesi
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de arayış içindeyim ama resmi satıcısı olan Canon renkli lazer yazıcıdan bulamıyorum. Toner dolumcular satıyor onlar da muadil toner koymuşlar içine genelde. Arayışlarım benim de devam ediyor. Piyasada çok renkli lazer yazıcı yok malesef.
-
3 yıl önce HP 515 aldım.Önceleri memnun idim.Lazer yazıcı alacaktım ama tonerler çok pahalı olduğundan ve HP515 modelinin fotoğraf baskısı imkanı olduğundan tanklı mürekkep 515 aldım ,geçtim.Ama işte araştırmamış olmanın cezasını çekiyorum biraz.Kartuş kurumuş kalmış,havasını aldım yine tam fayda etmedi.Meğerse bu mürekkep yazıcılarda kullanırken pahalıya mal oluyormuş yani sürekli bir masraf.Hele ki ayda ortalama 5-10 çıktı alıyorsan.
Araştırdım,bunu satabilirsem eğer lazer alacağım.Ayda 5-10 çıktı ya alıyorum ya almıyorum.Bu yüzden işim düştüğünde hemen sorunsuz yazsın istiyorum.Mürekkepli modellerde bu mümkün değilmiş.Az sayıda çıktı alan kişilere de toner masrafı pek koymaz diye düşünüyorum.Ayrıca araştırdım ki tonerler düzgün saklandığında uzun ömürlü oluyorlar yani yedek toner alırım kapalı yerde dursun.2-3 yıl sonra açarım.
Tavsiyeleri bekliyorum.Araştırmaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Ocak 2025; 14:33:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X