Şimdi Ara

Dvd writer/sata problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

alacagın bi tek şey sata kablosu.ha power sata cihaz için güç kablosu yok diyorsan o zaman bide sata güç kablosu dönüştürücüsü alacaksın olacak bitecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

sisteminde iki adet dvd wr/rom varsa (cd-wr/cd rom da olabilir) birini master birine slave komunumda baglaman lazım. ikiside aynı olursa calısmazlar. arkadada ince iki tane pin üstüne geçirilmiş plastik parcadan bahsediyorum.

Romların arkasını çevir orda ufak kücücük bir plastik olacak işte bir romda onu master ' a digerinde slave yapacan.Buda romun üst kısmında yazar master slave diye

nıye benımkını alıntı yaptın anlamadım yanlıs bıseymı yazmısım

• Seninkine ek olması bakımından öyle yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

Seninkine ek olması bakımından öyle yaptım

•  Dvd writer/sata problemi

arkadaşlar ben bu anakarta sata çıkışlı dvd rw bağlayabilir miyim? mesela nasıl bağlayacağız. 2 tane kablo mu gelicek bize (biri 1 cm genişliğinde diğeri 5 cm genişliğinde fln) biri anakart-dvd rw arası diğeride psu-dvd rw arası bağlayacağız değil mi? hdd ile bir bağlantısı olmayacak yani değil mi?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchkingkene -- 7 Temmuz 2008; 19:19:50 >
  • Aşağıda resmi görünen kabloyu anakart ile DVD-RW ye bağlayacaksınız, bu veri kablosudur.
     Dvd writer/sata problemi

Bu da eğer güç kaynağınızda sata güç soketi yoksa çevirici olarak kullanacağınız güç kablosu olacak. Siyah olan yer tabi sata olan kısımdır.
     Dvd writer/sata problemi

• ilginiz için teşekkürler. peki yukarıdaki üzerinde serial ata yazan kabloyu anakartta nereye takacağız yukarıdaki anakart resmimden tarif edebilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchkingkene

ilginiz için teşekkürler. peki yukarıdaki üzerinde serial ata yazan kabloyu anakartta nereye takacağız yukarıdaki anakart resmimden tarif edebilirmisiniz?

resimde sol alt köşedeki slotlardan birine takabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Aşağıda resmi görünen kabloyu anakart ile DVD-RW ye bağlayacaksınız, bu veri kablosudur.
     Dvd writer/sata problemi

Bu da eğer güç kaynağınızda sata güç soketi yoksa çevirici olarak kullanacağınız güç kablosu olacak. Siyah olan yer tabi sata olan kısımdır.
     Dvd writer/sata problemi

dvdler sata ilemi baglanıyor yahuu. sadece sata harddiskler baglanmıyormuydu. daha once hiç duymamıstım dvd ile isim olmadıgından.

• witchking git kendine yeni bir konu aç benim konumda ne işin var?
  • hocam sorduğum şeyler konunla benzer şeyler farklı bir topic açarak forumu kirletmeyeyim dedim ve ayrıcada konuna ek olmuş oldu fena mı ettik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.