Şimdi Ara

DVD yazıcı nasıl paylaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ofiste başka bir bilgisayara takılı olan CD/DVD yazıcıyı kendi bilgisayarımdan kullanmak istiyorum. Elbette ki yazdırmak için.

Ne yapmam lazım?

Teşekkürler

• DVD sürücüsünün üzerinde sağ tuş yap.
    Paylaşım ve Güvenlik bölümüne tıkla..PAylaşım bölümüne gel... Bu klasörü ağda paylaşıam aç kısmını işaretle. Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

DVD sürücüsünün üzerinde sağ tuş yap.
    Paylaşım ve Güvenlik bölümüne tıkla..PAylaşım bölümüne gel... Bu klasörü ağda paylaşıam aç kısmını işaretle. Kolay gelsin..

Mesele o değil arkadaşım.

Ben başkasının dediğiniz şekilde paylaşıma açılmış yazıcısında DVD yazdırmak istiyorum. Benim pc'de çalıştırdığım Nero sadece bana bağlı olan DVD yazıcısını kullanabiliyor, başkasını görmüyor. Ben ise ağda paylaşıma açılmış olan bir cd/dvd yazıcıya yazdırmak istiyorum.

Sorun bu.
  • ben hiç denemedim. böyle birşey olabilir mi bilemem ama windows ağ sürücüsü işe yarar mı dersin. (CD yazıcısını ağ sürücüsü yapıp paylaşırsanız nero da onu sürücü gibi görebilir belki.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocker -- 6 Eylül 2006; 17:44:34 >
  • Neronun bununla ilgili bir yazılımı mevcut ama ismini hatırlamıyorum. Kendi sitesinden bilgi alabilirsin...

www.ahead.de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.