Bildirim
DVD yazıcı problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl bir hata veriyor hatayıda yazarsan daha iyi yardım edebilirirz. -
Yazma işlemi başarısız diyor, yazmaya başlarken bu hatayı veriyor. Mesela Ashampoo Burning Studio yu kurdum hiçbir sorun yok ama Nero 7 Premiumda bi türlü yazdıramadım -
Nero 6 kullanmayı denedin mi ? -
1. si yukarıdan dvd yi seçmelisin
2. si yazarken uygun araç seçili olmayabilir.Yani cdrw varsa o seçili olabilir. -
Arkadaşlar Nero 6 da hiçbir problem vermiyor nero7 de writerı seçtim yine olmadı. Bilgisayarda iki writer var diğeride Philips cd writer. Dvd writer ı master yaptım sorun bundan olabilir mi -
dvd rw cd rw ın sorun olcağını sanmıorum sorun yazılımsal olmalı yani nero da ayarlarda bir sorun olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Framcis_Ryan -- 20 Ekim 2006; 13:43:10 > -
benim de başıma gelmişti bir kere, yeni yazıcıyı takınca korsan nero hata veriyordu
kullandığın nero 6 orjinal heralde yani writer la birlikte gelmiştir muhtemelen
bende writer la birlikte gelen sürümü kullandım sorunsuz çalışmıştı.
bende tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum
istersen nero 7 i kaldır yazıcı bağlı iken yeniden kur belki çözülür. kolay gele -
quote:
Orjinalden alıntı: sryldz
benim de başıma gelmişti bir kere, yeni yazıcıyı takınca korsan nero hata veriyordu
kullandığın nero 6 orjinal heralde yani writer la birlikte gelmiştir muhtemelen
bende writer la birlikte gelen sürümü kullandım sorunsuz çalışmıştı.
bende tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum
istersen nero 7 i kaldır yazıcı bağlı iken yeniden kur belki çözülür. kolay gele
Arkadaşın da dediği gibi korsan nero ile çalışmıyor.Çünkü aynı marka dvd rw bende de var.
Nero 6 ile kullan.Eğer nero 7.5 orjinal alabilirsen kullanabilirisin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X