Şimdi Ara

DVD YAZICI SİZCE HANGİSİ????????...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keza elektronik cihaz bu. Kimse garanti veremez ki. Şans birazda.
    Bence nec derim alır giderim.

Düzeltme: Nec şuan Gigatekte kullanıcı fiyatı 50$.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 6 Ekim 2005, 19:29:14 >
  • fafa reklam yapma gibi bi niyetim olabilir mi ben sana soruyom? ayrıca bu urunu yabancı kaynaklı sitelerden takip ettim ama dediginiz gibi beilkide cok FOS bi ürün kim bilir.....bu demek oluyor ki en iyisi gidip NEC almak.......herkese tesekkurler.....(ayrıca ben Plextor un fiyatına tuzlu dedimiştim benq için degil...)
  • bugün itibariyle lg dwd writer 4163b modelini aldım.ama daha yeni geldim eeve de daha takmadım.inşallah hayırlı olur
  • bende de LG DVD RW 4120B var memnun değilim çok yavaş...her olayı 1 saat sürüyo
  • Benimkisinden al

PHILIPS DVDR16LSK/00 DVD DL LIGHTSCRIBE DVD YAZICI

Çok memnunum valla lightscribe özelliği birşeye yaramasada idare eder işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_6872 -- 7 Ekim 2005, 22:58:52 >
  • http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14511

Bu linkte dvd writerların karşılaştırılmalı testleri var. Bir göz atarsan almadan önce herkes için yararlı olur.
  • Test birinci olmak o kadar ki bir donanım için. Dağıtıcı firma chip yada byte dergisine biraz para veriyor ve o ürün o hafta test birincisi oluyor.

Neyse Tavsiyelerim

Prifessionall ( PLEXTOR 716A 48x24x48 16x4x16x DVDRW (+/-) DL = 156 $ )

1. NEC 3540GEN 48x24x48 CDRW 16x8x16 DVDRW DL = 51 $
    2. ASUSTEK 1608P 40X24X40 CDRW 16X8X16 DVDRW DL = 56 $
    3. LG 40X24X40 CDRW 16X4X16X DVDRW DL = 50 $
    4. TOSHIBA SDR5372DBB 48X24X48 16X5X16 DVDRW DL = 53 $
    5. SAMSUNG 48x32x48 CDRW 16x2.4x16x DVDRW DL = 45 $
  • Iced in verdiği siteye gorede yine BENQ birinci gitmiş. Şimdi bu sitenin güvenilirliği var mı yok mu?Buna da para yedirmiş olabilirler mi?
  • Ayrıca arkadaşlar mümkünse ürün için düzeltme diyip fiyat verdiğiniz firmanın linkini verebilirmisiniz. Benim Şu an verdiğim fiyatlar(BENQ hariç)http://vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=OEM&L2=OEMDVW&Br=Hepsi sitesinden....

Malum ödeme şekilleri firmadan firmaya değişiyor ve bizim için de en uygununu seçmemiz açısından ii olacak....(Bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler....)
  • ld 4163b dvd writer ı 52 dolar artı kdv ye aldım.fiyatı iyi bence.boş dvd yok daha bişi çekmedim ama kardeşimin çektiği bi dvd vardı onu taktım baktım deneme amaçlı.iyi ya yakında bi de dvd alim de
  • yukarda verdiğim linkteki site baya iyidir, testlerin sonucuna göre de kendiniz almak istediğiniz dvd writerı seçin demişler ve belli bir 1. belirlememişler. Her dvd writer ın iyi ve kötü yönleri olabiliyor. Nec de alacak olsan Benq da ikisi de kaliteli ürünler. Benq dan da çok memnunlar yurt dışındaki forumlarda hangisini alırsan al ikisinden de memnun kalırsın diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar yardımcı olun ya hani demiştim ya lg dvd writer aldım diye.elimde 1 dvd vardı 4.3 gb dolu onu okudu sorun yok.ama cd okumuyo.hani cd rom var sorun değil dedim ama cd yazmak için boş cd taktım gene tık yok.bi ayarı mı vardır bişi mi var bi yardımcıı olurmusunuz ya.ben şimdi cd yazamıcam mı
  • Nec 3540A
  • okuma ve yazma performansını bir arada almak istiyorsanız; asus
  • bencede NEC
  • ben de lg war gayet memnunum...
  • bende lg yı ılk aldıgımda memnunum yazıcı zaman gectıkce yavaslamaya basladı..lg almada ne alırsan al kardes lg bı b.... yaramaz.
  • CD ve CD yazıcıda kesinlikle LG üstüne tanmam,

DVD'de ise arkadaşların da dediği gibi NEC fena değil tek bir yönü hoşuma gitmedi bazı CD'leri okuyamıyor onun için ASUS aldım her türlü medyayı problemsiz okuyor, ASUS anakartlardan ve uyumsuzluklarından ne kadar nefret etsemde DVD yazıcıs oldukça iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By PaCHa

bende lg yı ılk aldıgımda memnunum yazıcı zaman gectıkce yavaslamaya basladı..lg almada ne alırsan al kardes lg bı b.... yaramaz.

Sayın E.K. Lütfen işten çıkarıldığınız firmaya başka bir şekilde laf atınız. LG ile şahsi problemlerinizi ürünlerine yalan yanlış laflar atarak çözmeye çalışmayınız.
  • Bugün İtibari ile LG GSA-4165B aldım 77 ytl ye dvd yazmadım daha ama süper cd okuma hızı filan dvd yazıp bakıcam artık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.