Şimdi Ara

DVD YAZICI SİZCE HANGİSİ????????......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENQ DW-1640 = Yabancı kaynaklı sitelerde çok araştırma yaptım ve mükemmel kelimesini kullanacak kadar iddalı bi ürün oldugunu söylüyorlar. Daha sonra NEC 3540 ın da ii bi urun oldugunu soyluyorlar ancak malum NEC in fiyatı oldukca yuksek. Sanırım cok tutuldugu için donanimhaberde baya reklamı yapılmıs.Saddete gelirsek....

SAMSUNG TH-552U(SİYAH) - 50$+KDV
    BENQ DW-1640(SİYAH) - 56$+KDV (http://www.extrememhz.com/dw1640-p10.shtml )
    LG GSA-4163B(SİYAH) - 55$+KDV
    ASUS DRW-1608P(SİYAH) - 62$+KDV
    NEC (SİYAH) - 64$+KDV
    PHILIPS 1625K DVDRW(SİYAH) - 55$+KDV

SİZ HANGİ ÜRÜNÜ TERCİH EDERDİNİZ YA DA ETTİNİZ. TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER...

• Nec pvnet ve chip in yapmış olduğu teslerde en iyi performansı veren rw idi ben nec derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AGP

BENQ DW-1640 = Yabancı kaynaklı sitelerde çok araştırma yaptım ve mükemmel kelimesini kullanacak kadar iddalı bi ürün oldugunu söylüyorlar. Daha sonra NEC 3540 ın da ii bi urun oldugunu soyluyorlar ancak malum NEC in fiyatı oldukca yuksek. Sanırım cok tutuldugu için donanimhaberde baya reklamı yapılmıs.Saddete gelirsek....

NEC (SİYAH) - 64$+KDV

SİZ HANGİ ÜRÜNÜ TERCİH EDERDİNİZ YA DA ETTİNİZ. TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER...

NEC BENQ DAN SADECE 8$ DAHA PAHALI SEN HERALDE 100$+KDV YE SİSTEM FALAN KURMAYI DÜŞÜNÜYOSUN.HAYRET BİŞEY YA

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİR_LEBLEBİ

quote:

BENQ DW-1640 = Yabancı kaynaklı sitelerde çok araştırma yaptım ve mükemmel kelimesini kullanacak kadar iddalı bi ürün oldugunu söylüyorlar. Daha sonra NEC 3540 ın da ii bi urun oldugunu soyluyorlar ancak malum NEC in fiyatı oldukca yuksek. Sanırım cok tutuldugu için donanimhaberde baya reklamı yapılmıs.Saddete gelirsek....

NEC (SİYAH) - 64$+KDV

NEC BENQ DAN SADECE 8$ DAHA PAHALI SEN HERALDE 100$+KDV YE SİSTEM FALAN KURMAYI DÜŞÜNÜYOSUN.HAYRET BİŞEY YA
    DEMİR_LEBLEBİ.... ben pahalı olusunu arasında bu fiyat farkını (kdv dahil 10$ de) verecek kadar bi fark varmı???onun için danısmak için sordum sanırım sende NEC dedin.ilgin ve tavsiyen için sagol......

• quote:

Orijinalden alıntı: AGP

DEMİR_LEBLEBİ.... ben pahalı olusunu arasında bu fiyat farkını (kdv dahil 10$ de) verecek kadar bi fark varmı???onun için danısmak için sordum sanırım sende NEC dedin.ilgin ve tavsiyen için sagol......

Alıntıları Göster
    Nec in okuma performansından memnun değilim. (3540 a kullanıyorum) Bunda en iyi performansı almak için birde dvd rom gerekecek gibi ama yazması mükemmel ötesi bende okuma için iyi bir dvd rom arıyorum ama cevap çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora arpınar

Nec in okuma performansından memnun değilim. (3540 a kullanıyorum) Bunda en iyi performansı almak için birde dvd rom gerekecek gibi ama yazması mükemmel ötesi bende okuma için iyi bir dvd rom arıyorum ama cevap çıkmıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yada şöyle sorayım BENQ yabancı sitelerde ilk sırada link-http://www.cdfreaks.com/
    Acaba BenQ yu alsam mı?kullanan arkadaş var mı.Bu fiyatta kutulu fiyatı....

Which of these is your favorite drive at the moment?

1)BenQ DW-1640 -http://www.cdfreaks.com/article/226/11

2)NEC ND-3540

3)Plextor PX-716

4)Other

5)Lite-On SOWH-1693

6)LG GSA-4165B

7)Pioneer 110

8)Samsung TS-H552U

• quote:

Arkadaşlar yada şöyle sorayım BENQ yabancı sitelerde ilk sırada link-http://www.cdfreaks.com/
    Acaba BenQ yu alsam mı?kullanan arkadaş var mı.Bu fiyatta kutulu fiyatı....

Which of these is your favorite drive at the moment?

1)BenQ DW-1640 -http://www.cdfreaks.com/article/226/11

2)NEC ND-3540

3)Plextor PX-716

4)Other

5)Lite-On SOWH-1693

6)LG GSA-4165B

7)Pioneer 110

8)Samsung TS-H552U

Alıntıları Göster
    asus 1608p kullanıyorum tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    3D yazıcı önerisi (yardım)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

asus 1608p kullanıyorum tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    benq nerde satılıyor?
    ayrıca nec in oem fiyatı şuan 50$ civarlarında,
    ama okuma konusunda iyi olmadığından şikayet eden çok kişi var forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

benq nerde satılıyor?
    ayrıca nec in oem fiyatı şuan 50$ civarlarında,
    ama okuma konusunda iyi olmadığından şikayet eden çok kişi var forumda.

Alıntıları Göster
    PLEXTOR PX 712A kullanıyorum ve COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK memnunummmmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Alıntıları Göster
    asus bence;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: korocop

asus bence;)

Alıntıları Göster
    nec al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Alıntıları Göster
    nec aldımm süpr ne ses ne bişeey bi cd 4dk falan sürüyoo cd yanlız dvd deil dvd yazmdım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

nec aldımm süpr ne ses ne bişeey bi cd 4dk falan sürüyoo cd yanlız dvd deil dvd yazmdım daha

Alıntıları Göster
    m_runo BenQ mecidiyekoyde Boğaziçi bilgisayarda var.hiç BENQ kullanan yok mu arkadaşlar ayrıca PLEXTOR PX 712A almak isterim ama fiyat tuzlu...

• quote:

m_runo BenQ mecidiyekoyde Boğaziçi bilgisayarda var.hiç BENQ kullanan yok mu arkadaşlar ayrıca PLEXTOR PX 712A almak isterim ama fiyat tuzlu...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende asus dvd -rw var bunun firmware güncellemesi nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ne kadar ? ilk mesajda yazdığın 56$ a satan yer neresi peki?

• quote:

quote:

ne kadar ? ilk mesajda yazdığın 56$ a satan yer neresi peki?

Alıntıları Göster
    öncelikle bu saatten sonra 12x yazan writer la işiniz ne ki plextor px712 yi tavsiye ediyosunuz, paranız varsa px716 alın yada samsung la nec arasında seçim yapın
    nec in okuma performansından memnun olmayan arkadaşlarda dvd rom olarak sony tercih edebilir gayet iyi okuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

öncelikle bu saatten sonra 12x yazan writer la işiniz ne ki plextor px712 yi tavsiye ediyosunuz, paranız varsa px716 alın yada samsung la nec arasında seçim yapın
    nec in okuma performansından memnun olmayan arkadaşlarda dvd rom olarak sony tercih edebilir gayet iyi okuyo

Alıntıları Göster
    m_runa Boğaziçi bilg. demişim ya mecidiyekoyde.....
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ya kardeş sen benq dvd writerın reklamınımı yapmak istiyorsun?
    Sormuşşsun herkes nec demiş asus demiş vs. vs. sen hala benq da benq şurda böyle diyorlar falan filan...
    O dediğin benq dvd wr. daha piyasaya -yeni girdi Türkiye de daha kim alıpta kullanmış olabilirki onu.
    Eğer reklam yapmaya çalışıyorsan çok ayıp.

Sormuşsun herkeste sana söylemiş zaten asus ve nec ön plana çıkıyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

boğaziçinde var ama fiyatı biraz tuzlu deyince bende normal fiyatı 56$ ama bitek boğaziçinde var o da pahalıya satıyor sandım,56$ pek de tuzlu sayılmaz(madem ki testlerde en iyisi bu),asus lar box olarak 59$ a satılıyor,
    tuzlu sayılmaz bence alınabilir eğer dediğin gibi ise

• quote:

quote:

boğaziçinde var ama fiyatı biraz tuzlu deyince bende normal fiyatı 56$ ama bitek boğaziçinde var o da pahalıya satıyor sandım,56$ pek de tuzlu sayılmaz(madem ki testlerde en iyisi bu),asus lar box olarak 59$ a satılıyor,
    tuzlu sayılmaz bence alınabilir eğer dediğin gibi ise

Alıntıları Göster
    Asus 1608p

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.