Şimdi Ara

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.969
Cevap
3
Favori
225.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde hızı sabitleme öle test yap bakalım sonuc ne olacak 4x e sabitlemişsin
  • Ben Samsun'dan aldım 2 tane 10 luk paketlerden,

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler
  • Maximumda yaptım testi,

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler
  • 4456 MB lik bir veri DVD si yazdım, bu seferde forumdaki programı kullandım ve test ettim.
    NT DVD+R 4x

• sevgili pulp, verbatim dvdlerin kalitesini sormuşun, şu an evde değilim bu testi henüz yapamadım ama, şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok kötü. bilen bilim hepsiburada.com dan ucuza düşürdüğümüz advanced azo teknolojili dvdlerden bahsediyorum. hayatımda yakmadığım kadar dvd yaktım bunlarla ve 4x de de yazmama rağmen sürekli aynı şey oldu. ve dvdler uzun süre dayanmadı. dvd özelliklerine baktığımda üretici olarak mitsubishi görünüyor. bunu belirteyim. ben şu an en iyi marknın tdk olduğunu düşüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korocop

sevgili pulp, verbatim dvdlerin kalitesini sormuşun, şu an evde değilim bu testi henüz yapamadım ama, şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok kötü. bilen bilim hepsiburada.com dan ucuza düşürdüğümüz advanced azo teknolojili dvdlerden bahsediyorum. hayatımda yakmadığım kadar dvd yaktım bunlarla ve 4x de de yazmama rağmen sürekli aynı şey oldu. ve dvdler uzun süre dayanmadı. dvd özelliklerine baktığımda üretici olarak mitsubishi görünüyor. bunu belirteyim. ben şu an en iyi marknın tdk olduğunu düşüyorum..

Sana denk gelmiş olabilir fakat ben en iyi sonucları verbatim Oky ve maxell de gördüm ben değil genel olarak gördüğüm tabiki bu TDK deneme sansım olmadı inşallah oda olur
  • writer lite on

armedia +8x medya (sony_d11) 4x de yazılmış

noname (tdk) medya 4x de yazılmış

• TDK+8 problemsiz yazılım hızı 8x hızında.kalidesiz dvd alıpta sürücünüzü
    perişan etmeyin.Ayrıca yazılan dvd lerde kalite tüşüklüğü sebebiyle
    verilerin kaybolma riski yüksek.Önemli bir veri yazıpta taha sonradan
    dvd boşalması sonucu hayal kırıklığına uğramayın.
  • monarch 4.7 gb lık üstünde 4x yazıyor kuzende 4xte kopyalamıştır herhalde yazan lg nin dvd writerı testi nec te yaptım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

NEC ND-3520 Aw
    MAXELL DVD+R 4.7gb 1-8x RITEK R03
    Yazma Hızı 8x

DVD nin hemen hemen yarısını 2x ile yazdım sonuç burada;

• DV kasetten DVD yaptım,
    12x yazıldı philips 1640P de
    Media yı USA aldirtmistim office depot tan
    50 li cake box 15usd idi..

• Nec 3540 a ile lg nin yazamadığı nortech (üstü turuncu) 6x le yazdım hemen yazımdan sonra deneyi uyguladım
  • Medya: DMS Dvd-R 8x
    Cihaz: Asus 1608P, firmware:1.57

2 gün önce 8x le yazdığım mp3 dvdsi ile test ettim..Sonuçlar hüsran görünüyor. 1 ay sonra herhalde tekrar taktığımda dvd de mp3 felan göremeyeceğim:-) Dms leri bu ilk ve son alışım olacak.

• PHILIPS DVD+RW, 1-4x (Kutulu)

(Resmi çekerken CD yi çizdim. )

İçerik: Windows Vista 32 Bit, Code Name Longhorn.
    Yazım Hızı : 4x'le yazıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montage -- 5 Eylül 2005, 0:20:07 >

• Medya: DMS Dvd-R 8x
    Cihaz: Asus 1608P, firmware:1.57

Bu da az önce 4x le yazdığım bir medya..Bu da çok kötü çıktı, 8x ile yazdığımla aynı hatta az biraz daha kötü çıktı sonuç.Bu DMS ler gerçekten kötü sanırım..Yarın kalan 8 taneyi götürüp daha pahalı olan Verbatim'lerle değiştireceğim.

• Evet Dms ler kaliteini cok düşürdü artık yani alınmıcak hale geldi DVD+R ler biraz daha iyi hatta benideki DVD+R 8x ler 6x te iyi puan cıkardı ama güvenem artık DMS ye bende
  • bu okuma problemini hala çözemedim testlere bakıyorum hep 15-16x de bitmiş ben dvdromdada writerdada
    test yaptıgım zaman aynı 6x geçmiyor melet belki 10 marka denedim.
    genelde 4x yazıyorum.

asus
  • Henüz dvd writerım yok ama bir tane almayı düşünüyorum.. Araştırma yaparken bu başlığı gördüm ve dvdm olmadığı için cdlerle test yaptım. Altı ay önce yazılmış bir NT. Sonuca bir bakın. Böyle birşey olabilirmi?

• valla cd testlerinde sonuçlar gerceği yansıtmıyor DVD testinde iyi fakat CD de iyi değil
  • lg marka dvd writer ve dvd rom var ama ne yaptıysam bir türlü başlat butonu aktif olamdı nero da kprobe u denedim oda olmadı . yardım edin lütfen elimde fly ,magic ve emtec marka dvd var test etmek istiyorum .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.