Şimdi Ara

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.969
Cevap
3
Favori
225.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten puan düşüşler(ani) genelde 3000 mb tan sonra başlıyor değilşik hızlarda yazmayı denedinmi? birde kaç hızda yazdın?

Bozulma her yönden olabilir ne kadar iyi muhafaza edersen et mutlaka zamanla yıpranır tabi iyi muhafa edilmiş bir dvd diğerlerine cok daha gec bozulu sıcak yerlerde koyulursa sorun olaiblir dvd cd ye göre daha hassastır bunuda unutmamak lazım
  • İlkini 8x ile yazmıştım bu defa 4x le yazdım ve 3.5 gb yi geçmedim. Böylece güç bela 95 puan aldı. Ama yinede bir daha diamond almam sanırım. Bu arada fly -8x ler hakkında ne düşünüyorsunuz. Şimdiye kadar sadece bir örnek gönderildi sanırım oda iyi çıkmıştı...

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler
  • Philips'in su ortasi turuncumsu yanlari siyah beyazli seritli olan 52x cd-r80 700 mb lik cd lerini test ettim..neredeyse tum arsivim bu cd lerde..Cikan sonuclari beni cok korkuttu..bi kac yazi ustlerde cd-r larda gosterdikleri kesin sonuclar degil gibisinden seyler gordum..uff napcam sasirdim
    butun hepsini kirip onerilen medyalardan alip onlara mi atsam.. :S tanesi 50 tane 17.5 ytl ye almistim..
    alttakini 8x ile yazmistim cd rw da
     Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

alttakinide 52x ile yazmistim

tesleri Asus 1608P, firmware:1.57 ile yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka aN -- 18 Eylül 2005, 17:30:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ka aN

Philips'in su ortasi turuncumsu yanlari siyah beyazli seritli olan 52x cd-r80 700 mb lik cd lerini test ettim..neredeyse tum arsivim bu cd lerde..Cikan sonuclari beni cok korkuttu..bi kac yazi ustlerde cd-r larda gosterdikleri kesin sonuclar degil gibisinden seyler gordum..uff napcam sasirdim
    butun hepsini kirip onerilen medyalardan alip onlara mi atsam.. :S tanesi 50 tane 17.5 ytl ye almistim..
    alttakini 8x ile yazmistim cd rw da

alttakinide 52x ile yazmistim

tesleri Asus 1608P, firmware:1.57 ile yaptim

arkadaş o ne yaw ben princolara 16x hızında yazıyorum resmen sıfır hata en küçük bir hata bile çıkmıyor ama bide testi normal cd okuyucuda dene belki sonuç değişebilir

• Versatile DVD kullanan yok mu hiç?
  • bu linkteki resim ilk testim içindir ikincisi ise şimdi yaptığım testin sonuçlarıdır ikiside verbatimle yalnız ilki 6xde ikincisi 4xde yazılmıştır
    http://img257.imageshack.us/my.php?image=dvdkalite3tq.jpg
    bu da ikinci test
    General Information
    Drive: ASUS DRW-1608P
    Firmware: 1.40
    Disk: DVD+R (MCC 004)
    Selected speed: Maksimum
    PI errors
    Maksimum: 1215
    Ortalama: 406.36
    Total: 6702867
    PI failures
    Maksimum: 5
    Ortalama: 0.38
    Total: 3773
    PO failures: n/a
    Jitter: n/a
    Scanning Statistics
    Elapsed time: 17:44
    Number of samples: 17763
    Average scanning interval: 8.00 ECC
    Glitches removed: 0

http://img268.imageshack.us/my.php?image=dvdkalite26jr.jpg

benden bu kadar yalnız asusuma daha hiç firmware eli değmemiştir taze bir gül gibi

• verbatim olayı başka tabi en güzeli tabi ama fiyatı nedir birde ilk testte maximum secili deil maximum seçip denermisin
  • selam arkadaşlar çok ilginç bir durumla karşılaştım alttaki testlerini verdiğim 2 dvd aynı programla kaydedildi pioneer 525 dvd player ve sony ns930 dvd player bu diskleri hiç açamadı bendeki philips 720 sa dvd player açıp okuyabiliyor aynı şekilde bilgisayarda okuyor bunun sebebi ne olabilir aynı dvd leri verbatim ve tdk ya çektim yine aynı program ve aynı hızla bu sefer pioneer ve sony player ler okumaya başladı acaba neden.

• unutmadan şunuda ilave edeyim belki dvd uyumsuzluğu diye düşünenler olabilir.Bu iomega dvd lere başka filmlerde çekildi o zaman bu iki dvd player okuyordu.Kafam karıştı
  • ewet arkadaşlar yeni test sonuçları sıcak sıcak... artık asusun nec'ten daha iyi olduğunu kabul edersiniz
    General Information
    PI errors
    Maksimum: 1297
    Ortalama: 490.95
    Total: 8002441
    PI failures
    Maksimum: 2
    Ortalama: 0.44
    Total: 4816
    Scanning Statistics
    Elapsed time: 17:31
    Number of samples: 17503

http://img204.imageshack.us/my.php?image=sperkalite5er.jpg

• üst konu olsa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

ewet arkadaşlar yeni test sonuçları sıcak sıcak... artık asusun nec'ten daha iyi olduğunu kabul edersiniz
    General Information
    PI errors
    PI failures
    Scanning Statistics

Arkadaş az üstte aynı dvd ile benim nec te yapılmış sonucum var sevinmeden bi bak istersen senin pie uçmuş 280 i geçmemesi lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

ewet arkadaşlar yeni test sonuçları sıcak sıcak... artık asusun nec'ten daha iyi olduğunu kabul edersiniz
    General Information
    PI errors
    PI failures
    Scanning Statistics

Arkadaş az üstte aynı dvd ile benim nec te yapılmış sonucum var sevinmeden bi bak istersen senin pie uçmuş 280 i geçmemesi lazım.

sonuçta neronun verdiği puana göre değerlendiriyoruz demekki bende olan hatalar çok önemli olsa 99 puan almazdım dimi neronun puanını göz önüne almıyorsan niye o zaman bu program üstünde hala tartışıyoruz başka program bul onda karşılaştıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 20 Eylül 2005, 22:17:18 >

• Dostum nero alttaki PI failures değerni baz alarak yapıyor ama grafikler önemli ne kadar iyi olursa olsun sonuç puan ama grafikte bir canlılık durmadan yeşillik varsa sonuc cok iyi diyemeyiz
  • peki iomega medya test eden olmadımı hiç.

bide okuma hızları neden 6x geçmiyor belki 10 sefer sordum ama cevap alamdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Dostum nero alttaki PI failures değerni baz alarak yapıyor ama grafikler önemli ne kadar iyi olursa olsun sonuç puan ama grafikte bir canlılık durmadan yeşillik varsa sonuc cok iyi diyemeyiz

dediğini anladım tabi olabilir ama biz zaten tam olarak o üstteki ve alttaki grafiğin neyi gösterdiğini bilmiyoruz adamlar bişey biliyo ki alttaki grafiği önemli yapmışlar mesela 97 puan la 99 puan alan cd arasındaki fark belli oluyo yüksek puan alanların içinde çok daha hızlı bir şekilde gezebiliyorsun
    herneyse boşverelim bunları artık ben verbatimden başka birşey kullanmam
  • philips dvd+r 8x. 8x ile yazıldı.

• Forma yeni üye oldum , konu yu görünce ister istemez yazmak istedim zira bu konuda faaliyet gösterecek bir sitenin tasarımını yapmaktayız ekip olarak ...

.. ben test sonucu felan yapmadım ama sizlerle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum ..

Özellikle DVD konusunda NEC ASUS ve LG writerlar baz alınarak açılacak yeni siteler var .. burada bizlerin hiç bilmediği ve üretici firmaların kendilerinin yaptığı testlerde yayınlanacak ..

Artı sadece yazma ve okuma değil diğer zamana karşı dayanıklılık testleri felanda yayınlanacak ..

TDK ürünleri için www.tdkmarket.com

MAXELL ürünleri için www.maxellmarket.com

VERBATIM ürünleri için www.verbatimmarket.com

MEMOREX ler için www.memorexmarket.com

FUJI ler için www.fujimarket.com

PRINCOLAR için www.princomarket.com

IOMEGA lar içimwww.iomegamarket.com vs..

bizim arkadaşlar yapıyorlar bu çalışmayı bende sitelerinin tasarımında yardımcı oluyorum, kodları ve test sonuçlarını direk distribütörlerden alıyorlar ..

Mesala MAXELL in test belgelerini inceledim yaklaşık 150 sayfalık bir döküman ..2004 yılında maxell DVD ler üreticilerin hepsinin katıldığı kalite değerlendirmesinde 1. seçilmiş ...

Ama ne testler yapmış adamlar .. görünce inanamadım özelliklede zamana karşı dayanıklılıkları ile alakalı çok ama çok farklı testler var ..

Tahminin bu sitelere ekim ayı ortasında faaliyete geçecek .. bu siteleri faaliyete geçtiğinde incelemenizi tavsiye ederim ..

Sizler kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: USTURAKEMAL.DLL

Forma yeni üye oldum , konu yu görünce ister istemez yazmak istedim zira bu konuda faaliyet gösterecek bir sitenin tasarımını yapmaktayız ekip olarak ...

.. ben test sonucu felan yapmadım ama sizlerle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum ..

Özellikle DVD konusunda NEC ASUS ve LG writerlar baz alınarak açılacak yeni siteler var .. burada bizlerin hiç bilmediği ve üretici firmaların kendilerinin yaptığı testlerde yayınlanacak ..

Artı sadece yazma ve okuma değil diğer zamana karşı dayanıklılık testleri felanda yayınlanacak ..

TDK ürünleri için www.tdkmarket.com

MAXELL ürünleri için www.maxellmarket.com

VERBATIM ürünleri için www.verbatimmarket.com

MEMOREX ler için www.memorexmarket.com

FUJI ler için www.fujimarket.com

PRINCOLAR için www.princomarket.com

IOMEGA lar içimwww.iomegamarket.com vs..

bizim arkadaşlar yapıyorlar bu çalışmayı bende sitelerinin tasarımında yardımcı oluyorum, kodları ve test sonuçlarını direk distribütörlerden alıyorlar ..

Mesala MAXELL in test belgelerini inceledim yaklaşık 150 sayfalık bir döküman ..2004 yılında maxell DVD ler üreticilerin hepsinin katıldığı kalite değerlendirmesinde 1. seçilmiş ...

Ama ne testler yapmış adamlar .. görünce inanamadım özelliklede zamana karşı dayanıklılıkları ile alakalı çok ama çok farklı testler var ..

Tahminin bu sitelere ekim ayı ortasında faaliyete geçecek .. bu siteleri faaliyete geçtiğinde incelemenizi tavsiye ederim ..

Sizler kolay gelsin

ben de maxell kullanıyorum gerçekten çok iyi değerler veriyor maxell testlerde. sitenizin açılmasını dört gözle bekliyoruz o zaman

• Benim kullandığım maxell 8x dvd+r ler Nec 3540 yazıcımın 1.03 yeni firmware sini yükleyene kadar verbatimin 16x dvd+r si kadar olmasada iyi puanlar alıyordu.Hatta daha önce kullandığım verbatimin 8x dvd-r sinden daha iyi puan alınca bende 50 tane maxell 8x dvd+r aldım.Amma velakin 1.03 firmware yi yükledikten sonra Verbatimler yine aynı puanları alırken maxell testi bile tamamlayamıyor ve inanılmaz derecede kötü puanlar alıyor acaba neden.Bu arada hp dvd+r leride denedim onlarında sonuçları harika.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.