Şimdi Ara

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.969
Cevap
3
Favori
226.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, bu bölümü takip ederek aldığım dvd-rw'min ve ilk verbatim marka dvd+r ın testini gönderiyorum, sonuç diğer arkadaşların test sonucuna göre pek iç açıcı değil, halbuki aynı dvd-rw aynı dvd+r bir anlam veremedim, yarum sizin...

DVD Medya: Verbatim 4.7gb 16x Dvd+r
    Yazım Hızı: 8x

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler
  • Tekrardan Selamlar Hepsiburadadan almış oldugum 16x Verbatim DVD+R Medyaların Testleri Buyrunuz

8x dede güzel sonuç verdi ama bir sorundan dolayı upload edemedim

VERBATİM 12 X YAZILDI

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exalteddivx

Selam, bu bölümü takip ederek aldığım dvd-rw'min ve ilk verbatim marka dvd+r ın testini gönderiyorum, sonuç diğer arkadaşların test sonucuna göre pek iç açıcı değil, halbuki aynı dvd-rw aynı dvd+r bir anlam veremedim, yarum sizin...

DVD Medya: Verbatim 4.7gb 16x Dvd+r
    Yazım Hızı: 8x

12x de denesen bide bence çok daha ii olucak sonuç

• Arkdaşlar Arşiv :D tehlikede
    7 aylık philips(fuji) & PLm,DMA marka dvdler çok kötü değerlerde , bilinmeyen marka dvd batmış :)

Tek teseellim TDK -R 'a basmış olduğum MusicVideolarım 1 seneye yakın olmuş ama kalite 98-99 bu çok iyi değer,varsa TDK kutulu tavsiyem sizlere
    Not:Düşük hızda yazdığım medyalar daha iyi sonuç veriyo bazılarına kaç X le yazdığımı not düşmüşüm
    ben bunlardan almıştım 10 tane
    Hiç fena değiller hatta çok iyi 1 seneyi köklediler nerde ise ama kalite iyi
    Bunlar çıkmış :==)

Enyakın zamanda şunları merak etmekteyim!..Tr ye getirirlermi ?Arşivcilere yönelik deniyo

http://www.tdk-europe.com/index.php?id=49&b_from=hp&b_id=26&WYSESSID=8l6cvltt179r1t0nme3kc6h923

Testlerde hep yeni DVD leri test etimişiniz yeni yazılmış,İşte PLM marka saklama koşulları çok iyi çiziksiz ama aradan 7-8 ay geçince hali

Değerler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 6 Ekim 2005, 19:31:48 >

• Merhabalar arkadaşlar... KESINLIKLE diyorum ki : " ASUS 1608P den uzak durun " !!!! ya da benim şansıma düşen mal " defolu & ayıplı " mal...

ayrica bazi CD kalite testleri de yaptim , onlari da ekleyecegim simdi , sanirim işte o zaman anlayacaksiniz asus 'daki problemi.....

3 gün önce almiştim , 1 saat sonra aldiğim yere götürüp ( yaptiğim test sonuçlarını da goturecegim ) NEC 3540 ile değiştireceğim inşallah...

şimdi gelelim yaptığım testlerin sonuçlarına , lütfen bakın... kullanilan boş dvd-r medyaların ID 'si ve Label 'i da resimlerde gorulmekte.

4x ile yazilmis iomega marka

8x ile yazılmış Fly

4x ile yazılmış hyundai garip !!! bomba bir sonuç ! bilgisayarim artik donduğu için , foto makinem ile resmini çektim...

şimdi de gelelim bundan 2-3 yıll evvel yazılmış olan ve halen CD çantamda tertemiz duran bazi CD lere.. örnek olarak 2 adet CD ye hem Asus ile hem de Teac marka CD-writer ile kalite testi yaptim...

CD lerin ID ve label'i gorunmekte lütfen bakın...1 numarali CD traxdata marka idi , 2 numarali CD ise DMS marka....

1 Numarali CD ile Asus 1608P kullanarak kalite testi

1 Numarali CD ile Teac kullanarak kalite testi

2 Numarali CD ile Asus 1608P kullanarak kalite testi

2 Numarali CD ile Teac kullanarak kalite testi

bunlarla yetinmeyip , yeni aldigim Asus 1608P ile 1 adet princo marka CD yi 16x hizinda yazdim... buyrun şimdi yazdıktan sonra yaptığım kalite testlerine...

Asus 1608P kullanarak yapilan kalite testi:

TEAC kullanarak yapilan kalite testi:

arkadaslar , şimdi düşündüm de , acaba bu asus 1608P'nin yazma yeteneği iyi de , okuma problemi mi var acaba ?

üfff... çıldıracagim , kuduracagim , çok sinirliyim , başım da deli gibi agriyor , bir hatam olduysa affedin , ne yazdigimi bile bilmiyorum... lutfen resimlere bakarak yorumlarinizi esirgemeyin...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nukleon -- 7 Ekim 2005, 9:15:40 >

• ark.lar araya giriyormus gibi oluoyurm ama kusura bakmayin. portable philips dvd yazici aldim gecenlerde. güzel güzel cd yazdim. son 1 haftadır hangi cd'yi taktimsa nero'da tampon koruması xp'nin kendi yazma programında ise cd yok gibi görüyor. allahaşkına yardım edin yoksa tutup yere vuracam bu zımbırtıyı.
  • arkadaslar , Bu sabah Asus dvd-writer i aldigim yere goturdum ve nec 3540A ile degistirdim ,

nihayet olmasi gereken sonuclari aldim , 4x ile yazilmis FLY marka dvd-r test sonuclari:

Resim için link:
    http://img282.imageshack.us/img282/2761/nec335af.jpg

sizce nasil ? ? ?

saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nukleon -- 7 Ekim 2005, 18:07:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nukleon
    arkadaslar , Bu sabah Asus dvd-writer i aldigim yere goturdum ve nec 3540A ile degistirdim ,
    nihayet olmasi gereken sonuclari aldim , 4x ile yazilmis FLY marka dvd-r test sonuclari:
    sizce nasil ? ? ?
    saygilar...

Valla yeni yazılmış DVD için kötü değerler,benim TDK testine bak farkı görürsün(bayabir pif max 69 / PIE 4 çıkmış ,bide dikkat edin 4.5GB nin tamamı dolu :p
    2- DVD yazarken Subwoofer varsa odada kapalı olsun direk etkisini saptadım :P,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 7 Ekim 2005, 22:30:52 >
  • Bir buçuk sene önce yazdıgım MaxMax DVD ile 5 ay önce yazdığim bir Fujifilm DVD nin test sonuçları aşagıdadır. Maksimum 4x Yazabilen Teac DVD writterle yazdım bu DVDleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 7 Ekim 2005, 22:53:05 >
  • bu nasil istir. test yaptik dvd'den simdi geri silemiyoruz bu nasil istir. silinebilir dvd aldik güya sorun nerede beyler bayanlar ?
  • İşte bu da benim ilk testim
    Nec 3540a fw 1.01
    TDK +8X'e 8X ile yazdım(ideefixe.com'dan alınmış 25'li cake box) ve ardından hemen testi yaptım,bundan iyisi şamda kaysıdır heralde
    Şaka bi yana bu işin üstadlarından yorum bekliyorum

• quote:

İşte bu da benim ilk testim
    Nec 3540a fw 1.01
    TDK +8X'e 8X ile yazdım(ideefixe.com'dan alınmış 25'li cake box) ve ardından hemen testi yaptım,bundan iyisi şamda kaysıdır heralde

hmm bak üstte benim birkaç aylık tdk 'nın testi var seniki nie bukadar kötü çıkmış ? anlamadım? Her markanın + - si birbirini tutmuyo demekkki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels#8482;

quote:

İşte bu da benim ilk testim
    Nec 3540a fw 1.01

hmm bak üstte benim birkaç aylık tdk 'nın testi var seniki nie bukadar kötü çıkmış ? anlamadım? Her markanın + - si birbirini tutmuyo demekkki

Arkadaşım değerler çok kötü değil bence, ama senin sonuçlara nazaran biraz düşük kaldığı doğru,acaba neden

• asus 1608 p kullanıpta bu testten kotu sonuclar alan arkadaslar endiselenmesin cunku asus 1608 p nero kalite puan testi programını desteklemıyor o yuzden alakasız sonuclar cıkıyor . hem yabancı hem de bazı turk forumlarında bu konu bayagı konusuldu.belki gelecek firmware de bu hata duzeltilir ve nero kalıte testı programı ıle asus 1608 p arasındakı bu uyumsuzluk giderılır,o yuzden bu cihazı kullanan arkadaslar nero testınden aldıkları puanı dvd medya secerken dikkate almasınlar.
  • ii bir tespit bide benim ND-3520AW 3.05 frimwareyi kurduktan sora testlerdeki sonuçlar alakasız :O /%40 hatalı sonuç olurmu aynı DVD de heueheueh ,okuma testi daha ii kaldı yawsP

quote:

theja
    Arkadaşım değerler çok kötü değil bence, ama senin sonuçlara nazaran biraz düşük kaldığı doğru,acaba neden

Yeni firmware ile seninki gibi çıktı yeni yazdığım dvd yok yaw incin top oynuyo lazaerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 10 Ekim 2005, 19:08:29 >
  • Okuyucu : PHILIPS PBDV1640P
    Medya :TDK DVD+R 8X(CMC MAG E01)
    Yazma Hızı : 8X

General Information
    Drive: PHILIPS PBDV1640P
    Firmware: B3.4
    Disk: DVD+R (CMC MAG E01)
    Selected speed: Maksimum
    PI errors
    Maksimum: 9
    Ortalama: 2.08
    Total: 17817
    PI failures
    Maksimum: 5
    Ortalama: 0.06
    Total: 562
    PO failures: 0
    Jitter
    Maksimum: 9.7 %
    Ortalama: 8.42 %
    Scanning Statistics
    Elapsed time: 9:30
    Number of samples: 17383
    Average scanning interval: 8.09 ECC
    Glitches removed: 0

• Çok yararlı bir forum olmuş.. Teşekkürler...
  • Valla iyice kafamız karıştı.Ne alacağımızı şaşırdık.Aynı dvd farklı hızlarda test edilince farklı sonuç alınıyor.
    Yüksek hızlarda sonuç kötü hatta çok kötü olabiliyor ama hız düşünce kalite artıyor!!.
    Peki hangisine inanacağız.
    NEC 3520 ve değişik içyazılımlarla (firmware) denemeler yaptım.Sizde bir bakın bu arada
    NEC için + ile mi arası daha iyi deniyordu.Yoksa - ile mi?

iomega +4x kaç hızlı ile yazıldığı bilinmiyor.NEC 2.U2 iç yazılım

carrefour bimeks den alınan imation 8x dvd-R 8x ile yazıldı NEC 3.06 iç yazılım

kadıköy DMS verbatim 8x DVD-R 4x ile yazıldı.NEC 2.U3 (3.06mod) iç yazılım

Piyasa o kadar berbat ki verbatim i 8x ile yazdırmaya korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilyeri -- 17 Ekim 2005, 21:49:26 >

• NEC 35xx + lar ile daha uyumluymuş.
    Ama - dvdler + lara göre daha avantajlı ve iyi diye biliyorum.Özelikle DVD filimlerde.
  • Yabancı forumlarda herkes 8x hızında test yapıyor onun için 8x yaparsanız iyi olur.

Benq ile yazılmış memorex 4x dvd+r @ 16x (overspeed kullanarak 16x de yazılmışdır)

Bu da verbatim 8x dvd-r Nutech DDW-082 ile 8x de yazılmışdır ve Benq ile test edilmiştir. (Asus ve Nutech ler cd speed programı ile hernekadar destekleniyor gözüksede sorun yaratmaktadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iced -- 18 Ekim 2005, 0:38:33 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.