Şimdi Ara

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.969
Cevap
3
Favori
225.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nec 3500 var onda olmuyor
    dvd romda yok
    ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nightcrawler

nec 3500 var onda olmuyor
    dvd romda yok
    ondan soruyorum

valla o zmn birine denetmek lazım yada sen yaz yolla birtane bana
  • bir tane dvd romm alıcam ama kararsız kaldım
    kutulu pioneer yok bulmadım.
    bir de lite on var napsam onu mu alsam yerine
    iyice ucuzladı dvd romlar
  • hadi ya yok mu devamını getirten..nerde yeni testler...
    yazık olucak topiğe...
  • Valla bende çok üzüldüm ve sinirlendim Herkes işin kolayına kaçıyor bir konu açıyor orada yanıt bulduğu gibi hareket ediyor(doğru yada yanlış)Buradaki amaç belli en iyi boş dvd medyayı bulmak ve boş medyaların hangibi ile daha iyi sonuç verdiğini görmek ama sadece 1 2 kişinin test yapmnasıyla bu iş olmaz arkadaşlar biraz destek biraz üşengeçlikten kendinizi atıp buraya yardım etmek herkesin görevidir..Ben test etmeye devam ediyorum

Memorex DVD+R 8x

4x ile Yazıldı

.
     Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

Sonuç geröejten güzel 2 değerde minimum değerlerde cıktı nerdeyse daha değişik hızlardada yazacagım ama sizden ricam lütfen sizde elinizdeki boş medyaların testlerini burada yayımlamanız...

• elimde maxell,nt ve dms var ama bir türlü doğru düzgün yazamadım hiçbirine. galiba dvd writer arızalı. daha yeni almıştım halbuki. yarın garantiye göndericem ve ondan sonra burayı testle doldurucam inşallah.
  • Birde unutmadan Control Panel >>System >> Hardware>>Device Manager 'dan IDE ATA/ATAPI Controllers daki ayarların (cd/dvd writer) düzgün oldugunu kontrol ediniz UDMA2 ler açık olsun mutlaka(destekliyorsa)

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler
  • yan benim cd rw pio modunda çalışıyor
    dma moduna gecmiyor nedendir bide nforce driverini kurunca her ikiside çalışmıyor...
  • relo sana bir soru mesela bir dvd yaptığımız testten 96 aldı bu dvd nin ömrü ne kadar olabilir mesela erken bozulurmu.Yani ucuz medya 96 aldı verbatim 96 aldı bu ikiside aynı ömürdemi olacak demek.
  • Ben Nero 6 ultra edition kullanıyorum.Nec 3520a ile; (start ) seçili hale geçmiyor..

• quote:

Orijinalinden alıntı: hey joe

Ben Nero 6 ultra edition kullanıyorum.Nec 3520a ile; (start ) seçili hale geçmiyor..

boş dvd koyarsan tabikide olmaz filmi yazdıktan sonraki tramamını yazın ki tam sonuç çıksın ondan sonra testi yapacaksın kolay gelsin bekliyoruz testlerini

• Arkadaşlar elimde sadece diamond dvd medya var. Fakat bu sefer philips 3.6 firamware (8.ağustos 2005 güncellemesi) ile bir diamond daha yazdım. 100 kalite puanı ümidiyle ama yine 95 kalite puanında kaldı. okuma taramasındada %100 iyi çıktı. Fakat arkadaşların söylediğine göre philips yeni firamware ile okuma kalitesini de artırmış.

Burayı biraz canlandıralım. benim gibi anodolunun ücra köşesinde olan arkadaşların değişik medyalarla test yapma imkanı olmuyor. Buralarda ucuz denen medyaların bile tanesi 1 ytl.

son olarak size sorayım, 95 veya 90 üzeri kalite puanları arsiv için yeterli midir?
  • Merhaba arkadaşlar bende biraz katkıda bulunmak istedim ve birkaç dvd medya inceledim sonuçlar aşağıdar bilginize...

Test Sistemi:
    AMD64 3000+
    1 GB DDR 400mhz
    EPOX 9NPAJ
    NEC 3540A DVDWRITER

TDK DVD+R 8x

Philips DVD+R 8x

DMS DVD+R 8x
    *2 tane DMS denedim biri test bitmeden hata mesajı verdi diğeri ise zar zor bitirip kendisi aşağıda gösterdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelakp -- 23 Ağustos 2005, 2:11:56 >

• testleri farklı dvdromlarda denediğimde farklı sonuçlar alıyorum
    tstcorp dvdromda okuttugumda medya 30 alıyor asus writerda okuttugumda 85 alıyor hangisi dogru

bide şu krobeyi nasıl kullanacaz
    relo
  • Şimdi arkadaşlar son bomba testleri yayınlıyorum gerçi biraz uğraş oldu ama kafam rahatladı.

şimdi verbatimle aynı filmin aynı marka dvd lere aynı programda ama değişik hızlarda yazılımları.

• En üstteki 2x le yazılmış film , Onun altındaki 4x , En alttaki 8x burada yazılan program aynı hızlar farklı ve aynı iso dosyası.
  • Şimdi buradaki olay ilk resim yine aynı şekilde 8x yazılan filmin nero speed test ile 8x de okutulması .Diğer resimde aynı filmin aynı program ama ritek üretili maxell ile yazılmış hali bana maxell verbatimden daha iyi sonuç verdi gibime geldi siz nedersiniz.

• tdk, verbatim, maxell

bu üçünden hangisini önerirsiniz? -arsiv için....
  • yazım hızıyla okuma hızı alakalımı acaba benim çektiğim bütün dvdler okumada 6x geçemiyor
    sebep ne olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.