BİR ARKADAŞIMDAN FİLM ALDIM.O İNTERNETTEN İNDİRMİŞ.WİNDOWS FİLMİ DİYE YAZIYOR.SANIRIM AVİ DOSYASI.BUNU DVD DE SEYREDEMİYORUM.NERO İLE KENDİ-VİDEO DVD Nİ YARATTAN DÖNÜŞTÜRME YAPIYORUM.BURN DE HATA VERİYOR.BEN 1-8X DVD YE KAYIT YAPIYORUM.AMA DVD YE YAZMIYOR.NE YAPMALIYIM YANLIŞLIK NERDE.AYNI DVDYE VERİ DVD Sİ YARAT DEDİĞİM ZAMAN YAZIYOR.VERİ DVD LERİ DVD PLAYERLARDA SEYREDİLEBİLİR Mİ?DVD LERİN - VE + VAR.1-6X DVD VAR.BUNLAR HAKKINDA BİLGİ VERECEK VARMI?
"Kendi DVD ni yarat" dersen altyazıyı ekleyemezsin (eğer ayrıca altyazılı ise).Normal olrak "Veri DVD si yarat" deyip kopyalarsan DVD deokutabilirsin(eğer DVD player in filmin kodlama formatını destekliyorsa.Bazı DVD player ler .avi uzantılı,DivX vs formatlı filmleri oynatırken görüntüde kasılmalar olabiliyor.Örnek: Philips DVP720SA DVD player).Bu şekilde yaparsan problem olamz.Bu arada bir filmi diske yazdırırken ne kadar düşük hızda yazarsan o kadar iyi görüntü ve ses kalitesi alırsın,bunuda sakın unutma.Kolay gelsin kardeş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme