Şimdi Ara

DVD Yok Lisans Var Formatlamak İstiyorum Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde acer aspire 5738g win 7 bir laptop var. ancak aldığım zaman yanında bir dvd vermediler. sorum şu ki eğer internetten driver'larını bulabilirsem internetten indirdiğim bir win 7 iso kalıbını dvd ye yaksam ve bu dvd ile format atarken laptop ın üzerindeki lisans anahtarını girsem windows yine orjinal olur mu yoksa korsan yazılım falan filan muhabbeti mi çıkar? dediğim gibi elimde bir dvd yok ve format atmak istiyorum. sistem geri dönüşü değil format çünkü c ve d olmak üzere iki yeni bölüm yapmak istiyorum. ayrıca şu an bilgisayarım > yönet kısmından c yi küçültmeye çalıştım ancak küçültme yapılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LookLike -- 4 Temmuz 2011; 13:31:34 >

• Aynı versiyon Win7 bulursan serial'ını kullanabilirsin. Örneğin: ORjinal windows'un win7 home premium 64 bit ise edineceğin DVD de win7 home premium 64 bit olmalı.

Driverlarıda acer'ın sitesinden indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 4 Temmuz 2011; 20:56:55 >
  • Aynı versiyon bir windowsu rahatlıkla yükleyebilirsin.FAkat indirdiğin iso'nun hash değerlerini kontrol etmeyi unutma...
  • tamamdır cevap için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.