valla geerisini sen halledi ver forumda crak vermek veya sölemek yasakkk kardess bu programin ücrersizi yok baska türlü istiyorsan o sekilde arattir bulursun eminim
quote:
Orjinalden alıntı: cetepab
Kardeş burada $200 civarı bir paradan bahsediyor...Ben pek anlamam ama bu adresten yapacağım downloadın bedava olacağından eminmisin?
cetepab bazı programlar vardır ücretlidirler ancak tanıtım amaçlı nette yayınlanırlar ve bu programı belli bi süre kullanırsın genelde 1 aydır süre sonunda satın alman gerekir programı indirmeden önce bakmalısın. süre kısıtlmalı ise sorun değil ama özellik kısıtlamalı ise istediğin bazı şeyleri satın almadan yapamaz program. senin dediğinse şu. indirirsem para ödermiyim hayır programı indirirsen paraödemezsin indirmek paralı olmaz. ancak satın almak istersen kredi kartı vs ile girip satın alırsın not: bu dediklerimi biliyorsan gülme ben anlamam dediğin için anlattım
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
quote:
Orjinalden alıntı: cetepab
Kardeş burada $200 civarı bir paradan bahsediyor...Ben pek anlamam ama bu adresten yapacağım downloadın bedava olacağından eminmisin?
cetepab bazı programlar vardır ücretlidirler ancak tanıtım amaçlı nette yayınlanırlar ve bu programı belli bi süre kullanırsın genelde 1 aydır süre sonunda satın alman gerekir programı indirmeden önce bakmalısın. süre kısıtlmalı ise sorun değil ama özellik kısıtlamalı ise istediğin bazı şeyleri satın almadan yapamaz program. senin dediğinse şu. indirirsem para ödermiyim hayır programı indirirsen paraödemezsin indirmek paralı olmaz. ancak satın almak istersen kredi kartı vs ile girip satın alırsın not: bu dediklerimi biliyorsan gülme ben anlamam dediğin için anlattım
Yok ne gülmesi...Sağolasın kardeş...Benim de demek istediğim bu tür programların süre kısıtlı değil özellik kısıtlı olduğu idi...Neyse artık bakacaz başımızın çaresine...Hepinize teşekkürler...
LAZIM DEDİN BULDUK KARDES simdi geri kalan arastirmasini yap bulucaksin doorum sana yaww yasak kelime yazdirtma bana atilirim zaten sabika yapdik ilk günden neyse sen simdi google gir orda cikmassa
www.altavista.com BU motorda arattir SORUNUNU CÖZER KARDESS damamidür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme