Bildirim
DVDRip arşivimi Yify 720p yada 1080p ye çevirsemmi? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence böyle güzel oldu hepsini 720p olarak indirmeye başladım korkum altyaxı bulamamaktı bir de ne göreyim nerdeyse cogu altyaxı uyuyor yıfy özel altyaxılar mevcut şimdiden 100 küsür indirdim baya inecek film var, herkese teşekkürler :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence arşiv yapma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tergen
Bence arşiv yapma.
Neden böyle düşünüyorsunuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet hızı arttı artık. Torrent'ten istediğin anda istediğin film indirebiliyorsun. Boşuna zamanını harcama derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben PC'de de tercih etmem Yify'yi ama tercih edenleri de anlarım. Ama full HD TV alıp da Yify seyretmenin pek akıl alır yanı yok. -
Yok pc de izleyeceğim bunları. Bence yify bana yeter hele ki dvdripten geçince baya farketti. Internet hızı arttı diyorsun hocam ama fiber olmayan bir konumdaayom 16 mbit 75 gb akk ile kullanıyorum 1 güne doluyor buna ne demeli. Hem hobi amaçlı yapıyorum bayadır ve severek düzenliyorum arşivliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X