Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 hafta önce Samsun P2270HD TV Monitör aldım TV Olarak değilde Monitör olarak kullanıyorum içinden sadece VGA kablo çıktı. VGA ile görüntü kalitesi gayet iyi fakat Monitörde HDMI çıkış olduğundan DVI to HDMI kablo aldım [Ekran kartımda HDMI çıkış olmadığından] fakat bu kabloyu takınca görüntü kalitemin çok daha iyi olacağını düşündüm fakat berbat bi görüntü oldu nedeni ne olabilir?
NOT : Aldığım HDMI to DVI kablonun DVI uç'u 24+1 fakat benim ekran kartımdaki DVI girişi 24+5 Bundan kaynaklanıyorsa sorun 40.00 TL. kabloya verdiğim ücret havaya gitti :S
HDMI den monitöre bağlayınca Ekran kartları monitörü TV gibi algılıyor. Kartına göre bazı ayarlarla oynayınca yada TVde ayarı uygun olarak seçince görüntü tam otrup tam net oluyor.
Doğru hocam TV gibi algıladı fakat ne yaptıysam görüntüyü düzeltemedim Ekran kartım Asus Nvidia Geforce 6600 GT VGA takılmaya devammı edeceğim Bir çözümü vardır illaki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme