Merhaba arkadaşlar. Ofisimde DVR kamera sistemi kullanıyorum. Birkaç gün evvel görüntü kalitesinde ve renk ayarlarında bir sorun oldu. Şu an görüntüler siyah - beyaz şekilde. Kamera ayarları bölümünde, Adjust Color tabındaki Hue ve Saturation değerleri görüntü renk ayarlarında hiçbir değişiklik yapmıyor. Bu iki konuda yardımlarınız bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler...
Kamerayı doğrudan bir TV ye bağlayıp denediniz mi? Kameralarda sık görülen bir arızadır siyaz-beyaz gösterme sorunu. Bazen elektrik arızasından birden çok kamera aynı anda bozulabiliyor. Eğer TV'de renkli görünüyorsa yazılım ayarlarında bir sorun vardır. Bir iki ekran görüntüsü koyarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkür ederim, yarın önerinizi deneyeceğim. Olmazsa ekran görüntülerinden fotoğrafları da koyarım. Siz de incelersiniz....
Sanırım kamera ayarları ile alakalı bir sorun siz bana olası durumlarda nerelere bakmam gerektiğini söylerseniz, sanırım sorunu halledebilirim.
ntsc pal ayarlarından kaynaklanabilir cam hangisiyse kurulumda onu seçmelisin.
Kamerayı yeniden mi kurmam gerekli?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme