Şimdi Ara

DVR kayıt cihazı ve kamera tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçem için bir DVR kayıt cihazı ve 6-7 adet kamera almak istiyorum.

En az 8 kameralık ve HDD deki kayıtları USB'ye atabileceğim bir DVR cihazı arıyorum.

İnternetten biraz araştırdım fakat kayıt kalitesi nasıldır, boyutlar nedir hiçbir markanın örnekleri yok.
    Bu iş sadece yazı ile de anlaşılmıyor.
    Yakın zamanda bu tarz bir sistem kuran veya bu konularda bilgili arkadaşlar direk marka ve model önerebilirse çok iyi olur.

(Zaten bahçemde internet bulunmadığı için HDD'ye kayıt yapması yeterli)

Şimdiden teşekkürler.

• Kendi evimde ve 2 tane dükkanda Hikvision marka DVR kullandım. Gayet stabil, hiçbir problem yaşamadım uzun zamandır. İnternete bağlama şansınız varsa iOS ve Android uyumlu programı da var.
  • Ben kendime JMK marka sistem kurdum..

JMK JK-770M ve 770MZ kameralarımdan çok memnunum, fakat JDR-9404 cihazımdan memnun değilim.. Kayıtları USBye almaya çalışırken hata veriyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

Kendi evimde ve 2 tane dükkanda Hikvision marka DVR kullandım. Gayet stabil, hiçbir problem yaşamadım uzun zamandır. İnternete bağlama şansınız varsa iOS ve Android uyumlu programı da var.

İlginiz için teşekkürler. İnternet belki ileride ama şu an için çok zor. Peki hangi modeli kullanıyorsunuz? görüntü nasıl?

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ben kendime JMK marka sistem kurdum..

JMK JK-770M ve 770MZ kameralarımdan çok memnunum, fakat JDR-9404 cihazımdan memnun değilim.. Kayıtları USBye almaya çalışırken hata veriyor..

ilginiz için teşekkürler hocam bunu yazdığınız iyi olmuş demek ki bu tarz durumlarda olabiliyor.
    Peki sizdeki DVR cihazın görüntü kalitesi nasıl? (Kameralarınızın kalitesi benim için fazla bile)

• scalper kullanıcısına yanıt
    Evimde Hikvision DS-7208HWI-SH modelini kullanıyorum. Görüntü kameralarınızın kalitesine göre değişir, bu cihaz WD1 çözünürlüğünde kayıt yapıyor ve kameralarınız WD1 çözünürlük veriyor ise gayet temiz bir görüntü alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki kayıt cihazı tek monitör?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.