Şimdi Ara

dx10 dx9 ve lost planet : dx10 hayalkırıklığımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdilik oyunların daha fazla takılması dışında pek bir yararı yok gibi,çok yeni bir teknoloj ,henüz tam oturmamış,1-2 senesi daha var bence directx 10'un.
  • bencede yeterince fark var daha ne olsun
  • İyi de LOST PLANET sadece performans olarak yararlanıyor DX10 dan bu da bir gerçek

LOST PLANET e DX10 oyunu dersek CRYSIS e ne diyeceğiz über-super ultra high DX10 mu diyeceğiz

LOST PLANET DX10 kodlarını bile DX9 üzerinden çözüyor.LOST PLANEt e değil ALAN WAKE e CRYSIS e bakılmalı DX10 isteniyorsa...

LOST PLANET bu arada DX10 modunda DX9 dan daha hızlı çalışıyor.En azından bende öyleydi.
  • İşin doğrusu bu tek örneğe bakınca DX10 da çok büyük değişiklik yok gibi. Aydınlık ortamlarda fark daha fazla.Özellikle doğa, dış mekan dokuları çok fark gösteriyor. Fark dokularda daha belirgin. Karanlık ortamlarda hemen hiç bir fark yok gibi. Yani Yeni bir kart almak için değmez gibi. Ama tek bir örnek var. Coh da da dx9,10 farklarını izlemiştim. Onda da çok büyük değişiklikler yoktu. Ama o da sonradan dx10 kodlanan oyunlardan. Yani işin doğrusu saf bir dx10 oyun yok ortada aradaki farkı ciddi anlamda test edebilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matruşka -- 5 Ağustos 2007; 15:55:04 >
  • Aradaki farkı göremiyorsan kör olmalısın!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_4423

Aradaki farkı göremiyorsan kör olmalısın!!

Fark yok gibi demişiz, fark yok dememişiz Bu agresiflik niye
  • ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum .şimdi dx 10 desteği olmayan ekran kartları(örneğin dx 9 lar) dx 10 formatlı oyunları oynatamaz mı.
  • Crysis e göre pek kıyaslamayın,Crytek DX10, Dx9c, 64bit desteklerini sonuna kadar kullanan ender bir firma. Zaten benzeri bir oyun göremiyorum. Bu arada DX10 Vistasız çalısmayacak,Nvidianın tüm ısrarına ragmen,sistemlere ram ve işlemci dopingi gerekecek,ne için ? Crysis???
  • arkadaslar herkes sanki pc sindeki oyunları dx9 da 250 fps ile oynuyoda simdide ışık oyunları gölgelendirmeler cart curt.
    8600 cüler dx10 die aldınız kartları simdide crysis i bekleyin bakalım kartlarınız dx10 3 FPS den yukarı görcek mi merak ediyorum.
  • şu adandik oyuna hala dx10 diyen var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.