Şimdi Ara

dx10 oyunların ekran görüntüleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
0
Favori
19.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agp directx 10 destekli kartlar çıkarmı acaba ?
  • dx10 dx10.1 dx11 vs...bu isin sonu yok.bı kural olsa 5yıl dx9 olacak dıye mısal ve butun oyun yapımcılarıda oyunları olabıldıgınce ıyı optımıze etseler bence dx10dan asagı kalır oyunlar gelmez benım fıkrıme gore dx9u tam anlamıyla kullanamadık hıc hangı baba yıgıt oblivion u full detay oynayabıldı akıcı bır sekılde kac kısı var ama agzımız acık kaldı grafıklerını gorunce...dx10 dan tutunda vistaya kadar 8800 lere kadar hepsı somuru hepsı uretıcıler sımdıden 8800lerden cok daha hızlı kartları yapıyolar bıle ar-ge masraflarınıda bızden cıkarıyorlar 8800 lerle.bızde kapısıyoruz sangı teknolojının son nımetı gıbı...artık bol grafıklı ama ruhsuz oyunlar ıstemıyorum ben 10uzerınden 10 alan grafıkler harıka sesler ama konu yok eskıden oyunlar boyle degıldı...

allah sonumuzu hayıretsın ınsallah bızde bu pc sevdası oldukca daha cok paramız somurulecek gıbıme gelıyor...
  • Para biriktirip,hayatımda ilk defa bir ekran kartına oldukça yüklü bir harcama yapmayı planlıyorum.
    Fakat,söz konusu oyunlar dx10 beraberinde çift çekirdekli yada dört çekirdekli işlemci desteği ile gelir ve yüksek bir işlemci kapasitesi gerektirirse,tüm sistemi yenilemek çok masraflı olur.
    2007 ortalarında Sata3 hdd ler de çıkacak.

içimden bir ses,bilgisayarda oyun oynamanın konsollara göre yine pahalıya mal olacağını söylüyor.

Ne yapsam bilemiyorum.

Bakın,PS2 çıktığında alan insanlar hala daha çıkan en son oyunları hiç bir donanım derdi olmadan takıp,oynuyorlar.PS2 çıkalı kaç yıl geçti aradan...

Sadece blue-ray sürücülerinin bile 900€ olduğunu da düşününce, bilgisayara para yetmez...
    Ama 1-1,5 milyara PS3 alıp,rahat rahat en son görüntü kalitesinde tüm oyunları,donanım yetmezliği derdini çekmeden oynamak da var.
    (Not: PS3 e çip çıkmasını beklemek lazım)

Bazen böyle düşünüp,duruyorum.
    Bilgisayarı ve bilgisayarda oyun oynamayı daha çok seviyorum ama konsollar daha mantıklı geliyor.

• bana göre belki bazı kişilere göre yanlıs bir düşünce ama bence pc de kaliteli oyun oynuyabilmek için her ay 1 milyar pc ye harcamak lazım :D onun yerine iyi bir konsol alıp herdakika su parcam yetmiyo bu parcam yetmiyo derdi olmadan sabit bir fps de oyun oynamak daha iyi bana göre ondan bu her gün yeni parca cıkarma teknigiyle kullanıcıyı soyma politikasına karsı konsollara gecip buna bir dur demeli
  • valla bu goruntuler adama aldırtır 500 dolar da olsa tobe ya muthis
  • ya harika teknoloji işte nası yapıolar bunaları hiç anlamom valla kim bilir kaç sene çalışmışlardır dx10 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onti -- 30 Ocak 2007; 22:30:30 >
  • Dx 10 aşmış
  • Arkadaşlar yakın zamana Dual CPU lu DX10 kartlarda çıkar yine quad sli olayları çıkacak vs. vs. Bakın bence GeForce 8950 GX2 yi bekleyelim derim ben. ne dersiniz?? Sonra da GDDR 4 ün Dx10 daki avantajlarını konuşuyor olabiliriz o gün
  • yaw hepsini geçin de test sistemine dikkat edeniniz var mı????

quote:

Conroe x6800 @ 3.66GHz (366x10/1.6v) || EVGA nForce 680i || Dual 8800 GTX SLI || G.Skill 2GB @ 1.13GHz CL4 || X-Fi Elite Pro 64MB || 150GB RaptorX || Plextor 716 SATA || PC P&C 1KW w/ Black Onyx Cable || Lian Li PC65B || Sennheiser HD595 || Dell 2407FPW || Vista Ultimate x64
    3DMark06-16,235
  • ya zaten bu Dx10 yaygınllaşana kadar bu ekran akrtları falan şimdiki 1950 ler gibi bişey olur arkadaşlar panik yapmayalım lütfen , bunlara daha zaman varrr :D
  • Biraz uçuk 1 sistem olduğunu söylememe gerek yok herhalde böyle 1 şeye sahip olmak diye 1 kitap yazabilrdim
  • Öyle bi sistemim olsun 1000ytl borcum olsun

• ->FS-X çıktı ve şimdiden satış rakamları yukseldi, insanlar oyunu oynuyor fakat bu insanların kucuk bir bolumu full ayarlarda oyundan yeterli performans alabiliyor. DX10un, destekleyen kartların ve Vista nın çıktığı bu günlerde MS, FS-X için bir dx10 patchi hazırladıklarını ve dx10un yaygınlaşmasını, kartların ne kadar yük kaldırabildiklerini gormeyi beklediklerini belirtiyorlar, lakin FS-X in kapasitesinin daha büyük bir bölümünün kullanılmadığı konuşuluyor. Dx10 patchiyle birlikte oyun MS Vistada görsellik konusunda bir çıkış gösterecek olsada XPde gorsellik değişiminin fazla olmayacağı düşünülüyor fakat XPde performans kaybı da muhtemel gözüküyor.

->Crytek in yine zamanının grafik ustası FarCrydan sonra uzerinde çalıştığı, DX10 baş yapıtı oyun Crysis'in ScreenChotları ve oyunun üzerine kurulu olduğu grafik motoru CryEngine2'nin videoları yaygınlaşırken çıkış tarihide yaklaşmakta. En son yayınlanan ScreenShotları yazının soununa ekliyorum. Performans unsurlarına gelirsek, Crysis oyununun g80 kullanan bir bilgisayarda demonstrasyonu yapıldı, ve performans şaşırtıcı bir biçimde ok iyi değildi, fps oynanabilirin ustunde seviyelerde kalsada yakıt tanki gibi buyuk objelerin patlaması halinde 10-20fps arasına düşüyordu bu da yeni dx10 oyunlarının genel kullanıcıda bulunan dx9 kartlarında ne kadar kasılacağının bir gostergesi olarak dusunulebilir.

Video Linkleri;
    --GamePlay (Oyunİçi) Videolar;
    ---Download
    ------Gamespot Gameplay HD 60mb
    ------Gamespot Gameplay HD-2 48mb
    ------CES 2007 Crysis Gameplay
    ------Crysis Gameplay
    ------Crysis New Trailler
    ------Crysis CES 2007 Part 1
    ------Crysis CES 2007 Part 2
    ------Crysis - CES07 - Explosions

ScreenShotlar (büyütmek için resmin üzerine tıkların);

dx10 oyunların ekran görüntüleri

Bütün linkleri kendim hazırladığım için hata olabilir kusura bakmayın,, onun dışında tadını çıkarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperSpace -- 6 Şubat 2007; 17:28:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

ben directx9 çıkar çıkmaz zamanının en iyi kartı olan
    9700 pro almıştım bayada bir para vermiştim. ama
    asıl dx9 grafikli oyunlar 1.5-2 sene sonra çıktı.
    tabi o zaman benim karttan çok daha iyi kartlar çıktı.
    o yüzden dx10 çıkınca hemen dx10 destekleyen
    kartlardan almayı düşünmüyorum. çünkü verdiğim
    paraya yazık oluyor. en iyisi çıkacak oyunları beklemek
    ve şu anki kartlarla dx10 kartların farkını görüp ona
    göre kart almak...

Çok haklısın bence. Her zaman en iyisi teknolojinin ucuzlamasını beklemek. Bu arada görüntüler müthiş...

• arkdşlar o kadar da pahalı değil abartmayınız winfast 8800 gts ekran kartı 560$ yani 806 ytl kdv dahil 8800 gts almanız çoğu dx10 oyun için yeterli olacaktır yok ben illa gtx alacağım diyorsanız XFX 8800GTX 710$ yani 1022 ytl eder ama gts fazlasıyla yeterli olacaktır iyi bir soğutma ve iyi bir owerclock ile gtx ayarında çalışabilir eğer param yok diyorsanız orta seviye 8xxx serisi kartları bekleyebilirsiniz

sokrates
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokrates94

arkdşlar o kadar da pahalı değil abartmayınız winfast 8800 gts ekran kartı 560$ yani 806 ytl kdv dahil 8800 gts almanız çoğu dx10 oyun için yeterli olacaktır yok ben illa gtx alacağım diyorsanız XFX 8800GTX 710$ yani 1022 ytl eder ama gts fazlasıyla yeterli olacaktır iyi bir soğutma ve iyi bir owerclock ile gtx ayarında çalışabilir eğer param yok diyorsanız orta seviye 8xxx serisi kartları bekleyebilirsiniz

sokrates

onemli olan pahallı olması değil,

dx9un goruntuleri bugunku gibi gorunmeye baslayınca yine baya etkilenmiştik, inanılmaz demiştik, sonra dx9 geldi en iyi dx9 kartı alında ve goruntuleri gorunen dx9 oyunları oynanmaya basladı ama bir dusunun ilk cıkan bizim hayran oldugumuz dx9 oyunlarıyla bu gunlerdekilerin alakası varmı? peki zamanının en iyi dx9 kartı simdiki oyunları performanslı oynatıyomu?
    işte arkadasın bahsettiği bu, fakat dx'leri aradan cıkarıp dusunursek, ztn her turlu donanımın bir sure sonra yetersiz kaldıgını goruyoruz, yani teknoloji İSİMlerini aradan çıkararak dusunmemiz lazım. dx10 geldi diye kart almak degil sanki hep dx9 varmıs gibi, perofrmansı yetersiz hissettiginde bi kart almak mantıklısı (tabi alacaın kartın dx10 olması onemli bir nokta cunku ileriye donuk yatırım en onemli tasarruflardan biri)

• yanlız arkadaslar bu görüntüler max detay bu görüntüye ulaşmak için gerçekten iyi bir sistem ve çok iyi bir grafik kartı lazım en az nividi 6800 ve üstü olmadan bu görüntüüyü bence alamayız yani vga birinci kademede
    Bende msi 7900 gtx 512 tde var ve işin açıkçası yeni çoğu oyunda bu görüntülere yakın görüntüler alıyorum ama bu kadar değil tabiki yinede çok yakın
    Anlıyacağınız iş yine sistemde bitiyor
  • Ben son zamanlarda çıkan konsoldan bilgisayara portlanmış oyunları açıkçası hiçbir değeri olmayan iğrenç yapımlar olarak nitelendirmeye başladım. Bir insan ancak bu kadar aşağılayabilir karşısındakini. Adamlar artık emeksiz para kazanmak istiyor resmen. Hani konsol oyunları piyasanın %90'ını tutuyor ya elinde, zeki yapımcı oyunu "Xbox360" için geliştiriyor sonra oradan bilgisayara çeviriyor. 2006'da çıkan bir oyun demeye bin şahit ister böyle oyunlar için. Ne düzgün bir oynanış sunuyorlar, ne de oyun kalitesi. Sürekli çıkan abuk sabuk oyun hataları ve performans problemleri adamı canından bezdiriyor. Pes doğrusu yav... Benim şahsi fikrim bu adamlar zerre kadar başarı haketmiyorlar ama en çok satanlar listesine giriyorlar piyasa oyunlarıyla. Adını Splinter Cell koydun mu ya da NFS çamurdan da olsa alıyor millet. Zaten hiçbir değer taşımayan ve saçma sapan birbirinin kopyası oyunlar üretip pazarlayan EA ve Ubisoft'un bazı serilerine sinir oluyorum. Ve parayı da bu herifler ellerinde tuttukları için küçük fakat başarılı pek çok firmayı satın alıyorlar, kapatıyorlar.

İşte tüm bunların içinde bence 2007 için iki oyun parlıyor. Birisi tabii ki Crysis, diğeri de Hellgate London. İkisi de sadece bilgisayarlar için bilgisayar oyuncuları ve onların sistemleri düşünülerek geliştiriliyor. Bu benim için çok büyük bir artı. İkisi de Dx10'u destekliyor. Maalesef Crysis'in pazarlayıcısı EA ama olsun. Bundan birkaç ay önce EA'nın Crytek'i satın alabileceği haberleri çıktığında üzülmüştüm açıkçası. Ama şimdilik sadece Crysis'in dağıtıcısı konumundalar.

Umarım Crysis ve Hellgate gibi sadece bilgisayar oyuncuları için geliştirilen oyunların sayısı artar da konsollardan oyun çeviren zavallı program özürlüsü yapımcılar bundan biraz ders alır. Ayrıca bence Crysis tüm konsol oyunlarına haddini bildirecek kapasitede... MGS4, GoW, Killzone 2 ve Halo 3'e grafiksel ve teknolojik anlamda iyi bir ders verecek bence Crysis. En azından ben böyle umuyorum. Yeter port oyunlardan çektiğimiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: kobb

Ben son zamanlarda çıkan konsoldan bilgisayara portlanmış oyunları açıkçası hiçbir değeri olmayan iğrenç yapımlar olarak nitelendirmeye başladım. Bir insan ancak bu kadar aşağılayabilir karşısındakini. Adamlar artık emeksiz para kazanmak istiyor resmen. Hani konsol oyunları piyasanın %90'ını tutuyor ya elinde, zeki yapımcı oyunu "Xbox360" için geliştiriyor sonra oradan bilgisayara çeviriyor. 2006'da çıkan bir oyun demeye bin şahit ister böyle oyunlar için. Ne düzgün bir oynanış sunuyorlar, ne de oyun kalitesi. Sürekli çıkan abuk sabuk oyun hataları ve performans problemleri adamı canından bezdiriyor. Pes doğrusu yav... Benim şahsi fikrim bu adamlar zerre kadar başarı haketmiyorlar ama en çok satanlar listesine giriyorlar piyasa oyunlarıyla. Adını Splinter Cell koydun mu ya da NFS çamurdan da olsa alıyor millet. Zaten hiçbir değer taşımayan ve saçma sapan birbirinin kopyası oyunlar üretip pazarlayan EA ve Ubisoft'un bazı serilerine sinir oluyorum. Ve parayı da bu herifler ellerinde tuttukları için küçük fakat başarılı pek çok firmayı satın alıyorlar, kapatıyorlar.

İşte tüm bunların içinde bence 2007 için iki oyun parlıyor. Birisi tabii ki Crysis, diğeri de Hellgate London. İkisi de sadece bilgisayarlar için bilgisayar oyuncuları ve onların sistemleri düşünülerek geliştiriliyor. Bu benim için çok büyük bir artı. İkisi de Dx10'u destekliyor. Maalesef Crysis'in pazarlayıcısı EA ama olsun. Bundan birkaç ay önce EA'nın Crytek'i satın alabileceği haberleri çıktığında üzülmüştüm açıkçası. Ama şimdilik sadece Crysis'in dağıtıcısı konumundalar.

Umarım Crysis ve Hellgate gibi sadece bilgisayar oyuncuları için geliştirilen oyunların sayısı artar da konsollardan oyun çeviren zavallı program özürlüsü yapımcılar bundan biraz ders alır. Ayrıca bence Crysis tüm konsol oyunlarına haddini bildirecek kapasitede... MGS4, GoW, Killzone 2 ve Halo 3'e grafiksel ve teknolojik anlamda iyi bir ders verecek bence Crysis. En azından ben böyle umuyorum. Yeter port oyunlardan çektiğimiz.

Crytek in basında aslanım bir turk var, turk dedigin crytek gibi kral bir frimayı EAnın kollarına bırakmam, cok gorduk EAnin icinde yok olan top frima (bkz. C&C - gerçi geri geliyolar gibi ama yinede bu kdr yıldır nerdelerdi... biri gelip kurtarmıs firmayı blliki))

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.