Şimdi Ara

Dx12 etkileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dx12 sadece pc icin gelmedi konsollarada geldi konsollarin gücü düsünüldügünde cogu yapimci dx 12yi kullanmak isteyecekyir bence.cogu oyunun konsol portu oldugy icin bence dx12 cabuk yayginlasir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yılında gelecek olan Battlefield 5 ile beraber muhtemelen ilk gösterişini yapacaktır. Tam anlamıyla oturması biraz daha zaman alır. Ancak öyle çok uçuk kaçık zamanlar değil tabii ki. Her yıl tüm elektronik gelişmelerin katlanarak hızla gittiğini düşünürsek durum böyle.

DX 9 sonrası firmaların DX 10 - 10.1 - 11 - 11.1 gibi sürümlerde yaptıkları iş güzarlıkları düşünürsek, artık bu tarz şeylere yelteneceklerini düşünmüyorum. Tabii ki yine tamamen kullanıcı dostu olmayacaklar ama bizi birazda olsa memnun edecek gelişmeleri de yapmaları elzem.
  • Dx11 kart sahiplerinin "dx12 nin oturmasına daha 30 yıl var" benzeri yorumlar yapmasına sebep oluyor gözlemlediğim etkilerden biri.

• soralalp S kullanıcısına yanıt
    Ark bitmiş bir oyun mu ki dx12 yapıyorlar? Çıkacak oyunlar geriye uyumluluk adı altında sadece 1-2 makyaj ile dx12 ye birşekilde port edilcek oyunlar olabilir. Kimse çıkmamış yaygınlaşmamış. Bir sistem üzerine senelerce emek harcadığı işleri heba etmez dx11 de olduğu gibi 1-2 uç oyun dışında ilk seneler birşey belemek yalan olur 2016 e3 ile dx12 damgalı 1-2 uç oyun tanıtımı görürüz onlarında bir çoğu 2017 gibi çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha dx11 yeni geçtim ben ne dx12 yav
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Yukarda arkadaşlar yazmışlar zaten ama tekrar edeyim isterseniz. Direct x 12 3-4 aydır ortalarda olan bişey değil. Çok daha öncesinden temelleri atıldı ekiplere içerikleri yollandı. Siz sanki 29 temmuzda windows 10 la birlikte çıktı da insanlar oyun yapacakmış gibi yaklasiyorsunuz. Bunların hazırlıkları önceden yapılıyor nitekim ark şuanda steam de en çok indirilen ve oynanabilirligi yüksek bir oyun. Herşey ortadayken ne diyelim şimdi sizin keyfiniz 2 sene sonra görmek istiyor dx 12 oyunları diye firmaların açıklamalarını hiçe mi sayalım

• elinde sonunda çıkar ama bu şekilde heyecan yapmaya gerek yok. az sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

cehalet lafını sana iade ediyorum.

dx 12 oyunlar hiç çıkmaz demiyorum ama bir elin parmaklarını geçmez sayısı.

yaygınlaşması 2018 de falan anca. durum bu

http://wccftech.com/fable-legends-pc-gameplay-showcases-nice-environments-effects/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.