Bildirim
DXDIAG EKRAN KARTI SORUNU
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dx11.2 win8.1 icinde gomuludur ayrica kurmana gerek yok ki yok zaten 11.2 diye bir kurulum.ekran kartinin surucusunu kurmussun aygit yoneticisinde gorunuyor.dxdiagda ne gordugu onemli degil oyunlarda sorun yoksa.dertse biosa gir islemcinin ekran kartini kapat. -
teşekkürler, oyunlar epey kasıyor. Assassain Cred 4 ü 1080 p medium ayarlarda bile oynayamıyorum. o nedenle şüphe ettim acaba 6870 yerine INTEL mi kullanıyor diye :
Peki BIOS tan kapatırsam DXdiag da 6870 i görürmüyüm ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ares74
teşekkürler, oyunlar epey kasıyor. Assassain Cred 4 ü 1080 p medium ayarlarda bile oynayamıyorum. o nedenle şüphe ettim acaba 6870 yerine INTEL mi kullanıyor diye :
Peki BIOS tan kapatırsam DXdiag da 6870 i görürmüyüm ?
biostan 4600'u kapatirsan gormen lazim dxdiagda 6870'i ama su da var ac4 fena kasan bir oyun arizali yani.4600 ile oynatmasi biraz zor 6870 de cok guclu kart degil dxdiagda gorsen bile arizali oyun arizali oyundur o yuzden 3dmark11 yap sonucuna gore sorun var mi 6850 kullanicisi filan var forumda onlar soyleyebilir puan normal mi diye. -
Görürsün, amd sürücüleri kartları model olarak ayıramıyo, sadece seri olarak tanıyabiliyo ve kartın dx 11 destekli 1 model, dx 11.1 yada 11.2 değil. -
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X