Şimdi Ara

DXGKRNL Hatası çözümü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Advanced System Care programı ile Driver güncelleme yapayım dedim başıma bu geldi.Çözümü nasıldır?

Güvenli Modda başlatamıyorum.Recovery Ekranını açamıyorum.Bir türlü sorunu çözemedim.Araştırmalarım sonucu ekran kartı driver sorunu var.Fakat bilgisayarı başlatamadığım için çözüm üretemedim.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminolog -- 22 Mayıs 2014; 18:47:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Criminolog

DXGKRNL Hatası çözümü yardım

Arkadaşlar Advanced System Care programı ile Driver güncelleme yapayım dedim başıma bu geldi.Çözümü nasıldır?

Güvenli Modda başlatamıyorum.Recovery Ekranını açamıyorum.Bir türlü sorunu çözemedim.Araştırmalarım sonucu ekran kartı driver sorunu var.Fakat bilgisayarı başlatamadığım için çözüm üretemedim.Yardımlarınızı bekliyorum.

Advanced SystemCare son güncellemeleriyle berbat bir program olma yolunda ilerliyor en kısa sürede bilgisayardan kaldırın diyeceğim bilgisayar açılmıyormuş bende kullanıyordum fakat sistem de belirsizliklere yol açıp explorer çökertip duruyor bunun yerine TuneUp veya WiseCare kullanabilirsiniz.Temiz bir format atın ondan sonra dediklerimi uygulayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.