Şimdi Ara

Winamp Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar öncelikle winamp için windows 7 ' de bir çok kişide çalışmayı durdurdu hatası alınmakta. ve bi çok kişi bu hatayı çözemmekte ve başka bir player kullanmakta ama ses kalitesi winamp'ı tutmuyor. En azından bana göre öyle . Neyse hatanın 2 nedeni var birisi Dep yani veri yürütme engellemesi diğeri ise dilden dolayı kaynaklanan sorun armadıgım yer kalmadı sadece dilini değiştirmeniz yeterli yaklaşık 2 saattir bunun çözümünü arıyodum kendim buldum. Sizde sadece dilini değiştirerek sorunu çözebilirsiniz. teşekkürler. .

• Hocam winamp açılmıyor ki hiç nasıl giriyoruz da dilini değiştiriyoruz biraz anlatırmısın bi açılsa kendi menüsünden girer dilini değiştiririmde girilmiyorki hiç
  • dostum çok sağol şimdi farkettim kurarken türkçe değilde ingilizceyi seçtim hata falan vermedi sağol allah razı olsun senden
  • winamp windows 7 ' de turkce krulumda calismiyor.
    uninstall edip dil destegini english olarak seciyoruz,sorunsuz calisiyor.
  • Adamım süpersiniz. Bende çözüm için çok uğraştım. Winamp'ta müzik dinlerken USB ye hiç bir şekilde aygıt takamıyordum.
    Hemen "Winamp çalışmayı durdurdu" hatası çıkıyordu.

Winamp'ı tamamen kaldırıp kurulum dilini English seçerek yeniden yükledim. Şuan sorunsuz çalışıyor. USB çakışma problemi kalmadı. Teşekkürler....
  • Aynı sorun bende de var. Bugün fark ettim tek tek parça çalınca sıkıntı yapmıyor. Ne zaman playlist aşağı kaydırma çubuğu kullanma kıvamına geldiğinde kapanıyor. Sebebini bir türlü anlamadım. Ben de 10 15 şarkılık liste yapıp dinliyorum bir şey olmuyor. Google amcada bulduğum çözümleri denedim ama çözülmedi. İşletim sistemim win7 64bit. Bu 64 bit hep sorun çıkarsın diye yapıldı galiba. Her ne kadar sıkıcı bir durum olsa da winamp candır, efsanedir. Yaşına hürmet ederek bile kullanılır.

Çözüm bulabilen olursa sevinç duyarız. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Winamp ın son sürümünü Win 7 64 Bit de bende de aynı sorunu yaratıyor.
    Birçok şey denedim bir türlü düzeltemedim. Winamp tek kelimeyle W7 64Bit de ölü bir program.
    Yerine AIMP3 kullanın hiçbir sorunu yok. En azından WMP den kurtulmuş olursunuz... Daha sade bir arayüze sahip fakat ses kalitesi Winamp ile birebir aynı...
    Ayrıca ses kalitesi programa göre değil ses kartınızla alakalıdır

http://www.aimp.ru/index.php?do=download

AIMP3 ün birçok plug-ini var... DTS Decoder Plugin gibi...

http://www.aimp.ru/index.php?do=catalog&id=2

• Sandman Painkiller kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi aynı değil dene farkedeceksin. en azından onun kadar iyi equalizer ayarı yok otomatik ayarı olsun winamp 10 numara tabi benim için.
  • ysndndr Y kullanıcısına yanıt
    uninstaller programlarıyla tamamen kaldırıp ingilizce dil seçeneğinde tekrar yüklemeyi dene.
  • Benim için EQ çok önemli değil, Creative X-Fi ses kartımın Console Launcher programından EQ yaptığım için gerek Winamp olsun gerekse AIMP3 olsun EQ ayarları zaten sürekli kapalı halde...
    Winamp ve AIPM3 de ses çıkışını ayarlardan Creative X-Fi olarak seçtiğim için ses çıkış kalitesinde bir fark oluşmuyor...

Ben de tam tersine Winamp'a göre AIMP3 playerin EQ ayarlarının daha ayrıntılı olduğunu söyleyebilirim, çünfü frekans sayısı fazla ve DSP Yöneticisinden de ayrıntılı yapılabiliyor ve kullanıcı tercihleri kaydedilebiliyor...
    Sonuçta kullanıcı tercihi ve ses kalitesi konusu kullanılan donanıma bağlı olması sebebiyle de çok göreceli bir kavram...
  • Sandman Painkiller kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum zaten karşılaştırma için açmadım sadece winamptan vazgeçmeyip hatanın çözümünü arayanlara yardımcı olmak istedim çünkü ben çok fazla zaman harcadım.
  • Yardımların için teşekkürler
  • Söylenenleri yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum, sorunum parça atınca hata vermesi Winamp ın
  • Nedir yani şimdi winamp ı Türkçe olarak kullanamayacakmıyız windows 7 de? bide arkadaşlar başka player önermeniz çok saçma deilmi bu başlıkta? konu winamp. şahsen hiçbiri winamp yerini tutmaz. hiçbir anlamda. inat ettim ingilizce kullanmak istemiyorum yada başka bi dil. türkçesinde neden sorun var.... hata kodundan falan bunu çözecek veya çözmüş birileri elbette vardır. en kötü türkçe ye çeviren adamla iletişim kurucam. fikri olan ?
  • "yönetici olarak çalıştır" ı işaretledim sorun çözüldü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.