Şimdi Ara

csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası.. [ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
47.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Map değişimi sırasında oyundan atarak "csgo.exe çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Birkaç hafta önce arada sırada olurken bu sıralar sık sık olmaya başladı Map bitiyor oylama yapılıyor diğer map açılırken 5'ten geriye doğru olan geri sayım sırasında oyundan atıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 19 Eylül 2013; 15:40:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

http://www.senoyna.com/forumlar/k315527/csgo-exe-calismayi-durdurdu-hatasi-cozum/

Konuyu açtıktan sonra tekrar araştırayım dedim. Bu konu çıktı karşıma uyguladım sorun çözüldü.
  • attığınız linkteki siteyi açınca this account has been suspended diyo ne yapmam lazım
  • Merhaba konunun üzerinden 1 yıl geçmiş. Yakın zamanda format atmıştım aynı sorun tekrar etmişti.

Önce bu konudakileri uygula

http://forum.donanimhaber.com/m_83548619/tm.htm

Eğer hata devam ederse altta ki linkten son mesaja geç onu uygula muhtemelen çözülür.

http://forum.counterstrikegotr.com/threads/csgo-exe-%C3%87al%C4%B1%C5%9Fmay%C4%B1-durdurdu-hatas%C4%B1.273/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 29 Kasım 2014; 20:40:13 >

• sağolasın konuyu hortlattım ama çözmem gerekiyodu :D
    ikinci link işe yaradı
    video.txt kısmı
  • ben cs goyu haftalardır oynuyorum bugun bı gırdım csgo.exe çalışmayı durdurdu diyor ama hiç oyun açılmadan en başta diyor ve oyun açılmıyor internette yazan bütün çözümleri denedim sonuç aynı nedeni ne olabilir Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontail27

ben cs goyu haftalardır oynuyorum bugun bı gırdım csgo.exe çalışmayı durdurdu diyor ama hiç oyun açılmadan en başta diyor ve oyun açılmıyor internette yazan bütün çözümleri denedim sonuç aynı nedeni ne olabilir Teşekkürler..

O konuda yardımcı olamam ama denemediysen eğer dosya doğrulaması yap, olmazsa sil yeniden yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhchiko

quote:

ben cs goyu haftalardır oynuyorum bugun bı gırdım csgo.exe çalışmayı durdurdu diyor ama hiç oyun açılmadan en başta diyor ve oyun açılmıyor internette yazan bütün çözümleri denedim sonuç aynı nedeni ne olabilir Teşekkürler..

O konuda yardımcı olamam ama denemediysen eğer dosya doğrulaması yap, olmazsa sil yeniden yükle.

steam oyuna hep guncelleme getırıyor gereken mınımum ekran kartı sevıyesı yukselmıs grafıkler ıyılestırılmıs olabılır mı bı arkadasında boyle acılmamaya baslamıs cunku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhchiko

quote:

steam oyuna hep guncelleme getırıyor gereken mınımum ekran kartı sevıyesı yukselmıs grafıkler ıyılestırılmıs olabılır mı bı arkadasında boyle acılmamaya baslamıs cunku

Sistemin düşüklüğünden olacağını sanmam ama sen yinede sistemini yazar mısın ?

Ben Core 2 quad Q8300 2.50ghz işlemci - R7 250 1gb gddr5 128bit ekran kartı ve 4gb ddr2 ram ile idare eder şekilde pub serverlarda min. 50fps max. 90 fps oynuyorum. Rekabetçide daha iyi sıkıntı yapmıyor.

• S.a Beyler Cs:go Yu Yeni Yükledim. Oyuna Girdim Oynamay Başladım İlk Oyunu Oynadım Sorunsuz 2. Oyuna Geçerken Oyundan Attı (csgo.exe durduruldu hatası verdi) İnternetten Baktım Confiing Ve Video Dosyasının Ayarlarını Düzeltince Sorun Ortadan Kalkıyormuş Ayrıca Doğrulama Yapılınca Düzeliyor Dediler Doğrulama Yaptım Eksik Dosya Bulmadı Ama Benim (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg) CFG dosyamda Eksikler Var CONFİNG ve VİDEO Dosyası başta olmak üzere çoğu dosya eksik Steamdan Doğrulama Yaptım 2-3 Kere Ama Eksik Dosya Bulmuyor. Steamda Aynı Şekilde 2-3 Kere Silip Yeniden Yükledim Anti-vüris Programını Devredışı Bırakıp Denedim Ama Bi Türlü Olmadı. Acil Yardımcı Olursanız Sevinirim Arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlass34

S.a Beyler Cs:go Yu Yeni Yükledim. Oyuna Girdim Oynamay Başladım İlk Oyunu Oynadım Sorunsuz 2. Oyuna Geçerken Oyundan Attı (csgo.exe durduruldu hatası verdi) İnternetten Baktım Confiing Ve Video Dosyasının Ayarlarını Düzeltince Sorun Ortadan Kalkıyormuş Ayrıca Doğrulama Yapılınca Düzeliyor Dediler Doğrulama Yaptım Eksik Dosya Bulmadı Ama Benim (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg) CFG dosyamda Eksikler Var CONFİNG ve VİDEO Dosyası başta olmak üzere çoğu dosya eksik Steamdan Doğrulama Yaptım 2-3 Kere Ama Eksik Dosya Bulmuyor. Steamda Aynı Şekilde 2-3 Kere Silip Yeniden Yükledim Anti-vüris Programını Devredışı Bırakıp Denedim Ama Bi Türlü Olmadı. Acil Yardımcı Olursanız Sevinirim Arkadaşlar.

CFG dosyasındakiler herkeste aynıdır diye düşünüyorum benden bakıp eksiklerini internetten indirebilirsin belki başka birşey gelmiyo aklıma ben silip yeniden yükledim benimki açıldı inşallah düzelir seninkide
     csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası.. [ÇÖZÜLDÜ] csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası.. [ÇÖZÜLDÜ] csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası.. [ÇÖZÜLDÜ]

• quote:

S.a Beyler Cs:go Yu Yeni Yükledim. Oyuna Girdim Oynamay Başladım İlk Oyunu Oynadım Sorunsuz 2. Oyuna Geçerken Oyundan Attı (csgo.exe durduruldu hatası verdi) İnternetten Baktım Confiing Ve Video Dosyasının Ayarlarını Düzeltince Sorun Ortadan Kalkıyormuş Ayrıca Doğrulama Yapılınca Düzeliyor Dediler Doğrulama Yaptım Eksik Dosya Bulmadı Ama Benim (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg) CFG dosyamda Eksikler Var CONFİNG ve VİDEO Dosyası başta olmak üzere çoğu dosya eksik Steamdan Doğrulama Yaptım 2-3 Kere Ama Eksik Dosya Bulmuyor. Steamda Aynı Şekilde 2-3 Kere Silip Yeniden Yükledim Anti-vüris Programını Devredışı Bırakıp Denedim Ama Bi Türlü Olmadı. Acil Yardımcı Olursanız Sevinirim Arkadaşlar.

Önce bu linkteki çözümü uygula.

http://forum.donanimhaber.com/m_83548619/tm.htm

Düzelmez ise bunları uygula.

Resimdeki görmüş oldugunuz dosyayı açın.
    Video.txt dosyasının içinde setting.mem_level diye bir ayar var.
    Onun sıfır olması lazım, eğer değilse sıfıra getirip kaydedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 4 Şubat 2016; 14:19:38 >

• quote:

aynı sorun bende de vardı her seferinde harita değişirken atıyordu.İnternette çözüm aradım birçoğu olmıştı ama sonunda bir konuda okuduğuma göre çoklu cpu kulllanımını kapatırsanız sorun çözülüyor.Bende sorun çözüldü umarım sizinkide çözülür.

• C:/Program Files/Steam/userdata/"Tek bir klasör oluyor burada, numaralarla adlandırılmış"/730/local/cfg/video.txt

video.txt yeni dizin yeri burası. Buradan arkadaşların bahsettiğini yaparsanız düzelir.
  • bende olmuyordu işe yaradı çözüm burda
    link.tl
    Lnk.news
    http://link.tl/LMgY
  • bende csgo çalışmıyor ama runcsgo çalışıyor..
  • kardeşlerim aynı hatayı bende alıyordum taaa ki işletim sistemimi 32 bitten 64 bite çevirene kadar sonra hiçbir sıkıntı kalmadı inşAllah sizdede olumlu sonuç verir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.