Şimdi Ara

Battlefield 3 DirectX 'GetDeviceRemovedReason' Hatası YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkeze Merhaba Arkadaşlar Benim Adım Batuhan Oyundaki Nickim : Forzaii

Evet Arkadaşlar Ben Kısa süre önce Popiler Olan Origin Adlı Programdan Battlefield 3 Adlı oyunu aldım herneyse bayağı geriye gittim hemen konuya geçim,

Arkadaşlar kısa lafın kıssası battlefield 3 'ü ilk aldığımda arkadaşımla oynuyorduk ve FPS Vesayre sorunu hiç yaşamıyordum hiçbirşey olmuyordu bayağı gayet iyi oynuyordum ama üstünden 1 ay geçince Oyuna Ne oldu anlamadım Sürekli Söylediğim Hatayı veriyor Resmi en alta Koyucam İnşallah Bir bileniniz vardırda bana yardım edebilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim Ekran kartımın özelliklerini vesayre yazıcam altta iyi günler iyi forumlar.

Battlefield 3 DirectX 'GetDeviceRemovedReason' Hatası YARDIM !

Bilgisayar Özelliklerim :

İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20 GHz
    Ram : 8,00 GB
    Sistem Türü : 64 Bit işletim sistemi
    Ekran Kartı : AMD Radeon GD 7500/7600 Series

Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

• Şey Yanlış Yere Konu açtıysam çok özür dilerim :(
  • klasik bilgiler originden oyuna sag tus yaparak updateleri kontrol et varsa update yap yoksa repair install yap.genw olmassa ekran kartini guncelle ve directx guncelle gene yukle yani directx i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkrür Ederim Şuan arkadaşıma söyledim oyuna giriyoruz inşallah işime yarar teşekkürler
  • Yeter Ya Her türlü Afedersiniz ama boku denedim olmuyor artık aldığıma pişman oldum pc yi kaldırıp parçalayasım gelyior yemin ederim Yeter ya Sürekli directx veriyor Ekran kartımı güncelledim Oyunun Directx'ini güncelledim update leri yaptım repair yaptım fayda etmiyor yeter artık ya !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.