Şimdi Ara

cod4 directx error hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
34.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cod4 yükledim ama sing. ve ya multi den acmaya calistigimda directx error gelio sorun neden tam bilmiyorum ekrnkartı ve ya diger donanımlarla ilgili mi? hata da tam olarak su yazıyor:

DirectX encountered an unrecoverable error.Check the readme for possible solutions

yardım edin tşk.

• valla aynısı bende oluyo çalıştıramadım bitürlü
  • xfire kullanıyorsan xfire'ı kapayıp tekrar dene eğer gene olmadıysa ekran kartının driverını güncellemeyi dene
  • Merhabalar,aynı sorun kuzenimin pc sinde de oluyor sebebi ekran kartının yetersiz olduğundandır,Ekran kartın ne ? onu yazarsan sevinirim,cod4 oynamak için muhtemelen 7600 gt lazımdı diye hatırlıyorum eğer bunun altında bir modele sahip isen bu hata ile karşılaşırsın
  • dxdiag başlat çalıştıra bu komutu yazarak bilgisayarınn ekran kartına bakabilirsin
  • selam arkadaşım ;
    ben dün bir performans arttıran program yükledikten sonra aynı şey başıma geldi.Daha önceleri bu oyun sürekli oynadım.Ekran kartım Radeon 9550,256MB.
    Oyunu silip 2 defa yükledim aynı hatayı veriyor.

Çözüm hakkında yardımcı olabilirsen memnun olurum.Umarım sen başarmışsındır
  • 1.Ati İçin Omg Driver Kullanın ->http://www.omegadrivers.net/ati.php
    2.Nvidia İÇinde Guncel Sürücü İndirin.. ->http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
    3.Masaüstü Çözünürlügünüde Kac Kullanıyorsan Düşür Denemek İçin 1024*768 yap..

Yukarı Arkadaslar Dedigibi Temel Sorun Xfire .. Xfire Bilgisayardan Tamamen Sil ve Pcyi Yeniden Başlat Ondan Sonra Girmeyi DEne. .. Daha SOnra Güncel Sürümü Sitesinden İndirisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 9 Mayıs 2008; 10:33:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DirectX Error / HATASI !
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımın için çok sağol ,Xfire de kaldırdım.Aslında ben Game Tracker kullanıyordum.Sana da tavsiye ederim.
    Zira sanırım daha iyi ve serverleri çok daha rahat bulabiliyorsun.www.gametracker.com

Bu arada Omega da yüklü diğer ati sürücü de,işin gerçeği bu omegayı windows onaylamadı.Ama yinede kaldırıp kaldırmamakta tereddüt ediyorum .

Araştırırken sorunları çözmede yardımcı olabilecek bir site buldum sizlerle paylaşmak istedim.

http://activision.custhelp.com/cgi-bin/activision.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=19310&p_created=1193687134&p_sid=wLIGPj3j&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=19537&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjIsMjImcF9wcm9kcz0xLDYyMyZwX2NhdHM9JnBfcHY9Mi42MjMmcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9ubCZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PWVycm9y&p_li=&p_topview=1

Yardımın için tekrar sağol

• Arkadaşlar..? Bendede aynı sorun var. Neden bu kadar geç yazıyorum çünkü daha önce oynadım ama yarısında ekran kartımı değiştirdim. 128 mb ati radeondu şimdi ati hd 2600 pro 512 mb drr2. Ama Aynı diretx hatasını veriyor. AYRICA XFİRE KULLANMIYORUM. Bİ ÇÖZÜMÜ VARMI LÜTFEN YARDIM?
  • Ufukjan arkadaşım tüm güncellemelerini yap,ekrankartı ve direct x gibi.Bu sorunu böyle çözdük.
    Düzelir umarım.
  • Direct güncel. Driverlarda güncel olduğunu sanıyorum ki hotfixi kullanıyorum :-/
    Çünkü normal sürücüyü yüklediğimde oyunlarda görüntü bozuklukları oluyor :-/
    Mesela fifa 2008 oyununda sahanın yarısı yeşil yarısı siyah gibi...:-/
    Bu yüzden hotfixi kurdum..Çalışan oyunların grafik sorunu çözüldü ama bu sefer cod 4 directx hatası vermeye başladı :-/ Catals 7.1 driveri sorun çözer demişler ama o driveride windows tanımıyo :-/
    Yapmadığım fantazi kalmadı..Lüppen yardım :-/
  • beyler bendede aynı yazı var ama bitürlü düzelmiyor bana directx 9 son sürümü eylülünü çnerdiler ama olmuyo yardım plase
  • ya ne oler kimsemi bişey bilmiyor ne olur
  • http://rapid_share.com/files/145451247/d3dx9_34.zip.html aradaki _yi kaldırın...

burdaki dosyayı indirp system32 klasörünü içine kopyalayın sorun hallolması lazım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 15 Eylül 2008; 15:01:39 >
  • saolun beyler de olmuyo yalnız bişey sorcam acaba directx 10 faln mı yüklemeliyim
  • saolun beyler ilk tireyi silmeliymişim saolun bakalım işnalh olur saolun
  • malesef olmadı ya acılıyo loading ekranı ilerlemiyo alttada directx error yazıyo
  • Xp kullanıyorsanız directx 9 u microsoftun sitesinden indirin(son sürmü) ve system32 klasörüne excreta yapın yani çıkartın.Bu da olmaz ise hatayı harfi harfine buraya yazrmsınız???
  • biosta ctrl f1 yap gizli bazi ayarlar aciliyor orda agp aputeri ayarini bul ekran kartının raminin yarısı kadar yap benim ki 512 mb tı ben ilk önce 128 yaptim 3 -4 bölüm sonra gene donunca 256 yaptim agp fastwriter enable yap ben boyle yaptim loading ekranında donuyordu alta dirrect error yaziyordu düzeldi yanı problem bios ayarlarindan layd31 bi dene neden bilmiyorum ama benim ki sonunda cod 4 oynattı hemde nerdeyse full ayarlarda birde cod4 calis miyorken crysis yükledim onda hic problemsiz oynuyordum.
  • Bakın arkdaşlar Sorunu söle cözebilirsiniz Başlat Çalışrı Dxdiag yazın daha sonra gelen ekran da "EKRAN"seceneğine tıklayın drectdraw hızlandırmasını etkinleştirin sorun çözülür ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.