merhaba, taa zamanında pre-order olarak gelmişti oyun. şuan oyun ve preorder bonus olarak 2 tane kod var. bu oyun kaça gider hiç steam'e atıp oynayasım yok. bu bonusla beraber dırekt steamde aktıfleşiyor. |
Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (66. sayfa)
-
-
Özelden fiyat alabilirmiyim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat verirseniz talibim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
store.steampowered.comDying Light 2 Stay Human - Update 1.4.0 is here! - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/534380/view/3358010319623748350
Dying Light 2 için bugüne kadar gelen en büyük güncelleme 1.4.0 yayınlandı.
Güncelleme ile ;
-Yeni bir görev zincirinin ilk bölümü( Fish Eye kantininde bulunabilir) olan "İn The Footsteps Of A Nightrunner" eklendi.
-Yeni Rank sistemi
-Günlük ve Haftalık Bounty görevleri
-Yeni itibar puanlarıyla üst düzey silahlar, zırhlara erişim sağlayacak rütbe sistemi
-Özel enfekte olmuş zombilerden elde edilebilen daha değerli yeni iki para birimi eklendi.
-Yeni özel Volatile düşmanlar eklendi.
-Bölüm görevleri adı altında gizlilik, parkur ve dövüş becerilerinizi zamana karşı test edeceğiniz yeni deneme görevleri eklendi.
Bunlar dışında fotoğraf modu, oyun sonu şehirde oluşan sis bulutunun yeniden düzenlenmesi, bazı görevlerdeki hata düzenlemeleri ve çeşitli teknik iyileştirmeler içeriyor.
-
Tşkler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna bugün başladım ancak ses sorunu yaşıyorum. Aiden konuştuğu zaman ses gelmiyor bu sorunu yaşayan oldu mu çözüm araştırdım ancak bulamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun açıkken windows ses ayarlarından üstteki yere gelip oyunun altında output device yazan yeri kullandığınız ses sistemi olarak değiştirip deneyin üstteki örnekde opera için seçili mesela çoğu ses sorununda çözüm oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Haziran 2022; 22:34:39 > -
100+fps ile başladığım oyun zamanla 20fpslere düşmeye başladı. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Vram kullanımı 7.600lerde geziyor
DX12U yüksek + orta ayarlar
10900k
3070Ti
32 GB Ram
Sıcaklık sorunu da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 16 Haziran 2022; 21:40:27 > -
DX12U gerçek vram ihtiyacı 10gb.
Gerçek dediğim şişirmesi değil yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Haziran 2022; 22:48:32 > -
Dying Light 2 için gelen 1.4 güncellemesi oyunun Ray Tracing performansını önemli ölçüde iyileştirmiş. 1.4 öncesi oyunda yapılabilecek her şeyi yaptığım için bir süre ara vermiştim fakat 1.4 ile gelen içerikler yeniden oynamak için yeterli olduğundan tekrar indirip kaldığım yerden devam etmeye başladım. İlk gözlemlediğim iyileştirme ise belirli bir süre oyunu oynayınca oluşan ve neredeyse tüm RT destekli oyunlarda olan V-Ram Memory Leak sorununun düzelmiş olduğuydu. Her ne kadar öncesinde 8700K ile oynuyor olsamda şu an 12700K kullanıyorum ve RTX 3070 ile 1440p en yüksek ayarlarda belirli bir süre sonra oluşan fps düşüşleri 1.4 ile artık yok. Ayrıca RT ilk çıktığı gibi değil daha optimize ve bu durumda beraberinde V-Ram kullanımlarını iyileştirdi öyle abartıldığı gibi yüksek V-Ram gereksinimlerine ihtiyaç kalmadı. En yüksek kullanımlardan biride Dying Light 2 de çünkü özellikle gerçek zamanlı gölgelerde oyun diğer oyunların aksine daha yüksek çözünürlüklerde işleme yapıyor ve haliyle bunun sistem yüküde daha fazla oluyor. 1.4 güncellemesi ile oyunu çıktığından beri oynadığım için söyleyebileceğim tek şey oyun şu an en ideal performansında, içerik olarakta epey gelişti ve yeni içeriklerin tamamı ücretsiz olarak eklendi.
-
Birazda oyundaki yeniliklerden bahsedelim. 1.4 güncellemesi ile birlikte eklenen yeni Volatile türleri özellikle gece oynanışı oldukça zor ve daha keyifli hale getiriyor. Oyunun çıkış sürümünde eceller sıradan zombiler gibiydi ve gece oynanışın hiç keyfi yoktu fakat öncesinde New Game:+ ve 1.4 güncellemesi ile geceleri oynamak çok daha keyifli ve riskli. Ecellerin yeni türleri diğer ecelleride çağırıyor ve normal ecellere göre daha fazla zırhlı oldukları için ortalık ecelfeste dönüyor. Yanımda bolca uv lambası olmasaydı full set karakterimle bile tek birini bile indirmem çok zor olurdu. Bu zahmete değecek ne ödül alıyoruz diye soranlar için daha zor düşmanlar daha iyi eşya atıyor örneğin efsanevi silahlar gibi ve bu silahlar normal high endlere göre çok güçlüler. Bunları elde etmenin tek yolu gece mi diyenler içinde gündüzleri muhalif grupların korudğu ve rastgele çıkan anlık görevlerdende düşme ihtimalleri var ama geceki kadar yüksek değil. Techland oyunu bu kadar kısa sürede oldukça geliştirdi 5 yıl boyunca neler neler yapabileceklerini tahmin bile edemiyorum.
-
Selamlar, bende memory leak sorunu kendiliginden cozulmustu ama bu guncellemeden sonra yeniden basladi maalesef. Oyunu 15-20 dk oynadiktan sonra oyundan cikip geri girmek zorunda kaliyorum. Umarim cozerler su sorunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekstra save etme hala gelmemiş sanırım.
-
Selamlar hocam, emin olabilmek adına güncelleme sonrası her akşam oynadım ve önceki sürümlerde oluşan RT kaynaklı fps düşüşleri kesinlikle düzelmiş. Sizdede yanılmıyorsam 3070 vardı işlemci bu oyunda çok fark etmediği için düzelmesi gerekiyor fakat eğer Win 11 kullanıyorsanız arka planda boşta kullandığı bellek miktarı çok fazla bu nedenle arka planda doanım hızlandırmalı çalışan uygulamalar varsa( Steam,discord vs) bu uygulamaların donanım hızlandırma özelliklerini kapatın bu sayede düzelmesi gerekir. Oyunun çıkış sürümünden 1.4 sürümüne kadar olan süreçte 1440p Ultra RT ayarlarda 15 dk oynanış sonunda 45 fps lere kadar düşen oyun şu an 1.4 sürümüyle ek grafik ayarları getirmelerine rağmen 60 altını görmüyor. Örnek olması amaçlı kendi kaydettiğim bir oynanış videosuda paylaşayım vaktiniz olursa bakarsınız.
Deadly Machine BenchmarksyoutubeDying Light 2 Stay Human v 1.4 Update Steam Palit GeForce RTX 3070 Gaming Pro OC 1440P DX12 Ultimate Max Settings Ultra Quality Ray Tracing DLSS 2.4.3 Balanced Mode Gameplay Performance Test System and Software Palit GeForce RTX 3070 Gaming Pro OC 8 GB (2145/16000 MHz) İntel Core İ7 12700K 12 C/ 20 T 5 Ghz P- Core, 4 GHz E-Core MSI MPG Z690 EDGE DDR4( Bios 1.4) GSkill Ripjaws V (2X8) GB 4000 MHz Gear 1 DDR4 NZXT Kraken X62 (LGA 1700 Bracket) Samsung 850 EVO 250 GB-860 EVO 500 GB SSD Seagate 2 TB 7200 Rpm SSHD(SSD+HDD) Hybrid Desktop HDD ASUS VG248QE 144 HZ Corsair AİR 540 White Edition Seasonic 1000 W 80+Platinum PSU Logitech G810 Orion Spectrum RGB Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Logitech G 633 Artemis Spectrum RGB 7.1 Surround Windows 11 x64 Pro(21H2 22000.739) VBS Off Driver Version :Nvidia GeForce 516.40 WHQL Nvidia GeForce Experience 3.25.1.27 #RTX3070#RTXON#StayHumanStaySafehttps://www.youtube.com/watch?v=KeeThfVyWqw&feature=youtu.be
-
Dogrudur hocam 3070. Valla ben ne yaptiysam duzeltemedim bu problemi ama dediginiz onerileri de deneyecegim mutlaka. Umarim ise yarar. Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düz dx12'ye alıp dlss açtım düzeldi
-
Düz dx12 6gb civarı kullanır dlss e gerek yok aslında.
-
keskinlik icin kullaniyorum onu çok daha guzel geliyor kalite + keskinlik %70
yarin biraz daha kurcalarim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni eklenen fotoğraf modu oyuna çok yakıştı. Serbest kamera ile karakteri dışarıdan görebilme ve farklı efektlerle görseller alabiliyoruz. Sadece ara sahnelerde fotoğraf modu kullanılmıyor onun harici her an kullanabiliyorsunuz.
-
"In the Footsteps of a Nightrunner" topluluk etkinliğine katılanlar Techland' ın Gamers&Goodies isimli sitesine giderek Harper stoğunda kullanabileceği 3 adet harper tokeni alabilirler. Bu tokenleri Harper isimli yeni eklenen dükkanda özel eşyalar karşılığında takaslayabilirsiniz. Steam hesabınızı bağlamadıysanız ödüller görünmez bu nedenle siteye kayıt olup oyunu oynadığınız Steam hesabınızı bağlanamanız gerekiyor. Bu sayede ileride yapılacak etkinlikler içinde ödüller kazanabilir ayrıca oyuna yeni eklenen Rank sisteminide buradan takip edebilirsiniz.
techland gamers & goodiesEvents & Promotionshttps://techlandgg.com/events/in-the-footsteps-of-a-nightrunner
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Haziran 2022; 18:27:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X