Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.467
Cevap
31
Favori
79.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yeni yan görev gelmiş sürekli goon avla diyor en sinir bozucu en dandik düşmanlardan

bir de saat durdu hiç ilerlemedi

• Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçestore.steampowered.com
    Dying Light 2 Stay Human - New Game+ has come to Dying Light 2 Stay Human with update 1.3.0 - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/534380/view/3192499225949846045
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeDying Lightyoutube
    New Game+ mode is here! Fight your way through The City while trying out different choices and exploring new paths! Buy Now: https://dl2.dyinglightgame.com/ About the game: Over twenty years ago in Harran, we fought the virus — and lost. Now, we’re losing again. The City, one of the last large human settlements, is torn by conflict. Civilization has fallen back into the Dark Ages. And yet, we still have hope. You are a wanderer with the power to change the fate of The City. But your exceptional abilities come at a price. Haunted by memories you cannot decipher, you set out to learn the truth… and find yourself in a combat zone. Hone your skills, as to defeat your enemies and make allies, you’ll need both fists and wits. Unravel the dark secrets behind the wielders of power, choose sides and decide your destiny. But wherever your actions take you, there's one thing you can never forget—stay human. Follow us: Facebook: https://facebook.com/dyinglightgame Twitter: https://twitter.com/dyinglightgame Instagram: https://instagram.com/dyinglightgame Discord: https://discord.gg/dyinglight VK: https://vk.com/dyinglightgame #DyingLight2 #DL2when #DyingLight #Techland #gaming #newgameplay #StayHuman #newgameplus
    https://www.youtube.com/watch?v=4oz_LAxNVH0&feature=youtu.be
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

Güncelleme 5 GB fakat asıl dosya boyutu ise toplamda 39,8 GB Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Yeni güncellemeden sonra günlüğe girerken kısa süreli donma oluyor mu sizde de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçesteamcommunity.com
    Steam :: Dying Light 2 :: Booster Events Are HERE! Play now with Double XP for Combat and Parkour
    https://steamcommunity.com/games/534380/announcements/detail/3192499225955712687

Dying Light 2' in ilk topluluk etkinliği bu akşam başlıyor. 28 Nisan-2 Mayıs arası ikli kat deneyim puanı/ double XP haftası , 5 Mayıs-9 Mayıs arası karanlık bölgelerde daha iyi kristal bulabileceğimiz Trove of Crystals etkinliği, 12-16 Mayıs arası Blue Moon( karanlığa ve kimyasala karşı daha fazla direnç) ve 19-23 Mayıs tarihleri arasındada ilk oyunun en sevilen modlarından olan Hyper Mod etkinlikleri oynayanları bekliyor olacak.

Oyun topluluk etkinliklerinin başlaması üzerinede ilk kez indirime girdi. Tüm sürümlerinde % 20 indirimde olan Dying Light 2' in indirim süresi 11 Mayıs tarihine kadar sürecek. Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Çıksa da oynasak

• Aldık bakalım indirimden. Hafta sonu girişirim artık.

• LeonGS35 kullanıcısına yanıt

Oyun üç ay önce çıktı Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

Mağarada bayağı kalmışsınız anlaşılan.

küreklense de oynasak demek istemiştir belki

• Arkadaşlar oyunda 1-1,5 saat sonra falan fps bir anda 60'lardan 10-15'lere düşüyor ve oyundan çıkıp geri girmezsem öyle de kalıyor. Genel bir sorun mu?

Bir diğer sorum da Steam üzerinden oynuyorum ve oyundan çıktığımda oyun durmuyor. Steamde durduruluyor statüsünde kalıyor oyun öylece. Komple steam'den çıkış yapmam falan gerekiyor. Bu seferde cloud kayıt sistemi sapıtıyor. Oyunun ilk iki saatlik kısmını oynadım. Çok beğendim ama bu sorunlar biraz can sıktı.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

hocam bu sorunun aynısı ghostwire tokyoda var oyun 100-80 fps arası verirken bir süre sonra baya düşüyor.bazen esc yapınca yada mape basınca düzeliyor düzelmediğinde ise loaddan kaldıgım yerden açınca düzeliyor.

sırf bu nedenle rtx kapalı oynuyorum

• rerea kullanıcısına yanıt

sanırım rtx kaynaklı o zaman. bende rtx açık oynuyorum ve bu sorun oldu. Rtx kapalı deneyeyim bakalım olacak mı yine.

• rerea kullanıcısına yanıt

Akıllı adamın hali başka

• İlk çıktığı zaman arkadaşın bilgisayarında oynama fırsatım olmuştu şimdi kendim yeni sistem topladım RT görelim diye aldım. Açıkçası garip sorunları olan bir oyun o yüzden sistemden sisteme sorunları değişiklik gösterebilir. 1440P, RT ayarları dahil Ultra, DLSS Quality'de oynuyorum. Garip bir şekilde oyunun ilk alanında sadece ağaçlar olmasına rağmen 70-80 zaman zaman 65'lere düşerken, daha yoğun olan ana haritaya geçtiğim zaman performansı daha düzeldi. Performans konusunda bir sıkıntım yok ama bunu Reddit'de de okudum çoğu kişi yaşıyor. RT ayarları açıkken bazı sinematikler sonunda FPS 20'ye kitleniyor ve oyundan komple çıkıp tekrar girmeniz gerekiyor. 3 ay boyunca bu sorunu düzeltmemiş olmaları da oldukça garip. Girip çıkarız sorun yok ama ilk defa böyle bir sorun görüyorum.

• 95 saatlik bir sürenin ardından oyunu % 100 oranında bitirdim. Ana hikaye ve diğer yan görevler güncelleme öncesinde bitmişti geriye yeni eklenen içerikleri ve toplanabilirleri tamamlayarak bir diğer ifadeyle platinlemiş oldum. Elbette bu kadar oynayınca tüm yetenekler açık haldeyken karakter ana oyun için epey güçlü hale geldi, neyseki New Game+ ile mevcut seviyeye ölçekleme yapıldığı için( ana oyunda en yüksek zorluk seviyesi 6, karakterin ulaşabildiği seviye ise 9) böylece hem silahlar ve zırhlar mevcut seviyeye ölçekleniyor hemde düşmanlar, bu sayede daha mücadeleci bir deneyim NG+ ta bekliyor olacak. NG+ da gece oynanış daha zorlu ve artık Volatileler 3 yada 4. kovalamaca seviyesinde değil geceleri her zaman dışarıdalar. Yeni eklenen inhibitörler, efsanevi silahlar sadece NG+ a özel olduğu için ek paketler öncesinde karakteri en yüksek seviyeye ulaştırmak adına NG+ ile hikayeye tekrar başladım. Bakalım bu sefer seçimlerim oyunu nasıl etkileyecek.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

• Arkadaşlar güncellemeden sonra günlüğe girişte donma oluyor mu lütfen kontrol edip yazabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 30 Nisan 2022; 11:30:31 >
  • New Game+ ile birlikte özellikle gece oynanış çok daha iyi oldu. Oyunun kendi açımdan tek eksiği geceleri oynarken ilk oyunun o gerilim ve hayatta kalma zorluğu gibi olmamasıydı fakat yeni güncellemeyle birlikte artık geceleri oynamak ve dışarıda dolaşmak çok daha zor.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe  Volatile zombiler başta olmak üzere zehir atan özel zombilerde kalabalık olarak dolaşıyorlar ve en ufak bir aksiyonda hemen olay yerine geliyorlar. Sıradan zombiler dışındakilerin hasar dirençleri ve canları daha fazla olduğu için oyun geceleri artık daha mücadeleci ve 9.seviye full efsanevi zırhl donatılı karakter bile eceller karşısında artık daha çaresiz. Ayrıca ok ve arbaletin hasarınıda düşürmüşler öncesinde arbalet çok güçlüyken şu an ise pek etkili değil. Gündüzleri yapılan değişiklik ise rastgele karşımıza çıkan görevlerde artış olması özellikle muhaliflerin koruduğu sandıklar oyuna eklenen yeni legendary silahların en çok düştüğü yerler oluyor haliyle ödül büyük olunca burdaki muhalif düşmanlarda eskisine göre daha akıllı ve mücadeleci olmuşlar. İnsan düşmanların çatışma mekaniklerindede yeni eklemeler yapılmış. Oyun bu güncellemeyle çok daha iyi seviyeye geldi, Techland' ın oyunu bu şekilde destekleyeceğini bildiğim için oyunu ön sipariş yaparak almıştım ve bu konuda yanıltmadılar ve topluluk bildirimleri dinleyerek oyunu her güncellemede geliştiriyorlar. Böylece oyun daha eğlenceli hale geliyor. Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Bütün düşmanların 9. seviyeye ölçeklenmesi pek iyi olmamış hasar değeri eskisinden yüksek silahlar veriyorlarsa o başka tabi.Oyunu bitirdim 9. seviyeyim new game + a başlamadım ama 9.seviye silahla şimdiki düşmanlara tokat atmış gibi oluyor :)

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt

Efsanevi yeni silahlar var henüz hepsini elde etmedim ama epey güçlüler. Seviye ölçeklemesi yokkende oyun çok kolaydı, bir volatile sıradan zombiden farksızdı bu nedenle böyle daha iyi oldu. Elbette sadece NG+ a özel bu durum, ana oyunda seviye ölçekleme 6.seviye sonrası olmadığı için oyun bu seviye sonrası epey kolaylaşıyor, biraz mücadeleci olması bence daha keyifli en azından bir ecelle karşılaşınca farkı olması lazım :)

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.