Şimdi Ara

Dying Light Grafik Ayarlari

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Dying Light yukledim oynuyorum cok guzel oyun fakat oyunu yuklemeden once canyourunit den baktim sistemim minimumda bile oynatmadigini gosteriyor. Nvidia Experiencede de minimum ayarlari karsilamadigini soyluyor fakat ben yine de yukledim denemek icin once low da deneyim dedim oynatti sonra medium a aldim ondada oynatti hadi dedim sansimi deneyim high a aldim onda da oynatiyor. (2 ayar Nvidia ile ilgili off da ) Yani beyler minimum gereksinimleri karsilamiyorken high da nasil oynatiyor. Sistem

i5 4200M 2.50 Ghz
    Nvidia GTX765M
    8 gb ram
    windows 8

Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartın ve işlemcin mobil o yüzden resmi olarak desteklenmiyor experience programı ve canyourunit gibi siteler oyunun desteklediği sistemle sizinkini karşılaştırarak sonuç verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eke2152 -- 15 Şubat 2015; 1:26:55 >
  • eke2152 E kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam saolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreColak5555

Anladim hocam saolun
    high performance grafik ayarları low oluyor onda dene
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayin demek istediginizi anlamadim.

• EmreColak5555 E kullanıcısına yanıt
    dying light'ın grafik ayarları biraz ilginç, 3 tane seçenek koymuşlar tam hatırlamıyorum ama şöyleydi,
    best performance
    overall
    best graphics
    custom
    gibi seçenekler var yukarda, sırayla geçince hepsinin mantığını anlıyorsun, performence yazan aslında oyun hızlı çalışsın diye bütün grafikleri kısıyor, onu dene demek istedim
  • tamam hocam simdi anladim evet var onlarda pek dikkat etmemistim onlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dying Light GamePad sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreColak5555

tamam hocam simdi anladim evet var onlarda pek dikkat etmemistim onlara
    Selamun Aleykum,

oyunda anlik takilmalar oluyor. Biraz arastirma yaptim net bi cozume denk gelmedim. Ndivia ayarlarindan birseyler degistirdim cozum olmadi. Guncelleme yapildimi bu sorunla ilgili Steam uzerinden oynadigim icin manuel olarak ta yapamiyoruz sanirim.. Oyun cikali baya oldu su zamana kadar nasil cozulmedi bu sorun anlamadim. Paramizla rezil oluyoruz

Bu arada EmreColak kardesim sen izmir demi yasiyorsun
  • Dün akşam 5.5 saat kadar oynadım hiçbir takılma ile karşılaşmadım hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_ciftcii

Dün akşam 5.5 saat kadar oynadım hiçbir takılma ile karşılaşmadım hocam.

Hocam siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz, maksimum dami? birde Steam den mi aldiniz oyunu?

Bende Dun gece oynadim biraz ama takilma sorunu oyunun keyfini akisini ciddi olcude dusuruyor :(

Forumda okuyorum baya yazilan sikintilar var bununla ilgili bir arkadas amd islemcilerde sorun oluyor demis i7 de yag gibi diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_84 -- 7 Ağustos 2015; 10:59:55 >
  • Evet hocam steam'den satın aldım, ayarlar o ekranı flu yapan kapalı sadece film efekti midir nedir digerleri hepsi sonda.

• quote:

Evet hocam steam'den satın aldım, ayarlar o ekranı flu yapan kapalı sadece film efekti midir nedir digerleri hepsi sonda.

hocam ekran ayarlarinizi resim olarak buraya ekleyebilirmisiniz. Ben turkce yama ile oynuyorum daha dogrusu oynamaya calisiyorum
  • Eve geçince yükleyebilirim hocam bende Türkçe oynuyorum.

• quote:

Eve geçince yükleyebilirim hocam bende Türkçe oynuyorum.

Cok makbule gecer. Yani bu sistemde takilma yapmasi normal bisey mi?

ekran karti: Asus Gtx760x2 Rog mars 512bit 4gb
    islemci: Amd fx 8350 4ghz x8
  • Bu konularda cok bilgili degilim hocam da 2 tane 760 ı 8350 besleyemiyor olabilir mi ? Isterseniz daha daha iyi bilen birine sorun.

• quote:

Bu konularda cok bilgili degilim hocam da 2 tane 760 ı 8350 besleyemiyor olabilir mi ? Isterseniz daha daha iyi bilen birine sorun.
    Hocam kasayi toplarken gerekli destegide almistik oyle bir sorun olacagini zannetmiyorum. Sanirim overclock tan bahsediyorsunuz o sekil degil kasada tek ekran karti var..

Bende pes 2015 tede yapiyor bazen bu hafif yavaslama takilma. Genelde replay videolarinda yada oyun plani menusunde.. ozellikle internetten download yaparken yapiyor. Niyeyse kasiyor gibi. Ssd disk win7 64bit sorsan

Mesela biraz download yapim sonra pes e acim o yavaslamayi yasiyorum. Bu kasada olmamasi lazim bu sorunun halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_84 -- 7 Ağustos 2015; 11:27:04 >

• Grafik ayarları bu şekilde hocam.
     Dying Light Grafik Ayarlari Dying Light Grafik Ayarlari

• quote:

Grafik ayarları bu şekilde hocam.
     Dying Light Grafik Ayarlari Dying Light Grafik Ayarlari
    hocam resim icin tesekkur ederim zahmet verdim size. Gordugum kadariyla Film tenecigi etkisi kapali bende o acikti birde gorus uzakligi sizde daha fazla acik onuda ayni yaparim olmadi. Insallah sorunum duzelir gercekten oynanmiyor :S

Film tanecigi o havada ucusan tozlar sanirim. Guzel gornuyorlar ama takilma yapmasinda sorun degil. Crysis 3,far cry 3, assasins creed black flack, re6 aklima gelmedi oyunlari hep ultrada oynuyorum bu oyun tribe soktu beni.

• Estafurullah hocam, AA'yı kapatıp diğerlerini yüksek yapsan da performans artışı olur diye tahmin ediyorum, yine olmazsa HBAO+ düşürebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_ciftcii -- 7 Ağustos 2015; 17:38:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Estafurullah hocam, AA'yı kapatıp diğerlerini yüksek yapsan da performans artışı olur diye tahmin ediyorum, yine olmazsa HBAO+ düşürebilirsin.
    hocam senin ayarların aynısı gibi yaptım değişen bişey olmadı. sonra tek tek kapatıp denedim hiç birşey değişmedi nedense.. Nasıl bir sorundur anlamadım gitti :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.