Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aaa doğru unuttum onu
    Peki season pasa falan da geçerli olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar early acces varmı erkenden indirebilirek çok iyi olur

• oyunsuzluktan ölüyoruz şu dying light üstüne şubatta the order,grim filan idare ederiz

oyuna çok ön yargılı başlayacağım ama hayırlısı
  • Patlayacak gibime geliyor umarim patlamaz boyle zombi oyunu zor bulunur

• Xbox One da indirdik hazır bekliyor 4 kişi coop tadından yenmez Techland boş oyun yapmaz patlama ihtimali yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox One da indirdik hazır bekliyor 4 kişi coop tadından yenmez Techland boş oyun yapmaz patlama ihtimali yok bence.

kaç gb?
  • Dead Islands Serilerini severek oynayıp coop olarak platin almıştık ve bencede bu oyun gerçekten mükemmel olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Light Companion App indirin arkadaşlar. Olayı şu; Harran şehrinde belli bir üssünüzde scoutlarınız var,bunları çeşitli görevlere gönderip sonuçlar alıyorsunuz. Size malzeme,silah,yiyecek&içecek ve component getiriyorlar. Buradaki malzemeleri falan oyunda kendi karakterinize aktarabiliyorsunuz. Gayet hoş olmuş.

play.google.com
    Companion for Dying Light - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.techland.dyingLight.CA
  • Pre-Load açıldı mı? Genelde 3 gün önce 18-21-00 arası açılıyor ya US'de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Xbox One da indirdik hazır bekliyor 4 kişi coop tadından yenmez Techland boş oyun yapmaz patlama ihtimali yok bence.
    grafikler fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 24 Ocak 2015; 18:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Pre-Load açıldı mı? Genelde 3 gün önce 18-21-00 arası açılıyor ya US'de..

Tetikteyim her an açılabilir diye,açılıdığını fark eder etmez yazacağım buraya.
  • Twitch de oynuyorlar oyunu grafikler baya sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 24 Ocak 2015; 18:51:19 >
  • Zombileri walking dead deki gibi bekliyordum da bicak atan, cekicle gezen falan da varmis uzuldum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

Zombileri walking dead deki gibi bekliyordum da bicak atan, cekicle gezen falan da varmis uzuldum acikcasi

walking dead teki gibide zombiler var özel zombilerde var
  • Arkadaşlar bu oyunu kardeşlik ile pre order aldık diyelim,ana hesaptan indirdiğim pre order ile gelen içerikleri secondary ile oynayabilicekmiyim mesela zombi modu ?
  • Twitch'de oyun hakkında, Dead İsland 2'nin aynısı veya pre orderı iptal ettim gibi yorumlar yapılıyor. Ayrıca hem twitch'deki yayın olsun hem de tanıtım videoları olsun zombiler biraz garip geldi. Gidip vuruyorsunuz o kadar, çok etkisizler. The Last of Us gibi değil.

Bu yüzden kararsız kaldım.
  • Böyler ben simdi sec hakkini aldım ps4niçin şu hediye eşya veren siteye pri sahibi arkadaş üye olmuş o 6 silah banada gelirmi ki acaba

• keremak35 K kullanıcısına yanıt
    sec sahibi olduğunuz için öncelikli olarak hediyeleri zaten siz alırsınız diye biliyorum
    ama yine de tam emin değilim işin içine site girdiği için
    bu arada hangi site o paylaşabilir misiniz ben de satın aldım ama hiç haberim yok
  • ejdragzpk kullanıcısına yanıt
    Dockets.DyingLightGame.com şu site hocam

• DLC'nin sadece pre-order için geçerli olması ve kutulu versiyonu 1 ay sonraya ertelenmesi durumu da tartışılıyor. Oyunu kutulu değilde digital pre-order olarak satttırma çabasına oyuncular baya tepki göstermiş. Burda ki amaç tabi bariz bir şekilde oyunun başarılı olup olmadığı henüz anlaşılamadan oyunu sattırmak ve 2.el piyasasını minimuma çekmek. Bende biraz twitch ve kotaku yorumlarına baktım pre-order'ını iptal edip oyunu almaktan vazgeçenlerin büyük bir bölümünün gerekçesi bu satış politikası oyunu. Bunun haricinde 10-15 dk yayına baktım co-op keyifli görünüyor kaplama ve aydınlatmalarda başarılı oyunun kesinlikle bir çekiciliği var fakat bir kaç günlük oyun süresinin sonunda neler olur ? ne kadar dolu bir oyun ? Bu konuda hiç bir fikrim yok. Kesin olarak alıcak olanlar varsa hemen pre-order yapsın yoksa DLC çıktığında faydalanamicaksınız. "DLC had only been available as a pre-order bonus"
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.